Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00 | 3-3 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Re: Кристъл Палас - Ливърпул 05.05.2014 | 22:00

Мнениеот Ivanov_95 » 06 май 2014 14:09

kingofpop написа:
Ivanov_95 написа:
kingofpop написа:
Ivanov_95 написа:
kingofpop написа:
MASTER_COOL написа:Абе вие имате изпълнители и за атака : Салах, Азар , Оскар, Вилиан....Какво им е ??? Просто проблема е в шофьора....
Само като ви видях състава с/у Атлети бях наясно, че ще падате....
Бях голям фен на Моуриньо, ще си призная дори го исках за наставник на Юнайтед....Сега съм безкрайно доволен, че е далеч от ОТ !
Мисля, че от тук насетне, му предстоят огромни провали...

В началото на сезона основния въпрос беше Гуардиола ще съсипе Байерн преди Моу да съсипе Челси или обратното...е Пеп май първи успя, ама има време да стане и второто ;) :mrgreen:

Що толкова ти се иска Моу да се провали ? Толкова ли ви е бил та да не го харесвате ..

хахаха я виж докато беше в Реал статистика от мачовете с Барса....

и няма как да ми е приятен, изключително противна и лицемерна личност ;)

Ама то не само с Реал .. с Челси и с Интер също си ви тупаше.Разбираемо е да не го харесвате.

ти изобщо четеш ли какво пиша, виж баланса му с Реал..и не е това причината, тоя съсипа Реал за 2 сезона, раздели отбора на 2 лагера и точно заради това би трябвало да го харесвам по твоите думи, но тва няма нищо общо....ще съсипе и вас малко по малко, но дори след като го направи пак ще ми е гаден :mrgreen:

Как съсипа Реал бе ? Отбора не беше минавал 1/8 финалите 3 години подред преди той да дойде.Титлата също не можеха да я спечелят толкова време.Тва,че на футболистите на Реал егото им е голямо е друг въпрос.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 06 май 2014 14:12

Да,стига сме спамили в темата за двубоя на Пул.Ще мине време и всичко ще се види. :)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 06 май 2014 14:12

Хахахаха нещата пак тръгнаха да излизат малко в оффтопик, но тук май всички забравят един любопитен факт за Жозе Моуриньо - неговият престой в Барселона! От 1996 до 2000 година Моуриньо е преводач, а после и помощник-треньор на Барселона! Дори има спечелен един трофей с тях - когато за Купата на Краля Ван Гаал го оставя той да води отбора!

Цялата му последваща кариера е маркирана от този престой - първите мачове с Челси срещу Барса на Рийкард - настървението, с което играеше срещу Барса в тези години беше от желанието му един ден да се върне там като старши треньор! През 2008-а малко преди да назначат Гуардиола от ръководството на Барса се свързват с Моуриньо, провеждат среща, но преценяват, че няма да пасне на философията на тима.. От тогава настървението преминава в омраза, заради която в крайна сметка се озова в Реал.. Ако ме питате не му се получиха нещата там именно защото в същността си Моу е... каталунец :lol:
Изображение

Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2014 15:08

Много странен мач ,много много странен мач . Вярно е ,че дори и да бяхме победили ,пак можеше да не станем шампиони ,но поне щяхме да държим манчестър под напрежение до последно .
Много странни действия ,както на техните защитници ,така и на нашите .Но изключвам подобен вариант, предвид важноста на мача за Ливърпул и сълзите накрая . И стигаме отново до извода ,че играчите ни в защита ,просто толкова си могат .Така ,аз нарочно спрях да ги критикувам ,тъй като нещата вървяха ,офанзивните играчи си вършиха перфектно работата и биехме наред . НО ,сега те прекалиха . Те ни ебаха майката .Ебаха майката на фенове ,на мечти ,на всичко ..и няма как да не добавя грешката на капитана срещу челси,той всъщност е допускал и други фрапантни грешки !
АЗ КАКВО ПОВТАРЯМ ОТ 5 ГОДИНИ НАСАМ ???????????????? Повтарям ,че ОТКАКТО НЕКАДЪРНИЦИТЕ шкъртел,джонсон,агер и рейна са в Ливърпул плюс Енрике и сега Фланаган .....ЛИВЪРПУЛ НЯМА НИКАКВИ УСПЕХИ ...САМО СРАМ !!!! ПОВЕЧЕТО ВЕЧЕ 6ТА ГОДИНА СА В КЛУБА И 6 ГОДИНИ ТЪРПИМ САМО СРАМ !!! И ТОВА НЕ СЕ ВИДЯ ОТ НИТО ЕДИН ТРЕНЬОР ЗА ЖАЛОСТ !!!! НАЛАГАТ ГИ ,НАЛАГАТ ГИ И ТОВА Е !! ФЕНОВЕТЕ ,КАТО ВИ СЛУШАМ ,СЪЩО НЕЗНАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙНО ЗАЩО ,ГИ ХАРЕСВАТЕ И УМИРАТЕ ЗА ТЯХ !?!?!?? Смяхте ми се ,иронии некви ,подписчета некви и накрая виждате ,че отново съм прав за всичкооо и отново станахте за смях с вашите шкъртеловци ,агеровци ,джонсъновци и т.н. Но това ,че вие сте станали за смях не е важно в случая ,важно е ,че тия НЕКАДЪРНИЦИ лишиха Ливърпул от титлата .
Няма да навлизам в подробности за конкретния мач ,просто действията им бяха едни голямо ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! Аз винаги съм го казвал,това се дължи на липса на качества да играят за отбор борещ се за титлата плюс лабилна психика !! Аз винаги съм повтарял и потретвал до омръзване ..Когато тия НЕКАДЪРНИЦИ се махнат до един от тоя отбор ,ЧАААК тогава.. ще има титли ,купи и успехи !!!
Искам обаче да обърна и внимание на тактиката вчера ,която разбира се се води от треньора .Значи ок, вкарахме един ,втори ,трети ..дотук супер...след това продължихме да търсиме още голове ,заради головата разлика(която за мен отдавна е абсурден вариант ) ,дотук айде пак супер ..НО в един момент вече допускаме гол и остават 10 минутки докрая .Еми тук вече трябваше да светне лампичката на Роджърс и да заебе тая голова разлика и да върне отбора дефанзивно за да запази поне 3те точки .Но не го върна а тръгнахме пак да търсиме гола и сме оголени . След това ,допускаме втори гол и пак не се прибираме дълбоко а отново оставаме разредени ?! Ония си повярваха и с оглед некадърната ни защита и напрежението ,ни изравниха . Тук няма как да не обвиня моя човек .Отдавам това на младоста и неопитноста му ,както и на подценяване на противника .Той просто не очакваше ,че играчите на Кристъл Палас могат да вкарат три гола за десет минутки.
Все пак ,няма как да не отбележа страхотния сезон ,най вече в лицето на офанзивните ни играчи ,които ми доставиха много положителни емоции .Няма как да не отбележа огромното израстване и работа на Роджърс и най вече постигането на целта ШЛ .Гледаме напред .Чакаме надграждане,чакаме добро представяне в ШЛ .Гоним титлата във ВЛ . А лично аз чакам и ИЗХВЪРЛЯНЕ НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ В ЗАЩИТА . За вас знам,че вие се молите да останат и да дърпат клуба надолу ,няма нужда да го коментираме тоя факт ,но аз искрено се надявам наааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааай накрая,след 6 години СРАМ.. тия мишки да бъдат изгонени !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от suareshampion на 06 май 2014 15:32, променено общо 3 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 май 2014 16:28

Значи мнг ясно се виждат нещата след края на мача,мнг лесно се вижда пътя,като се обърне каруцата.Ама айде кажете всички тука с ръка на сърце,при 3:0 не се ли молехте за още един,ако може 2 гола?
Единственото за което бих обвинил Роджърс вчера бяха ненавремените смени.Смени,ама кой да влезе?Това е което ни коства титлата,липсата на каквато и да е пейка в полузащита/нападение!Нито неопитноста,нито напрежението бяха такъв фактор.Липсата на резерви си каза тежката думата!
Бях писал предната седмица,че ако ни трябва 9:0,тези момчета ще се пробват да го постигнат и вчера те пробваха,гонеха до дупка,играеха с желание и просто грохнаха физически още след 60та мин.Няма как,Суарез не го ли видяхте какво тичане беше,Стъридж 3 седмици без тренировки,полузащитата игра преса.Просто се сринаха физически и в центъра зейна огромна дупка(която междудругото винаги досега беше запълвана от Хендерсън,ама нищо де нали поне се накефихте да видите отбора без него)И тези ни лепнаха на контри. Но както и да е,аз не мога да ги обвинявам за този мач,раздадоха се,опитаха -не им се получи,не мога да ги плюя след такова раздаване!!!
Виж вече,че защитата толкова си може е един проблем и за мен от 3г. И от тогава се моля Рейна,Шкъртел И Джонсън да ни напуснат.Първия е вече аут,втория беше на път но сега е твърд титуляр,а третия си остава най-надценения десен бек в света :!: Имал съм надежди и за Шкъртъл и за Джонсън ама това беше 2010,вече са тук 5г колко още трябва да играят за да видите,че това са НЕПОСТОЯННИ играчи,не накадърни,а непостоянни :!: 3 силни мача,2 слаби-кел файда за силните,а той Джонсън специално 3 силни не е правил от миналия век :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2014 17:27

Глупости ,смените са на последно място . Най голямата причина да не сме шампиони е СЛАБАТА ЗАЩИТА ,която допусна почти 50 гола !
Защитата и пак защита !!! Защитата ,защитата ,защитата защитата ,защитата !! Ще го напиша ако трябва ,още 10092893839393 пъти ,ЗАЩОТО МЕ БОЛИ ОТ ЗАГУБЕНАТА ТИТЛА.
Не ги е срам некадърници долни .Ако са ми пред очите ще ги наплюя .
Това е проблема на Ливърпул от много години !!!! От 6 години ,едни и същи мишоци правят грешки и пак играят ,осират се и пак играят ,ебават майката на отбора ,но пак играят !? Това е .
Смениха се 4ма треньори ,но никой не пипа защитата !? Единствено Роджърс се осмели да пипне вратаря и да сложи Агер на пейката в повечето мачове и това е . Това са слаби играчи а не непостоянни .Щом един играч допуска елементарни ,детински,фрапантни грешки и няма психика за голям отбор ,не ми го хвали . Тези играчи ,визирам основно Рейна,Шкъртел,Агер ,Карагър ,Енрике и Джонсон ебаха майката на Ливърпул в последните няколко години ! Направо ни разказаха играта . Дори и тоя сезон ,това да вкараш 100 гола ,да направиш 26 (евентуално) победи и пак да не можеш да станеш шампион е ужасаващо .Да имаш такова атомно нападение и пак да не можеш ,е потресаващо най вече за тия наши големци в нападение.
На второ място е неопитноста ,както и напрежението в последните два мача и накрая смените . Ливърпул не участва в евротурнири и спокойно си изкара сезона с една малка група играчи . Само ще спомена ,че Суарес не обича смяна .Знаем ,че дори и в 88 минута ако го изкараш ,той пак ще е сърдит. Не трябва разбира се ,чак до такава степен да реагира ,но такъв си е човека и никой не може да го промени .
За головете вчера ...ами да ,приятно щеше да е ,ако бяхме победили примерно с 0-5 ,ние и изтървахме много ,но пак казвам това нямаше да промени нещата . Аз отдавна казах ,абсурдно е да гоним манчестър по голова разлика .Това са 9 гола .Това е много . И ако предположим ,че те победят в тия два мача ,те ще го направят с разлика и нямат стигане .Примери много .
За това ,обвинявам моя човек за тактиката след първия гол .Той накрая ПОДЦЕНИ много отбора на Кристъл Палас !! Подцени ги и не върна отбора в защита ,след първия а и след втория гол . Трябваше да ги върне назад ,след като имахме два гола за нас !! Да играем на контраатака ,да изнерваме противника със задържане на топката по тъча или да търсим фала и да легнем да спечелим някоя друга секунда ,това са нормални неща ,които опитните играчи и треньори използват . Но той е млад ,както и играчите и ще се учат ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 06 май 2014 17:41

suareshampion написа:Глупости ,смените са на последно място . Най голямата причина да не сме шампиони е СЛАБАТА ЗАЩИТА ,която допусна почти 50 гола !
Защитата и пак защита !!! Защитата ,защитата ,защитата защитата ,защитата !! Ще го напиша ако трябва ,още 10092893839393 пъти ,ЗАЩОТО МЕ БОЛИ ОТ ЗАГУБЕНАТА ТИТЛА.
Не ги е срам некадърници долни .Ако са ми пред очите ще ги наплюя .
Това е проблема на Ливърпул от много години !!!! От 6 години ,едни и същи мишоци правят грешки и пак играят ,осират се и пак играят ,ебават майката на отбора ,но пак играят !? Това е .
Смениха се 4ма треньори ,но никой не пипа защитата !? Единствено Роджърс се осмели да пипне вратаря и да сложи Агер на пейката в повечето мачове и това е . Това са слаби играчи а не непостоянни .Щом един играч допуска елементарни ,детински,фрапантни грешки и няма психика за голям отбор ,не ми го хвали . Тези играчи ,визирам основно Рейна,Шкъртел,Агер ,Карагър ,Енрике и Джонсон ебаха майката на Ливърпул в последните няколко години ! Направо ни разказаха играта . Дори и тоя сезон ,това да вкараш 100 гола ,да направиш 26 (евентуално) победи и пак да не можеш да станеш шампион е ужасаващо .Да имаш такова атомно нападение и пак да не можеш ,е потресаващо най вече за тия наши големци в нападение.
На второ място е неопитноста ,както и напрежението в последните два мача и накрая смените . Ливърпул не участва в евротурнири и спокойно си изкара сезона с една малка група играчи . Само ще спомена ,че Суарес не обича смяна .Знаем ,че дори и в 88 минута ако го изкараш ,той пак ще е сърдит. Не трябва разбира се ,чак до такава степен да реагира ,но такъв си е човека и никой не може да го промени .
За головете вчера ...ами да ,приятно щеше да е ,ако бяхме победили примерно с 0-5 ,ние и изтървахме много ,но пак казвам това нямаше да промени нещата . Аз отдавна казах ,абсурдно е да гоним манчестър по голова разлика .Това са 9 гола .Това е много . И ако предположим ,че те победят в тия два мача ,те ще го направят с разлика и нямат стигане .Примери много .
За това ,обвинявам моя човек за тактиката след първия гол .Той накрая ПОДЦЕНИ много отбора на Кристъл Палас !! Подцени ги и не върна отбора в защита ,след първия а и след втория гол . Трябваше да ги върне назад ,след като имахме два гола за нас !! Да играем на контраатака ,да изнерваме противника със задържане на топката по тъча или да търсим фала и да легнем да спечелим някоя друга секунда ,това са нормални неща ,които опитните играчи и треньори използват . Но той е млад ,както и играчите и ще се учат ..

Защитата на Ливърпул е слабото звено на отбора и това е ясно на всички! Питам аз обаче играта в защита отговорност само на 4-мата в защита ли е или на целият отбoр, включително Стъридж и Суарез?! Кой носи главната вина за това отбора да е разделен на супернападание и слаба защита? Тактиката за мача кой определя? Все въпроси, на които мисля, отговорът също е ясен...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 06 май 2014 17:51

Роджърс след мача с Челси мрънкаше, че било лесно да се защитаваш. След мача с КП пък изтърва 3 гола аванс и каза, че не се били защитавали добре. Иди го разбери.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2014 18:06

Тони написа:Роджърс след мача с Челси мрънкаше, че било лесно да се защитаваш. След мача с КП пък изтърва 3 гола аванс и каза, че не се били защитавали добре. Иди го разбери.

Той имаше предвид ,да се защитаваш.. с 10 човека . ;) Но нашия ,така и не ги дръпна накрая всичките да се бранят. Бяха разредени до последно .
Виж сега ,аз няма как да не призная ,че вашата защита е по добра от нашата ,ако това искаш да чуеш . Аз винаги гледам реално на нещата !
Ако имахме вашата защита и вратар ,плюс нашето нападение ,сигурно щяхме да сме шампиони още през април . Тери за мен е най добрия защитник ,колкото и да не ми се иска да го казвам ..а Чех най добрия вратар . Освен това Кейхил също го харесвам. Аз го исках преди да дойде при вас ,но кой съм аз . А за това ,че го исках ,отново ми се смееха паляците в официалния сайт и предпочитаха хиляда пъти пред него шкъртеловци и сие .На ви ся едни шкъртеловци . Иванович също много израстна ,тоя малкия Аспи,...също не е лош ,Коул също. Добри тактически защитници,бързи ,агресивни,повратливи ,хитри ..мислят на терена ,подсигуряват се винаги ,когато е нужно ..борят се за първа топка и стъпват много здраво на терена .За Чех няма какво да коментирам ,страхотен.
Вие сте допуснали едва 26 гола ,има ли смисъл изобщо да коментираме.Може би манчестър сити ,имат така най балансиран отбор в защита и нападение ...и за това най вероятно ще станат шампиони ,за мое огромно съжаление и болка..

Върни се в “Ливърпул”