Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Nani17
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот Nani17 » 12 авг 2011 16:37

Rofles написа:Здравейте всички отново :)

Daily Mail: Манчестър Юнайтед се отказва от Снайдер.

Манчестър Юнайтед сложи край на опитите си да привлече Уесли Снайдер от Интер. Причината са високите финансови изисквания на холандския национал, пише „Daily Mail”.
Мениджърът на „червените дяволи” сър Алекс Фъргюсън, според медиите в Англия, цяло лято преследваше „лалето”.
Вътрешни хора от „Олд Трафорд” обаче разкриват, че в клуба са уморени от разигралата се сага, която продължава от края на миналия сезон.
27-годишният Снайдер е точно на възрастовата граница за трансфери в Юнайтед, а сър Алекс и Дейвид Гил в крайна сметка са се отказали от футболиста, който иска заплата от 200000 лири на седмица.

от гонг.бг

Много жалко, щеше да е супер ако беше дошъл на Олд Трафорд :|
Изображение Изображение
Glory Glory Man United

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 12 авг 2011 22:39

Джи-Сун Парк в Юнайтед до 2013 година

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Джи-Сун Парк удължи договора си с "червените дяволи" с още две години, като по този начин азиатецът ще остане на стадион "Олд Трафорд" до лятото на 2013 година.

Настоящият контракт на бързака изтичаше това лято и дълго време се спекулираше за негово преминаване в друг отбор, като свободен агент. Все пак Парк избра да остане в тима, воден от сър Алекс Фъргюсън.

Парк премина в Юнайтед през 2005 година от холандския ПСВ. До момента южнокореецът има 24 гола в 177 мача за "червените дяволи".

30-годишният футболист е спечелил 4 титли на Англия, Шампионската лига, световното клубно първенство и три пъти купата на лигата.

"Джи-Сун винаги е бил много важен играч за нас, в продължение на няколко години", заяви в официалния сайт на тима мениджъра Фъргюсън.

"Той има страхотна способност и енергия. През последните години вкарваше и важни голове в големи мачове. Той е част от отбора и неговият опит е ценен за младите играчи", завърши Фърги.

Самият Парк не скри радостта си.

"Наслаждавах се на всяка минута в Юнайтед. Доволен съм, че съм част от този клуб, сега съм част и от една млада генерация футболисти в отбора. Ще дам всичко от себе си, за да може Юнайтед да бъде на върха", заяви Джи-Сун Парк.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 12 авг 2011 23:58

tevez написа:Джи-Сун Парк в Юнайтед до 2013 година

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Джи-Сун Парк удължи договора си с "червените дяволи" с още две години, като по този начин азиатецът ще остане на стадион "Олд Трафорд" до лятото на 2013 година.

Настоящият контракт на бързака изтичаше това лято и дълго време се спекулираше за негово преминаване в друг отбор, като свободен агент. Все пак Парк избра да остане в тима, воден от сър Алекс Фъргюсън.

Парк премина в Юнайтед през 2005 година от холандския ПСВ. До момента южнокореецът има 24 гола в 177 мача за "червените дяволи".

30-годишният футболист е спечелил 4 титли на Англия, Шампионската лига, световното клубно първенство и три пъти купата на лигата.

"Джи-Сун винаги е бил много важен играч за нас, в продължение на няколко години", заяви в официалния сайт на тима мениджъра Фъргюсън.

"Той има страхотна способност и енергия. През последните години вкарваше и важни голове в големи мачове. Той е част от отбора и неговият опит е ценен за младите играчи", завърши Фърги.

Самият Парк не скри радостта си.

"Наслаждавах се на всяка минута в Юнайтед. Доволен съм, че съм част от този клуб, сега съм част и от една млада генерация футболисти в отбора. Ще дам всичко от себе си, за да може Юнайтед да бъде на върха", заяви Джи-Сун Парк.

Това е добра новина. Но според мен той ще е резерва тоя сезон.. Като се има впредвид наличието на Ашли, Нани и Валенсия .. а и Гигс така, че според мен ще получава по-малко игрово време.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
dannnnnnnnnnniel
Контакти:

Неманя Видич аут за две седмици

Мнениеот dannnnnnnnnnniel » 15 авг 2011 14:24

Защитникът на Манчестър Юнайтед Неманя Видич ще пропусне следващите две седмици. Сърбинът бе принудително заменен по време на мача срещу Уест Бромич Албиън на старта на английската Висша лига (2:1) заради травма. Бранителят получи контузия на коляното, която ще го остави извън терените за около 2 седмици. Както вече стана ясно, другият централен защитник на „червените дяволи” Рио Фърдинанд също страда от травма, поради което ще бъде аут за около 6 седмици.

Десният защитник Рафаел пък е извадил рамо и ще се възстановява цели десет седмици
man utd

Потребителски аватар
spridaqdeshkartofi
Контакти:

Re: Неманя Видич аут за две седмици

Мнениеот spridaqdeshkartofi » 15 авг 2011 14:27

Остана само Евра от титулярите :lol:
Относно Лудогорец - Славия
Joni_ написа:Този мач е твърд X, ГАРАНТИРАМ !

FT' Ludogorets - Slavia 6:0 :D:D:D:D:D:D:D

Потребителски аватар
dannnnnnnnnnniel
Контакти:

Сър Алекс най-после призна: Де Хеа не се справя достатъчно д

Мнениеот dannnnnnnnnnniel » 15 авг 2011 14:32

Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън най-после призна, че новопривлеченият вратар Давид Де Хеа не показва блестящи игри. Стражът бе основен виновник тимът да трепери в срещата за Чарити Шийлд по-рано през месеца, а днес отново не се намери добре при гола на Уест Бромич във вратата му. Въпреки всичко, Юнайтед успя да спечели тези два мача.
„Давид трябваше да се справи по-добре. Мисля, че е загубил малко концентрация, но все пак това е английският футбол, видяхте какво му се случи през второто полувреме,“ обясни Фърги. „Той трябваше да бъде покровителстван малко повече от съдията, но не беше, и затова трябваше сам да се справя. Това е добър опит за него.“

„Винаги, когато взимаш вратари от Европа, им трябва период за адаптация. Тук играта е различна. Беше същото с Петер Шмайхел, когато за първи път стъпи в Англия. Помня мача, срещу Уимбълдън, първото му гостуване, имаше кошмарни моменти. А след това той стана най-добрият врата. Де Хеа е само на 20 години, в момента се учи, и ще се справи,“ окуражи своя страж Фъргюсън.

Запитан как ще помогне на Давид да преодолее грешките си, сър Алекс с усмивка отбеляза: „Ще го тупна зад врата“.

Фъргюсън не пропусна да похвали Ашли Йънг, който бе в основата на победата. „Той изработи гола на Уейн Рууни, а след това неговото центриране ни донесе победа,“ коментира шотландецът.
man utd

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 16 авг 2011 18:16

[center]Сър Алекс ще налага Погба [/center]

[center]Изображение[/center]
[center]Сър Алекс Фъргюсън разкри, че ще налага Пол Погба в първия състав, след като е останал впечатлен от младия полузащитник, който спечели Младежката Купата през миналия сезон.

18-годишният французин замени Пол Скоулс в неговият бенефис срещу Ню Йорк Космос и точно такива са намеренията на мениджъра за настоящия сезон. Младежите на Олд[/center]Трафорд осигуриха спокойствието на мениджъра относно неговия отбор.

"Имаме Дарън Флетчър, който се завръща след успешно лечение на вирус", коментира босът. "Майкъл Карик, който умее да показва добри игри около ноември/декември. А също така и младото момче Погба, който е много обещаващ. Той се появи в няколко мача и сме много доволни от видяното."

"Имам предвид, че, ако не разчитаме на Погба, какво ще се случи с него? Ще напусне, когато неговият договор изтече след няколко години. Така, че трябва да му дадем възможност да играе в първия отбор и да видим как ще се справи. Той притежава страхотни умения, а също така чудесна физика и атлетизъм."

"Той е допълнителна опция и трябва да знаете, че със сигурност не търся да добавя някого към състава, при условие, че имам на разположение такъв набор от футболисти. Това го говоря вече няколко седмици, но всички вие пишехте съвсем различни неща, казвайки, че ще купя този или онзи."

Попитан директно дали всички трябва да забравят за трансфер на Уесли Снайдер от Интер, мениджърът отговори: "Може да забравите за когото си поискате! Аз съм щастлив с младите играчи, които имаме."

Относно дали Том Клевърли, Пол Погба и може би Равел Морисън и Райън Тъниклиф, когато се завърне от престоя си под наем в Питърборо, могат да изместят настоящите полузащитници, Сър Алекс гледа реално на ситуацията.

"Естествено, нямам намерение да оказвам натиск върху никого." подчерта той. "Целта ми е да имам възможно най-добрият състав. Както преди, така и сега наблягаме върху развитието на младите играчи."

"Има случаи, когато млад футболист, който идва от Академията, да бъде сериозна заплаха за всекиго. Защото, ако те имат нужните умения и темперамент, единственото което можеш да направиш е да разчиташ на тях."

"Такъв беше случаят с Райън Гигс и Лий Шарп, който се представяше много добре и бе изключително обещаващ, но всички знаем какво се случи. Райън Гигс се появи и стана титуляр - това е отвратителната ситуация, когато уменията на друг са по-добри от твоите."
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 16 авг 2011 22:41

OldTrafford написа:[center]Сър Алекс ще налага Погба [/center]

[center]Изображение[/center]
[center]Сър Алекс Фъргюсън разкри, че ще налага Пол Погба в първия състав, след като е останал впечатлен от младия полузащитник, който спечели Младежката Купата през миналия сезон.

18-годишният французин замени Пол Скоулс в неговият бенефис срещу Ню Йорк Космос и точно такива са намеренията на мениджъра за настоящия сезон. Младежите на Олд[/center]Трафорд осигуриха спокойствието на мениджъра относно неговия отбор.

"Имаме Дарън Флетчър, който се завръща след успешно лечение на вирус", коментира босът. "Майкъл Карик, който умее да показва добри игри около ноември/декември. А също така и младото момче Погба, който е много обещаващ. Той се появи в няколко мача и сме много доволни от видяното."

"Имам предвид, че, ако не разчитаме на Погба, какво ще се случи с него? Ще напусне, когато неговият договор изтече след няколко години. Така, че трябва да му дадем възможност да играе в първия отбор и да видим как ще се справи. Той притежава страхотни умения, а също така чудесна физика и атлетизъм."

"Той е допълнителна опция и трябва да знаете, че със сигурност не търся да добавя някого към състава, при условие, че имам на разположение такъв набор от футболисти. Това го говоря вече няколко седмици, но всички вие пишехте съвсем различни неща, казвайки, че ще купя този или онзи."

Попитан директно дали всички трябва да забравят за трансфер на Уесли Снайдер от Интер, мениджърът отговори: "Може да забравите за когото си поискате! Аз съм щастлив с младите играчи, които имаме."

Относно дали Том Клевърли, Пол Погба и може би Равел Морисън и Райън Тъниклиф, когато се завърне от престоя си под наем в Питърборо, могат да изместят настоящите полузащитници, Сър Алекс гледа реално на ситуацията.

"Естествено, нямам намерение да оказвам натиск върху никого." подчерта той. "Целта ми е да имам възможно най-добрият състав. Както преди, така и сега наблягаме върху развитието на младите играчи."

"Има случаи, когато млад футболист, който идва от Академията, да бъде сериозна заплаха за всекиго. Защото, ако те имат нужните умения и темперамент, единственото което можеш да направиш е да разчиташ на тях."

"Такъв беше случаят с Райън Гигс и Лий Шарп, който се представяше много добре и бе изключително обещаващ, но всички знаем какво се случи. Райън Гигс се появи и стана титуляр - това е отвратителната ситуация, когато уменията на друг са по-добри от твоите."

Само на 18 години и ще пробива в първия състав добра новина още един младок :)

Собствениците на Манчестър Юнайтед продават 25% от клуба ?

Собствениците на Манчестър Юнайтед семейство Глейзър обмисля да продаде част от акциите си в клуба на сингапурска компания, за да покрие част от дълговете си.
BBC пише, че първоначална оферта вече е получена в клуба, но Глейзър са категорични, че не желаят да се разделят с много акции, само с дял до 25%. Ако успеят да намерят добър купувач, тези 25% могат да възлизат на 400 милиона паунда.
Юнайтед бе на стоковата борса в Лондон, докато не бе купен от Глейзър през 2005-та.
Ако продадат само тези акции, Глейзър ще задържат пълен контрол върху клуба, но ще получат необходима сума, за покриване поне на част от огромните си дългове.
Клубът все още отказва коментар по темата.

Хаха само 25% за 400милиона паунда това наистина е супер добро. Айде дано тези 25% да бъдат купени от някой мулти-милиардер, че да нямаме толкова дългове.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Nani17
Контакти:

Мнениеот Nani17 » 17 авг 2011 11:18

[center]Снайдер смъкна претенциите си за заплата, за да премине в Юнайтед[/center]

Изображение

Звездата на Интер Уесли Снайдер ще свали големите си изискванията за заплата, за да може да осъществи трансфер в Манчестър Юнайтед.

Холандецът първоначално поиска 200 хиляди паунда на седмица, което моментално охлади интереса на „червените дяволи”. За да може сделката да бъде финализирана обаче, Снайдер вече е готов да смъкне изискванията си до „само” 140 хиляди паунда за 7 дни.

Това би направило Снайдер втория най-добре платен футболист в Юнайтед след Уейн Рууни, който прибира по 250 хиляди паунда на седмица.

Миналия месец Юнайтед предложи 35 милиона паунда за холандския национал и Интер прие офертата. Клубът обаче не можа да се разбере за личните условия на Снайдер, който очакваше нова оферта, но такава така и не се получи.

от гонг.бг
Изображение Изображение
Glory Glory Man United

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 авг 2011 11:23

Вече почва леееко да ми писва с тия спекулации,един ден искал голяма заплата,на другия ден бил готов да намали,на третия ден САФ казва,че не иска да взима никой,бил доволен от младите,кой знае утре какво ще измислят.Да се затваря след 2 седмици прозореца и всичко това да спре.

Върни се в “Манчестър Ю”