Рединг - Ливърпул (13.04.13 г. ,, 17:00 ч .)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Рединг - Ливърпул (13.04.13 г. ,, 17:00 ч .)

Мнениеот styopa » 14 апр 2013 22:22

PeterForsberg написа:Роджърс остава и идния сезон,не знам защо се заблуждавате

Може би заради факта,че предния треньор не вкара отбора в ШЛ и си замина.Този сезон като резултати отбора е надолу.Аз поне на мен това ми е мисълта.Ходжсън нямаше резултати и веднага го махнаха.Краля нямаше нужните резултати и веднага го махнаха.Явно такъв им е начина поне за сега на работа на НЕСВ.
Сега не съм казал,че със сигурност си заминавам,но със сигурност има и такъв вариант.Все пак резултатите са най-важното нещо във футбола.

PeterForsberg написа:.Липсата на мотивация в последните кръгове е видна,но е и факт,че вчера имахме поне 10 стопроцентови възможности за гол и реално смазахме Рединг,но нямахме шанс,а и умение пред гола.

И тук не съм съгласен.Според мен като мотивация сме си добре,но просто тия футболисти явно за мен нямат класа да направят сериозна серия от мачове на добро ниво.Което предвид и средната възраст на отбора е горе долу нещо нормално.Нормално млад отбор да е непостоянен.

Пак за кой ли път да се повторя.Моята си теза за бъдещето е такава... за мен Брендо изобщо не трябваше да идва.Още в началото на сезона го приключи.Иначе в мачовете честно казано за мен се справя добре.,но той сам си остави толкова слаб състав.
Така или иначе вече сме се нацепили.Отбора май горе долу свикна с него.Редно е да си го оставят.. макар и да се знае,че с него големи неща едва ли ще стигнем.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 15 апр 2013 10:10

сега гледах репортаж от мача и съм потресен :evil:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 15 апр 2013 10:49

Avrameca написа:сега гледах репортаж от мача и съм потресен :evil:

Не искат да играят въпроса е защо ?!?!?!?!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 15 апр 2013 13:24

we are the champions написа:

толкова много положения , едва ли е от нежелание за игра ... отново завършващият удар ни куца и то сериозно.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 апр 2013 17:44

Avrameca написа:
we are the champions написа:

толкова много положения , едва ли е от нежелание за игра ... отново завършващият удар ни куца и то сериозно.

Според мен се дължи на липсата на късмет,вратаря им наистина направи мача на живота си.
Не е като да не сме имали положения или да сме се чудили какво да я правим тая топка.
Според мен ако имахме един що годе добър нападател на скамейката можеше да влезе и да реши мача.
Късичка ни е скамейката и сами виждате,че когато нещата се закучат няма кой да влезе и да обърне мача в наша полза.
В такива моменти един играч като Чичарито е безценен.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 15 апр 2013 18:14

Styopa,за предния треньор бе поставена изрично цел Шампионска Лига,а и той за разлика от Роджърс изхарчи около 100 млн. паунда.Отлично знаеш и каква бе оценката на собствениците/а и не само на тях/ за качеството на селекцията/цена-представяне на терена/.При БР целите бяха подмладяване на отбора,ограничаване харчовете за заплати,както и за трансфери/реално Роджърс разполагаше с 20 млн. за селекция лятото+каквото си набави от продажби/,освобождаване на по-опитни играчи с по-големи заплати/Коул,Макси,Кайт,Белъми/ и налагане на нов стил на игра.
Ходжсън бе махнат заради конфликт с феновете,там ситуацията бе нетърпима,да не говорим,че ни бе докарал на няколко точки от зоната на изпадащите през декември месец,а и той/с Пърслоу/ бе наследство от Хикс и Жилет,което не съм сигурен,че Хенри и Уорнър искаха,плюс това не се вписваше в идеята им аз млад специалист с прогресивни разбирания,който да налага атакуващ футбол/да не кажа,че олицетворява точно обратното/.
Относно второто ти мнение-не ми се навлиза в безсмислени спорове/аз мисля,че нямат мотивация,а ти обратното,няма как да се разбере кой е прав/,но за себе си знам,че ако бяхме на 3-4 точки от 4-то място и имахме реален шанс да се добутаме в топ 4,този мач си го вземахме.
Проблемите ни са по-скоро с отбори тип Стоук и Уест Хем,които паркират автобуса на Анфийлд,нареждат се 10 човека пред вратаря и само ритат напред/още от времето на Рафа изпитваме подобни проблеми/,срещу такива отбори ни трябва повече изобретаталност и нападател,който да вкара и едно положение/Суарез,Стъридж,а и Борини не са такъв тип играчи/някой хубаво написа,че Чичарито би бил идеален в такива мачове/.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 15 апр 2013 18:40

PeterForsberg написа:Styopa,за предния треньор бе поставена изрично цел Шампионска Лига,а и той за разлика от Роджърс изхарчи около 100 млн. паунда.Отлично знаеш и каква бе оценката на собствениците/а и не само на тях/ за качеството на селекцията/цена-представяне на терена/.При БР целите бяха подмладяване на отбора,ограничаване харчовете за заплати,както и за трансфери/реално Роджърс разполагаше с 20 млн. за селекция лятото+каквото си набави от продажби/,освобождаване на по-опитни играчи с по-големи заплати/Коул,Макси,Кайт,Белъми/ и налагане на нов стил на игра.
Ходжсън бе махнат заради конфликт с феновете,там ситуацията бе нетърпима,да не говорим,че ни бе докарал на няколко точки от зоната на изпадащите през декември месец,а и той/с Пърслоу/ бе наследство от Хикс и Жилет,което не съм сигурен,че Хенри и Уорнър искаха,плюс това не се вписваше в идеята им аз млад специалист с прогресивни разбирания,който да налага атакуващ футбол/да не кажа,че олицетворява точно обратното/.
Относно второто ти мнение-не ми се навлиза в безсмислени спорове/аз мисля,че нямат мотивация,а ти обратното,няма как да се разбере кой е прав/,но за себе си знам,че ако бяхме на 3-4 точки от 4-то място и имахме реален шанс да се добутаме в топ 4,този мач си го вземахме.
Проблемите ни са по-скоро с отбори тип Стоук и Уест Хем,които паркират автобуса на Анфийлд,нареждат се 10 човека пред вратаря и само ритат напред/още от времето на Рафа изпитваме подобни проблеми/,срещу такива отбори ни трябва повече изобретаталност и нападател,който да вкара и едно положение/Суарез,Стъридж,а и Борини не са такъв тип играчи/някой хубаво написа,че Чичарито би бил идеален в такива мачове/.

Това хубаво си го написал, но дори когато имаше за какво да играем не си взимахме мачовете (Олдъм, Зенит, УБА).Вярно че отбора много се подмлади, но ни трябва класа - големи играчи, които Роджерс няма как да привлече. По-скоро ако остане Суарес ще си тръгне лятото. Смяната на тренер с голямо име във футбола ще донесе сигурност и по-големи шансове с малка помощ от собствениците да вземем 2-3-ма които са класа, за да може да влезем в топ 4 догодина.
Някой беше споменал Хайнкес - дърт тренер ама с шампионски манталитет. Миналата година въпреки че се оплеска на всички фронтове го оставиха и сега се виждат резултатите. Нашите собственици като по-умни със смяната на тренер ни натиснаха пак в блатото наречено средата на таблицата. Явно е че лебеда се чувства комфортно там, но не вярвам звезди като Луис и Стивън.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 15 апр 2013 18:45

Много сте ми смешни обаче как започхнахте всички да повтарята простията на Джони - "Лебеда"... :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 15 апр 2013 19:15

Alonso_Massa написа:Много сте ми смешни обаче как започхнахте всички да повтарята простията на Джони - "Лебеда"... :lol: :lol: :lol:

Ами Б.Р. беше най-известния Лебед в Уелс през миналия сезон, защото задържа Суонзи в В.Л. През този сезон Лаудруп е най-извстния лебед в този район, защото докара на уелсци купа.
В Челси използват всеизвестните прякори на Рафата, сигурно са добавили и нови.
Та така с кратките имена, но за Б.Р. ще е интересно да се направи проучване кой пръв го е използвал във форума. Иначе няма грешка, добре му приляга ;) ...

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 15 апр 2013 20:13

fearless for lfc,от изброените от теб мачове,мога да се съглася,че играхме отвратително срещу Олдъм,където се допуснаха доста грешки.Срещу Зенит и в двата мача имахме огромно предимство,в Русия Суарез изпусна поне 4 100% положения,а в Англия една глупост на Кара има даде шанс,а след това ги смазахме/в тези мачове да ти напомня не играха Коутиньо и Стъридж,които определено можеха да помогнат в офанзивен план/.Срещу УБА ги мачкахме 75 минути тотално/нямаха удар по посока вратата ни дотогава/,Джерард изпусна дузпа в 75 минута и всичко отиде по дяволите.Както и да е,май не схващаш,че за собствениците по-важна е генералната картина,а не тази от един сезон.
А думите ти за Хайнкес се чудя защо да не важат за Роджърс.Щом опитния треньор с много по-силен отбор се е оплескал на всички фронтове и е получил шанс,защо такъв да не получи и младия,който гради нещо ново?Ако шевовете на Байерн действаха импулсивно,да бяха изгонили хер Юп и сега не се знаеше къде щеше да са.А нашите само да ти и допълня,че не гонят модела на баварците,Реал,Челси,ПСЖ или Шити,ще се следва модела на Дортмунд,Аякс,Тотнъм.
Чудя се как не го разбрахте още и си говорите за опитни наставници и големи имена :lol:.А за Суарез ще видим,видно е,че работата му с БР доведе до най-плодотворния му период,откакто е облякъл червената фланелка.Самия Луис е щастлив в Ливърпул и го повтори доста пъти,но ще видим какво ще се случи лятото,не съм врачка,за да кажа къде ще е урусът на 1 септември.

Върни се в “Ливърпул”