Gil-Galad, оставил си впечатления за интелигентно момче - моля те кажи, че това е някаква новогодишна шега...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
venomcho написа:Карагър съм съгласен да е треньор В Ливърпул, но на отбора, на който е фен![]()
Gil-Galad, оставил си впечатления за интелигентно момче - моля те кажи, че това е някаква новогодишна шега...
Liverpool forever_95 написа:Искам само да вметна, че гледах Висша Лига в Сряда Вечер и в края на предаването Боби изкара потресаващи факти...как може да имаме от началото на сезона 520 центрирания, като освен нас, вторият отбор (забравих кой беше) има с около 100 по-малко от нас...Прекалено еднообразна игра. Ето затова мисля, че с Далглиш начело няма да успеем. Това е лично мое мнение. Не може 18 мача отбора ти да играе прекалено еднообразно и да не вземеш мерки, а многобройните центрирания до голяма степен са заради коча отпред. Даже съм забелязвал, че когато и него го няма, се сипят високи топки към Суарес...пълна простотия. Така че Dzheff, приятелю, тези дългосрочни планове на развитие на клуба до стигането на шампионската титла може да се окажат грешни и 2014 да се мъчим да се утвърдим в Топ 4. Ето затова не виждам как тази година ще сме в четворката. Може би единствения начин е да се отървем от Керъл, да купим класен централен нападател, с който Суарес ще може да играе и няма да има непрестанни центрирания.
Вярно е, че не го харесвам Боби, но каза доста истини.
П.С. И точно в края Бобито направо ни се изгаври-голямо дерби ще е в петък вечер между Ливърпул и Нюкасъл, предвид едната точка, която имаме в повече. Е, всички вече ни имат за средняци.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Gil-galad написа:venomcho написа:Карагър съм съгласен да е треньор В Ливърпул, но на отбора, на който е фен![]()
Това на кой е бил фен като малък няма никакво значение...А дали Карагър ще стане треньор на Ливърпул в бъдеще(близко или далечно) зависи от прекалено много неща, които не зависят от насКои ще са собствениците, какво ще е настроението и мнението на феновете, какво ще е положението на отбора, дали самия той иска да стане мениджър като начало...аз лично в момента не виждам добър мениджър който искам да видя начело на отбора и който да е свободен...А за в бъдеще кой знае как ще се наредят нещата...
wolf написа:Спри с тоя бавноразвиващия Дешан моля ти се. Клоп ще го видиш да сменя отбор на 30ти февруари, залагам си главата за това. А Хидинк още няколко пъти да каже че иска да работи в Челси че да се успокоиш?
john barnes написа:мастодонта разсъждава правилно...или ще отречеш безспорните качества на изброените от мен мениджъри?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта