Dzheff написа:suareshampion написа:Dzheff написа:защото и аз като теб не съм на 100% убеден, че Хендо е готов още този сезон да бъде несменяем титуляр. Ако имаше поне един сезон зад гърба си в отбора може би щеше да е друго, но още сега да разчитаме да ни изнесе целия сезон....
Разбира се ,че Хендерсън не е готов за титуляр на този пост.Там ще играят Спиъринг и Адам а Джерард пред тях.Но незнам дали Спиъринг ще се справи и за това ни трябва трансфер на дефанзивен халф през януари.Не мога да коментирам Вертонген тъй като нямам наблюдения.
един от основните играчи на Аякс е (заедно с другите двама, които се надявам някога да ги видя с фланелката на Ливърпул - Кристиян Ериксен и Грегори ван дер Вийл). След като закупихме Луис Суарес, той пое капитанската лента на отбора. Началото на кариерата му не беше сред най-обещаващите, но в последните 2-3 сезона се превърна в стълба на защитата на Аякс. Добър е във въздуха, добър е при изнасянето на топката, добър е при статитчните положения, висок, снажен футболист... перфектен е в дефанзивен план. Може би не е най-техничния футболист, който сме виждали някога, но мисля че за този пост на който ни трябва, това не е и необходимо...
незнам ,който и да вземем ще му трябва време докато се сработи с отбора ..много неприятна контузия на лукас ..тъкмо тръгнаха нещата за него а и като цяло напипахме верния ритъм в дефанзивен план и ....но така е във футбола никой не е застрахован от контузии