|ФА Къп|Ливърпул - Болтън

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Re: |ФА Къп|Ливърпул - Болтън

Мнениеот Lubaka1892 » 24 яну 2015 21:28

Alonso_Massa написа:Програмата ни беше достатъчно натоварена, а сега с този допълнителен мач ще се закучат още нещата. Само не разбрах защо вкара Борко, а не Ламбърт като само центрираха последните 15 минтуи.

Добра логика!
Две чисти положения имаше Борини и двете осра.
Първото близкия му ъгъл беше напълно свободен, той реши да обръща в далечния, второто едва ли не се предпази да не го удари топката по главата.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

iznenada

Мнениеот iznenada » 24 яну 2015 21:34

Доволен съм от момчетата ,жалко че не победихме .Но много е трудно да пробиеш ,толкова сгъстена отбрана .Нямаше пространства и все пак имаше доста удари ,просто трябваше да се подходи по точно ,много го целиха тоя вратар.
Не ми харесаха халф-бекчетата Енрике и Манкийо .Аз незнам какво правят в Ливърпул ? Бяха пасивни и страхливи . В тая схема ,много са важни тези постове .Там трябва да си много активен ,да играеш и като крило и да се включваш на почти всяка атака ,точно както го направи влезлия Маркович .Той им показа как стават нещата .
Барнс ,Алън беше много добре .Ще ти купя очила.Стига празни работи ,ставаш смешен .Просто се измори ,защото не беше играл отдавна и за това беше заменен.
Искам да си отбележа и 16 мач и само една загуба. :)
Почивката в тоя мач на Джерард ,ясно показва ,че той ще играе титуляр във вторник а Лалана ще изгори за тоя мач .Най интересно ще ми е ,когато се завърне Стъридж ,тогава ще му е трудничко на Роджърс да избере титулярите ..
Тия ще ги бием на реванша ,лошото е ,че ще има още един мач . Искам я тая купа !
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

crimson

Мнениеот crimson » 24 яну 2015 21:50

Малко сухи цифри:

24 Total Shots 7
9 Shots on Target 0
86% Pass Success 60%
47% Aerial Success 53%
13 Dribbles 8
14 Tackles 26
68% Possession 32%

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 24 яну 2015 22:08

Отборът ще трябва да изиграе още един мач в натоварената си програма. Ако погледнем от дуга страна обаче - ще гледаме един мач повече с участието на любимия отбор.
Трябваше да бием, но не стана. В преиграването се надявам да излезем с оптималния състав. Шансовете ни за спечелване на купата се увеличиха изключително много с отпадането на доста отбори от топ 10 на ВЛ и трябва да поставим тази купа сред основните приоритети за сезона.
Hala Madrid

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 яну 2015 01:01

Тренер,тоя алън в първите 10мин.обърка точно 4 паса в центъра. После до смяната беше супер статичен и неориентиран. Не ми трябват очила,за да го видя. На тебе ако ти харесва тая муха,на мене ми е антипатичен. Да те питам кво стана с новия вратар и къде е балотели?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 25 яну 2015 04:09

Чукоткъ и Сити отпаднаха, длъжни сме да скачаме за тая купа след като конкуренцията драстично намаля.Вярно, че малко пийнах, но ФА + КУК + ЛЕ е възможно :P
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 яну 2015 10:17

daduradam написа:Чукоткъ и Сити отпаднаха, длъжни сме да скачаме за тая купа след като конкуренцията драстично намаля.Вярно, че малко пийнах, но ФА + КУК + ЛЕ е възможно :P

ФА, КУК, ЛЕ и 3-4 място в Премиър Лийг - за да бъде Ливърпул отново считан за гранд в европейския и английския футбол - това трябва да са целите през този сезон и ако ги постигнем, само тогава ще спра да мрънкам за оставката на ''северноирландския магьосник'' :lol:
ОК, хубав стил наложил, играел ''правилен футбол''.. бла ..бла.. бла.. - трофеите са онова (или по-скоро липсата на такива), което превръща мнението ми за него в изцяло негативно..
Изображение

Изображение

iznenada

Мнениеот iznenada » 25 яну 2015 11:38

john barnes написа:Тренер,тоя алън в първите 10мин.обърка точно 4 паса в центъра. После до смяната беше супер статичен и неориентиран. Не ми трябват очила,за да го видя. На тебе ако ти харесва тая муха,на мене ми е антипатичен. Да те питам кво стана с новия вратар и къде е балотели?

Пълни глупости ,ти като намразиш някой и ти се привиждат някои неща :) Алън не беше в игра дълго време ,като за първи 60 минути игра много добре . Нов вратар няма да има ,казах ти че е трудно през януари да вземеш добър вратар .Кой ще си зареже класния вратар по средата на първенството ? Ще изкараме сезона със Симончо .Новата схема ,направи защитата железна ! И сега за Симончо има много по малко работа . Нищо не казвате за новата схема ? Само мрънкате и търсите негативното ? Какви хора сте вие бе Василе ? Добре ,че нищо не зависи от вас.
Балотели беше настинал ,имаше вирус ,лекуваше се и вече е почнал тренировки .Утре се връща и моя човек Стъридж .Очкавам от двамата силен втори полусезон,както и от Ибе .
Нещата тръгнаха ,няма място за негативни мнения . Сега изцяло вниманието ми е насочено към Моуринката .Много ми е антипатичен и за мен тоя мач се превръща в мечта .Искам да ги отстраним на всяка цена .А и съм убеден ,че ако бием ,взимаме купата .Имаме уникален треньор ,който има нужда от първото си отличие .
Между другото ,гледах головете на Брадфорд .Действията на синята защита са срамни. Дадоха им мача .Вижда се прекрасно .Моуринката е хитър ,няма смисъл от толкова много мачове и за това се нагъзи на Брадфорд ,но го направи много явно .Дано има хора ,които видат тоя момент и накажат тоя селски тарикат.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 25 яну 2015 12:34

iznenada написа:
john barnes написа: Сега изцяло вниманието ми е насочено към Моуринката .Много ми е антипатичен и за мен тоя мач се превръща в мечта .Искам да ги отстраним на всяка цена .А и съм убеден ,че ако бием ,взимаме купата .Имаме уникален треньор ,който има нужда от първото си отличие .
Между другото ,гледах головете на Брадфорд .Действията на синята защита са срамни. Дадоха им мача .Вижда се прекрасно .Моуринката е хитър ,няма смисъл от толкова много мачове и за това се нагъзи на Брадфорд ,но го направи много явно .Дано има хора ,които видат тоя момент и накажат тоя селски тарикат.

Моуриньо може да си позволи да се орезили срещу някакви анонимници, но егото му няма да му позволи да излезе със същата нагласа във ''важен мач''. Срещу Ливърпул ще излезе с всичко най-добро, настървено, сякаш е финал на Шампионската лига.. Това наистина ще е голям тест за нашият тактик и се надявам най-накрая да натрие носа на арогантния португалец, но ще бъде много,много трудно..
Изображение

Изображение

crimson

Мнениеот crimson » 25 яну 2015 12:49

Не се карайте момчета. Разбира се, че искаме и 3-те купи, и Топ 4, това и без треньор си е изискване. Просто се вижда последните 10-тина мача, че вече и може да го направим. Много е важно сега да ударим приятно Челси. Успех. :)

Върни се в “Ливърпул”