Според мен това са част от сериозните мненията на феновете които не одобряват сегашната ситуация. Не видях нищо стойностно в подкрепа на Б.Р.:
от styopa на 15 Дек 2012
Стига с тези оправдания.Смешно е.В този ред на мисли ще я докараме,че Бенитез е най-виновния от всички.
Брендо си мина през един прозорец.Видяхме го какви са му вижданията.
Точно заради шантавото лято в момента ... на моменти изглеждаме отвратителни.
Като цяло за мен трансферите му през лятото бяха абсурдни.Като водене на мачове според мен не се справя лошо.Не е правил и изцепки по медиите ала Ходжсън.
Иначе ако е върпоса трябва ли в момента да бъде освободен .. за мен отговора е не.
Дали виждам Брендо да води отбора още дълго време също не.
За мен специално този сезон разковничето е,че сами се оставихме с крайно ограничен състав.За мен Керъл,Белъми,Каут,Макси и Акуилани ако бяха в състава в момента щяхме да изглеждаме по-добре.Все играчи махнати просто ей така...
haha на 16 Дек 2012 10:30
За всички без Керъл съм съгласен. Общо взето, всеки в последните 20 години има някаква вина, че в момента сме посмешище и ни бие който ни хване. Искрено се надявам, през януари да има пари за трансфери и Роджърс да вземе КЛАСНИ играчи, а не футболисти като Борини или Асайди, който надали има изиграни сборно 90 минути през сезона.
от gugushito на 15 Дек 2012 19:51
все повече съм песимист ,че може да направи нещо повече от среднячество..... не ми харесва нищо от този Ливърпул.... тотален хаос в защита,скръб в средата и отпред един самотник (който смятам,че е уникален играч)! Чудя се на оптимизма на някои......
от delpi на 15 Дек 2012 20:46
Много станаха провалените години а тази година най-лошото е, че не се вижда прогрес в отбора!!!
Просто на един мениджър не му ли тръгне в началото рядко нещо хубаво се получава! Дано съм е грешка, но смятам, че няма да се получи и с този мениджър! И все пак трябва да остане до лятото тъй като сезона според мен е провален на 95%, поне нека си завърши започнатото!
п.п. И ако може феновете на съдийските отбори да мълчат в тази тема!!!
от LFC1892 на 16 Дек 2012 11:20
Естествено, че не трябва да махат Роджърс все още. Не може през 6 месеца да сменяме треньори, това не е А група. Но пък и не трябва да се отричат множеството грешки, които направи той. Съгласен съм с това, че Далглиш напълни отбора с доста талаш, но и трансферите на Брендън не са цвете за мирисане. Борини е доста посредствен футболист, а Алън - много непостоянен. Според мен Хендерсън или Сахин трябва да играят вместо него. За наема на последния пък ако сме дали толкова, колкото пише по медиите, е жива лудост особено спрям броя мачове, които е изиграл. Асаиди въобще не мисля да го коментирам, защото не съм го видял достатъчно в игра, но пък това, че почти не се разчита за него, говори достатъчно.
Грешка беше и да се оттървем от Керъл при положение, че няма подсигурен трансфер на друг нападател, но дано Роджърс си е взел поуки и не повтаря тази грешка през следващите трансферни прозорци.
Хубаво е, че започна да се разчита на все повече млади момчета, но съм в недоумение защо Сусо не получава по-често шансове при положение, че досега почти не е разочаровал като е влизал в игра, способен е да направи последния пас и да променя развоя на мачовете. Вместо това продължават да се дават шансове на Коул, който е абсолютен фигурант в мачовете. Освен това смятам, че на Стиви Джи трябва да му се даде малко почивка, тъй като е далеч от най-добрата си форма, но явно Роджърс няма топки да го остави на пейката.
В общи линии, аз още вярвам в Брендън Роджърс стига да започне да се учи от грешките си, млад е и може да прогресира много и да направи нещо специално в Ливърпул. Ако не влезем в Топ 8 обаче, надали собствениците ни ще го оставят.
от Liverpool_EC на 16 Дек 2012 15:07
Avrameca написа:Каква рокада какви 5 лева ?? само след 1 лош мач на Ливърпул и веднага се появи повече от глупава тема.БР има контракт за 3 години , първият сезон е за обиграване и полагане основите на новия стил на игра.Все пак играем с момчета средна възраст 18-23 години което също си оказва своето влияние , вярно е , че БР допусна грешки на пазара и в някой от мачовете но с какво е виновен за вчерашната загуба ?? Излезна със най-доброто с което разполагаме в момента и какво стана ... загуба Пол Ламбърт тактически надигра БР с тези 3-ма централни защитници Суарез нямаше никакъв шанс а Стърлинг го размятаха като пръскачка из лозе като прибавим и неумението на всички в завършващия удар какво да очакваме? Както винаги дузпа не ни дадоха но това е друга тема.... Разберете , че не може с този отбор да се класираме по напред от 7 място и че този сезон е за обиграване.Сега ще видим какво ще стане януари дай Боже да купим някой та да закърпим положението в атака , че Суарез изнемогва сериозно.И вече от лятото да се работи както трябва на "джама".
Ами Аврамец,значи следващия път когато слаб отбор с добър тактик за треньор дойде на Анфийл да очакваме 0:3 в 50 мин,така ли? Аз очаквам нашия треньор да реагира адекватно при 0:1,0:2 и поне да изравним...ако не е бил подготвен преди мача,да отреагира на момента със смени и тактика.А вчера БР гледаше втренчено и недоумяващо,кво да прави-просто му беше написано на лицето-толкова пъти го даваха в кадър
Както и да е, Роджърс няма да го сменят преди края на сезона.А и не би трябвало освен ако през март сме не 12ти,ами 15ти.Всеки треньор(особено млад) заслужава търпение от феновете,пари от собствениците и време за обиграване.И при него имахме проблясъци,нека си намери хора през януари и си окомплектова състава,въпроса със Роджърс е, че прави адски мнг грешки накуп и сега се учи на гърба на ЛИВЪРПУЛ,не на Суонзи.Първата му грешка беше,че махна Керъл(аз този не мога да го гледам)-но като нямаш друг нападател държиш го,колкото и да не ти харесва.Например ДиМатео не направи тази грешка със Стъридж и си го остави за резерва,нищо че не му влиза в плановете.После,колко души досега ги играе на нетипични за тях постове,само и само да сме с неговата схема-Борини за крило,Сусо за крило,вчера Шелви за крило,Джерард назад,Енрике за крило,Даунинг(миличкия) за бек,Адъм за дефанзивен,Шахин тази седмица каза,че е свикнал по-назад,и после що не са във форма?!?!?Защо двете петлета Стърлинг и Адъм са единствените,които не сядат на пейката,въпреки че е очевадно как зациклиха последните 3,4 мача? А добрия треньор се нагажда според играчите, които има и извлича максимума от тях,а не си прави експерименти с тях! Но както казаха не сме А-група,че да сменяме треньори на 4ри месеца,аз ще изтърпя колкото трябва,стига да се вижда някакъв прогрес.Дано успее Роджърс,но вчера П.Ламбърт му изнесе лекция(и той е млад,и той миналата година влезе във ВЛ и имаше успех като новобранец ),а това беше голям шанс за Брено да влезем в серия и да се изкачим в класирането до нова година,че да може да вземе по-качествени играчи януари,защото едно е да ни видят(Хунтелар,Мунтелар и другите кадето се спрягат)на 6то,7мо място на 3т от ШЛ и да си кажат"аз ще ида там щото догодина може да съм в ШЛ",друго е да ни гледат 12ти и ние пак да си ревем"ама онзи го взеха за без пари в отбор Х".Стойте и гледайте кво ще стане януари ако още сме на извън 10ката,кой ще дойде при нас и на какви цени! Защото вече и кьоравите видяха,че ни трябва нападател на всяка цена...на ВСЯКА цена
Все пак няма алтернатива в момента и затова смяна на тренера е немислима. Б.Р. трябва да стои там, за да не се научим и да не забравяме какво е посредствен тренер да е начело на Ливърпул. Резултатите на Рои и Брендан са еднакви след 17 мача в лигата и двамата ни класираха за Л.Е. като само късмета ни помогна на скоро. Всички се наточиха след 3-те победи и даже Б.Р. скочи на второто място в лигата
. Реалноста е друга - подкрепата на феновете тук към Б.Р. не се дължи заради качествата на самия него колкото заради омразата им към Кени. Стила в момента на Ливърпул няма как да доведе до поне задоволителни резултати. Няма случай отбор който да е копирал стила на друг отбор и да е постигнал по-добри резултати. В момента ние копираме Суонзи. За съжаление това няма как да проработи и това беше ясно още от първия мач за лигата.
Следващия тренер, когато и да се направи смяната трябва да е наясно какво значи Ливърпул, а не да трепери с червеното шалче на Анфийлд. За момента само Сами Хупия може да бъде алтернатива, но това няма как да стане докато на собтвениците не им уври в главата.
Темата ще става все по-актуална и ще е добре да се маркира като важна.