Манчестър Юнайтед - Ливърпул (13.01.2013,, 15:30 ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул (13.01.2013,, 15:30 ч.)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "
"Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул (13.01.2013,, 15:30 ч.)
Има и позитивни неща след мача вчера...
Стъридж се разбира много добре с Суарес лакомията му е в повече но съм убеден ,че ще си оправи тази лоша черта
също така до последно не се предадохме да атакуваме и да търсим поне равен,проблема беше там ,че ние заиграхме след техния втори гол...
Алън не направи нищо цял мач ,Стърлинг и той се губеше по терена......
Сега имаме много важен мач с Норич трябва да го вземем задължително !!
Стъридж се разбира много добре с Суарес лакомията му е в повече но съм убеден ,че ще си оправи тази лоша черта
също така до последно не се предадохме да атакуваме и да търсим поне равен,проблема беше там ,че ние заиграхме след техния втори гол...
Алън не направи нищо цял мач ,Стърлинг и той се губеше по терена......
Сега имаме много важен мач с Норич трябва да го вземем задължително !!
[wrapimg=]http://i.minus.com/ibufCkFGqdRtEA.gif[/wrapimg]
LordSirAlexFerguson написа::lol:![]()
И аз загубих един бас и се кичех с този аватар баят време,загубеният бас беше от преди около 4-години,ама поне си избарах марков аватар и после ми го гепиха баят фенове на Ливърпул.
![]()
![]()
E, добре ,в момента сте по класния отбор и това се вижда от играчите,които имате.Ние нямаме класата от 2008 г. - Торес,Масчерано,Алонсо,Арбелоа и т.н. и пак ще кажа,че само с лапетии и среднокласни играчи (Асайди,Борини) не става.Не се подлъгвайте по второто полувреме - то не е тенденция,а по скоро изключение.Фен съм на Ливърпул отдавна,но без пари за по класни играчи няма да стане.И е голяма грешка купуването само на млади - просто не може да има голям клуб без опитни играчи,а то се вижда,че и Уиздъм не е готов още,Стърлинг се губи последните мачове.Ето сега има слухове ,че Снайдер иска да идва - еми такива играчи ни трябват,а те струват по скъпо и е нормално да искат повече пари.А без пари ще гоним там 8 - 10 място и ще въздишаме по миналите успехи.
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
kadett1 написа:LordSirAlexFerguson написа::lol:![]()
И аз загубих един бас и се кичех с този аватар баят време,загубеният бас беше от преди около 4-години,ама поне си избарах марков аватар и после ми го гепиха баят фенове на Ливърпул.
![]()
![]()
E, добре ,в момента сте по класния отбор и това се вижда от играчите,които имате.Ние нямаме класата от 2008 г. - Торес,Масчерано,Алонсо,Арбелоа и т.н. и пак ще кажа,че само с лапетии и среднокласни играчи (Асайди,Борини) не става.Не се подлъгвайте по второто полувреме - то не е тенденция,а по скоро изключение.Фен съм на Ливърпул отдавна,но без пари за по класни играчи няма да стане.И е голяма грешка купуването само на млади - просто не може да има голям клуб без опитни играчи,а то се вижда,че и Уиздъм не е готов още,Стърлинг се губи последните мачове.Ето сега има слухове ,че Снайдер иска да идва - еми такива играчи ни трябват,а те струват по скъпо и е нормално да искат повече пари.А без пари ще гоним там 8 - 10 място и ще въздишаме по миналите успехи.
РЕАЛ се разпада,време е Ливърпул да си върне Шаби Алонсо,огромна загуба бе продажбата му
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ин юр Ливерпул слъмс "
"Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул (13.01.2013,, 15:30 ч.)
Заслужена победа на Юнайтед, честито! Хауърд Уеб беше също на много високо ниво!
Проблемът при нас е очевиден и се нарича страх! Ако Роджърз не преодолее този страх, колкото и да ми е симпатичен, няма място в "Ливърпул"!
Проблемът при нас е очевиден и се нарича страх! Ако Роджърз не преодолее този страх, колкото и да ми е симпатичен, няма място в "Ливърпул"!
- slash1912
- Контакти:
Честита победа на феновете на Юнайтед.
Със страхлив треньор и посредствени трансфери (Асаиди,Борини,Алън,Стъридж)няма как да стане работата.По-добре вместо тези четиримата да бяхме взели двама,но класни!
Със страхлив треньор и посредствени трансфери (Асаиди,Борини,Алън,Стъридж)няма как да стане работата.По-добре вместо тези четиримата да бяхме взели двама,но класни!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- wozniacki123
- Контакти:
slash1912 написа:Честита победа на феновете на Юнайтед.
Слаш ако си Ванга казваи 6 числа за тотото Стъридж ако е посредствен то няма читав англичанин значи момчето за 1 мач има 2 гола и просто решихте че е посредствен направо някой просто си пишат да сипат помия дайте му 1 сезон леле направо се плаша
- Alonso_Massa
- Контакти:
И тъй като аз съм оптимист ще кажа, че вчерашната загуба не беше фатална. Всички наши опоненти без изключение загубиха точки този кръг. Иначе Стъридж направи силно включване и сега срещу Норич трябва да е титуляр, а на Суарез да му се даде роля на крилото или по-свободна зад нападателя. Също добри новини са, че и Борини се завърна и сега няма да мъчим Даунинг и Стърлинг всяка седмица по 90 минути. Иначе ще е интересно дали Брендо ще прибегне до 4-4-2 или ще остави системата 4-5-1 като ивентуално ако се избере 4-5-1 ще има постоянна смяна на местата на Суарез, Стъридж и Борини, което ще обърква противниците по време на мачове! 
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Асаиди не е играл изобщо и аз също се чудя защо изобщо го взехме.
Борини тепърва ще си каже дали е посредствен или не.
Алън тръгна много силно,но сега нещо не му върви играта,да се надяваме,че ще се подобри за в бъдеще.
Но да кажеш,че Стъридж е посредствен е върха на простотията.
Момчето игра 2 мача и вкара 2 гола единия на Юнайтед.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Асаиди беше много тъп трансфер, не знам за какво го купихме, да топли скамейката. Борини още не се е възстановил напълно, надявам се, че ще влезе бързо във форма. Алън и Стъридж те първа имат да дават на отбора.