Ливърпул - Нюкасъл (04.11 18:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Re: Ливърпул - Нюкасъл (04.11 18:00)

Мнениеот KingKenny » 05 ное 2012 21:08

Avrameca написа: дори да паднем от Уигън с 10:0 ;)

пепел ти на езика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Liverpool V Wigan Anfield, 17 Nov 2012 15:00 :lol: :lol: :lol:
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 05 ное 2012 21:14

KingKenny написа:

пепел ти на езика :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Liverpool V Wigan Anfield, 17 Nov 2012 15:00 :lol: :lol: :lol:

Ааааа ако и тези нещастници не успеем да бием,ще извърша ритуално убийство на 2 бутилки домашно вино...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 ное 2012 21:20

не подценявай уигън...биха тотнъм като гости,защо и нас да не праснат?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 05 ное 2012 21:26

В реда на нещата ще е да мушнем 4 парцала във вратата на талибанчето,кандидат за Анфийлд.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 ное 2012 21:40

KingKenny написа:

това го написах ей така , има време до мача с Уигън но с тях по принцип играем доста зле :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes

Мнениеот john barnes » 05 ное 2012 21:42

x-ekutor написа:В реда на нещата ще е да мушнем 4 парцала във вратата на талибанчето,кандидат за Анфийлд.

кой ще ги вкара тия 4 гола бре? ако суарес му вдигнат жълт картон със челси,няма да играе срещу уигън и кво прайм?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 05 ное 2012 21:51

john barnes написа:
x-ekutor написа:В реда на нещата ще е да мушнем 4 парцала във вратата на талибанчето,кандидат за Анфийлд.

кой ще ги вкара тия 4 гола бре? ако суарес му вдигнат жълт картон със челси,няма да играе срещу уигън и кво прайм?

Значи Суарес трябва да пропусне мача с Челси,за да го запазим за Уигън :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А сега сериозно - мисля,че капитанът ще се събуди и ще поведе своите :)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 ное 2012 05:34

x-ekutor написа:
john barnes написа:

Значи Суарес трябва да пропусне мача с Челси,за да го запазим за Уигън :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
А сега сериозно - мисля,че капитанът ще се събуди и ще поведе своите :)

Ами а дано,ама надали...толкова унил капитана не съм го виждал,явно сам усеща че вече не е това което беше.И понеже последните 10г винаги сме зависели от него,ето че след 3 слаби негови сезона сме изпаднали в безтегловност...Навремето един легендарен треньор виждайки как Матеус издиша в средата го върна либеро и така му съживи кариерата за още 4,5 г а Байерн взе купата на УЕФА и игра финал на ШЛ.А БР дали ще върне Джерард дафанзивен халф(където му почна кариерата),не вижда ли че напред не е същия играч...Вместо това мъчи това момче Адъм и го кара да изглежда,като пиле в калчища на моменти.За вчерашния хикс си е винивен единствено и само БР,аз за първи път отначалото на сезона си му теглих една,ама както трябва.1во-пусна Шелви,заиграхме с 4ма в центъра,вкарахме гол,бяхме в подем и както каза коментатора "now this sounds like Anfield" и БР веднага направи смяна( и защо Даунинг :roll: ,а не Асаиди,за Лига Европа ли го купихме това момче)и се върна към любимата си схема с която ни'къв Х*Й не ставаше цели 60 мин нпреди това.2ро-гонят Колочини,нямат право на смяна,ОЧЕВАДНО :shock: :shock: е,че ще върнат човек на негово място и 10 мин мача ще се доиграва в тяхното поле,еми рискувай бе Брендъне,пусни Асаиди за Енрике(ако ще Коатес пусни централен нападате)само и само да натикаме тъпата топка във вратата,че да вземем 3 т,щото една за ни'къв не ни е! Ама НЕ! А господ обича смелите,Брендъне!Господ обича смелите,питай чичо ти Фърги!!! А сега ходи пази резултати в Русия и Лондон...
П.П. Стига сте го дъвкали тоз Керъл бе хора,ако ще ви е по-лесно представете си че за Суарез сме дали 35,а за Керъл 22(нали ги взехме за 2 дена),а междувремено не се радвайте,че не вкарва,а се молете да почне да вкарва,че иначе и два лева няма да видим за тоз куц кон!!!!!!!

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 06 ное 2012 07:51

Liverpool_EC
На Стиви проблема му е новия стил, защото в момента нито играе в нападение, нито играе за да направи дълго извеждащо подаване. На Роджерс му се повдига от дълги подавания и затова сега Стиви ги прави само когато са сигурни т.е. пасовете обикновенно не се някаква сериозна заплаха (от типа Енрике-Суарес). Вече писах, че Стиви в момента е по-полезен играч за Англия отколкото за Ливърпул, заради стила и функциите му които изпълнява в отбора. В анализа на мача с Нюкясъл(Super Sunday on BBC) се вижда много често как Суарес е сам срещу 4 или 5 защитници и никаква помощ в червено около него. Затова и той прави отчаяни удари и се опитва да измами всички. За някои фенове тук във форума това са грешни отигравания на Луис - всеки по своему ги разбира нещата. Всъщност той няма какво друго да направи и я мъчи или блъска тази топка и дано нещо стане. Кайто иска да намери анализа и да гледа. Ще му се разясни защо Суарес отиграва повечето топки егоистично.
Ако Б.Р. освободи Стиви да стои изнесен напред ще бъдем много по-офанзивни и ще има повече голове. На Суарес му трябва накой с който да си "говори" в наказателното. Вместо това се тръси сигурност и разигравания в средата на терена и там са всички без Луис. Когато някой ни отбор ни напада по-често тогава и Суарес от средата търси топката и тръгва да напада - вместо да чака някой да му я изработи и подаде готова да я вкара.
Според мен, не Стиви е в слаба форма, а просто не си е на мястото. Най-лошото от всичко е че това не притеснява тренера и той не търси промяна, и не опитва да му промени позицията и ролята на терена. Кара си я по-един и същи начин. Това си е негово виждане, негов стил и си е за негова сметка.
След 10 мача в лигата на всички е ясно че Б.Р. е посредствен тренер само че малко фенове го признават гласно. Карай ще видим през януари как ще се справи с проблемите, които не можа да реши през лятото.
Иначе всички стискаме палци и се молим на чудо, но освен някой хубав гол на Суарес чудеса в играта и резултатите на отбора не стават.
YNWA

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 06 ное 2012 19:01

по едно време имаше много добро взаимодействие между Стиви и Суарез а сега няма грам такова нещо.БР що не земе да ги пусне двамата на върха на атаката сигурен , че ще има повече голове от сега ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”