tisho_ynwa написа:mitko9311 написа:Няма да го продават поне според мен, обаче ще го накажат за 8-10 мача поне за мен 100 % което значи 2 мача от този сезон и горе-долу за октомври през новият сезон ще може да играе така, че лятото ще трябва да си купим задължително за 5 милиона някъде Люйк Реми така или иначе Кпр отпадат на него му се играе в голям отбор, а не във втора дивизия голаджия е не е първа младост ама не е и стар и мисля, че е задължителен трансфер дори и Луис да не е наказан което граничи 0-та
тук може би присъства и тезата на някои че стават пък доста играчи отпред, но всъщност така е по-добре, примерно МЮ имат 4 нападателя на разположение , ако дойде Реми и ние ще сме така
да толко много играчи имаме, че ако Стъридж не е резерва няма кой да смени Суарез да си почине или да влезне да застане до него и да се опитаме да обърнем мач, а все пак има и контузий във футбола трябва да имаме отбора който го имаме сега с нови 4-5 човека крило 2 защитника деф. хаалф и нападател и да продадем Пачеко, Керъл, Джей и други и да имаме и добри резерви за да може титулярите да не се лигават, а да имат страх, че има кой да ги замени и да ги закове резерви + Сусо да се даде на някой отбор за 1 сезон, защото няма да има шансове и по-добре да натрупа опит. Има го и вариянта да се купи 1 централен стабилен да се пуска Кели в центъра и да остане Карагър при голяма нужда може да изкара няколко мача и вместо 2-ри защтитник да вземем и Ериксен
Надявам се Реми,Ериксен(Бен Арфа),Тоби или Сако,Диаме още лятото говорих за него, а за едно крило нямам идея, но мисля, че Скот Синклеър или Марко Марин ще излезнат евтино и двамата са млади и обещаващи таланти и биха ни свършили рработа и да не забравяме Том Инс така отбора ще има широчина и играчите ще се раздават повече
и за около 40 милиона ще имаме 5 нови играча
Диаме има клауза 3.5 милиона
Скот Синклеър, Марин или Том Инс ще струват под 10 милиона поне така мисля аз
Реми беше купен от Кпр за около 6-8 милиона сега като изпаднат за 5-6 милиона е наш
и 15-на милиона за Ериксен
и Тоби май беше оценен на 8 милиона, а за фаворита ми Сако не знам
30 милиона да дадът собствениците и 20 от продажбите на Керъл, Джей, Пачело, Уилсън и още един ненужен сигурно има ама да не права сметки без кръчмара