Ще смачкаме карамелчетата. По добри сме от тях .Трябва да им върнем ,дето ни вкараха в последната минута на Анфийлд и взеха незаслужена точка ,защото цял мач бяхме много по добрия отбор.
Роджърс отново направи силен отбор ,дори без Суарес . Невероятен селекционер и тактик . Виждаме как новите ..със всеки изминал ден ,разгръщат потенциала си . Виждаме и новата тактика и схема ,уникална ! Вече 19 мача и само една загуба.
Казах ли аз ,преди два месеца ,че отбора израства и ще започне да мачка ? Спорехте и се смеехте . Ай ся пак са смейте

Ей много ми е ясна бе болни хейтъри ?

Няма да спорите с мен за футбол .Роджърс ,започна да пуска правилните играчи ,смени схемата и нещата тръгнаха .Казах ли ,че вече трети сезон ,при Роджърс ,втория му полусезон е много по силен от първия ? И за това спорехте и сме смеехте .Искахте друг треньор ,ами искайте си ,само с искането ще си останете
Вчера Болтън може да не бяха критерий,но ясно се видя ,че отбора от мач на мач играе все по добре и по добре. Уникален Коутиньо ! Прави ,каквото си поиска .Не могат да му вземат топчето,без фаул .Замахва ,прибира я ,пак замахва пак я прибира ,завива им се свят на противниците. Може да ги мине всичките и да вкара .Стърлинг с много важен гол .Джан е новият Джерард за мен . Мамаду Сако е ебати звяра !! Няма Агер магер ,това е човека,отдавна го говоря ! От Лалана съм разочарован ,искам да е по активен и по остър ,и да отправя повече удари .
Ако Лазар е контузен ,най вероятно Джонсън ще започне на негово място срещу Евъртън ,но ще видим пак .Лукас и Хендерсън ще се върнат на постовете си ,много ми е интересно дали Джерард или Стъридж ще започне ? Искам повече и от капитана .Нещо не му вързват пасовете последно време .Много атаки проваля .Трябва да се стегне .
Явно Ловрен скоро няма да получи доверие от Роджърс ,за това искам Туре да се върне по бързо ,за да може Джан да мине в халфовата линия и да твори ,заедно с Коутиньо .Много по полезен ще е там .Само че Данчо трябва да изгори ,ще видим ,интересни дни предстоят ..
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.