Дълбок поклон пред Dzheff за погледа ,който има(единствено съм на друго мнение за Мейрелеш,ама това е вече минало)Карса ти си един мнг разбран пич и е истинско удоволствие да се говори с теб!!!
Под ръководството на Кени наистина отбора имаше мачове със страхотна игра и на база на това е моята подкрепа към Далглиш,защото щом е имало искри там някъде може да има и светлина...нормално е когато се гради един нов отбор някъде нещо да не сработва,този сезон това е за съжаление завършващия удар,но затова и на този човек трябва да му се даде картбланш на доверие и да се види какво ще промени в следващия трансферен прозорец.Защото стабилната защита е на лице,създавнето на положения също(№1 във ВЛ-статистически факт),уви на последно място сме по реализирането им! Това може да се промени само с двама нови футболиста,защо да не се даде шанс на Кени да си ги намери??? Чудите се защо,Хендерсън е налаган титуляр-ами защото на един 20г футболист му трябва игрово време за да се ушлайфа и понякога колкото и да е слаб просто трябва да играе(идентична е ситуацията с ДеХеа и Съра според мен),на пейката няма как да си избие парите!!! И за Керъл важи същото (колкото и да не го харесвам)...Защото тези футболисти не са взети за един сезон в топ 4.Затова и им се дава шанс за сметка на Макси и Каут,защото се търси ядро от футболисти за отбор за 4,5 г напред,а не за издрапване на сезона...Друг е въпроса дали всички от тях ще успеят,но без да бъдат "налагани" няма как да разберем...затова и "оправдавам" Кени в това отношение,виж за Шелви и аз не го разбирам,ама надали някога ще имаме мениджър да угоди на всички във форума

Защо никой не обръща внимание как заради Рейна ВСЕКИ СЕЗОН изтърваме по 10т(не го казвам това заради вчерашния гол!!!).А той нито е нов,нито е млад!!! Защото ако си беше свършил работата по-добре предните кръгове можеше да сме пред Арсенал преди мача на Анфийлд и тогава обстоятелствата да са корено различни от психологическа гледна точка...И макар за мен фактора късмет да не е оправдание,едва ли и най-големите песимисти(реалисти) ще отрекът че втори такъв каръшки сезон с 26,7 греди и 6 изпуснати дузпи няма как да се повтори в следващите 20г...гредата вчера лош късмет ли беше или Съндърланд тренират на тренировка да се удря във вратаря и после да се върне в откил се нападател????И не знам защо толкова го обвинявате човека,че не може да се справи с проблем натрупан след толкова мнг години(все едно предните 10г бяхме 5,6 пъти шампиони и 3,4 пъти на 2ро място и откакто дойде той не играем в ЕКТ).Далглиш поне показа мъжество и си вдигна задника за любимия си клуб и застана на горещия стол на 60г,когато бяхме на 16 място и представянето и духа на играчите бяха за затвор!!!Затова заслужава елементарно уважение и подкрепа и затова на мен не ми пречи да го видя още 6 или 10 месеца(или колкото е рекъл Хенри)дали ще се справи преди да го заклеймя,че е изпята песен!!!Не защото съм му луд фен или защото е най-титулования ни футболист в историята,нито съм го гледал едно време,а по записи ми е трудно да скачам от радост

Просто заслужава уважение и според работата си за мен лично и търпение,така стават хубавите работи с търпение.Уви в България тази дума я няма в тълковния речник

Защото преди мача със Съндърланд се вееше един флаг на стадиона-Kenny Dalglish is the Boss!!!
П.П- и все пак ако направим още 5,6 загуби и отпаднем от Стоук има реален шанс Хенри да го смени през май,но това си го решава той- аз просто изказах позицията си на фен!