Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00 | 4-1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00

Мнениеот we are the champions » 07 дек 2013 20:33

Liverpool_EC написа:Мачът си върви по ноти,
газим чуковете-идеоти,
Миньоле си взима душ,
Уест Хям са буквално туш,
правим ги отзаде мармалад,
търсим в мача резултат.
Ала дребно,черно недоразумение,
пак изпуска положение,
а словашкия сопол,
пак с тъпашки автогол :shock:
Брендън Роджърс,Брендън скъпи,
колко пъти?КОЛКО ПЪТИ?
ще ги пускаш титуляри
тези двама измекяри,
а играчите добри,
търкат пейка до зори!!!
П.П. Най-добре за другия мач да се върнем към схемата с 3ма защитника,така Коло Туре ще може да пази персонално Мартин Шкъртъл :lol: :lol: :lol:
Сако със гол,Шкъртъл с автогол-да видим кой ще остане резерва другия мач :?:

:lol: :lol:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 дек 2013 20:45

Пфффф Шкъртел как ще си вкара такъв автогол бе??? Следващия важен мач с Тотнъм задължително без него трябва да сме в състава!!! Важното обаче в случая е че се върнахме на второто място. Нашия ги е наказал Челси, Сити са напраили хикс, Юнайтед падат. Какво по-хубаво? :)

Сега искам да се върна на предстоящия мач с Тотнъм. Задължително Шкъртел не трябва да играе. Които и 2-ма да бъдат избрани от останалите 3-ма няма да имам против. Аз лично бих избрал следните 6-ма отзад:
--------------Миньоле-----------------
Джонсън--Туре---Сако--Фалнагън
--------------Лукас---------------------
До Лукас бих сложил Алън, като той би имал малко по-офанзивни функции. Малко по-напред Джерард. Ако Джерард не е напред, Хендо ще се сложи. Коутиньо и Алберто бих сложих по-напред и в атака Суарез. Без типични крила. И пак повтарям задължително без Шкъртел трябва да излезем. Вярно, че Тотнъм не са нищо особено, но една фрапираща грешка може да ни коства много.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 07 дек 2013 20:48

Сега се шегуваме, но ако Щъркел и Хендерсън са титуляри срещу Тотнъм, Челси и Сити, от тея 3 мача ще излезем с голова разлика 3:15.
С тея няма как да влезем в топ 4, просто тея двамата нямат място в отбор с претенции.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 07 дек 2013 20:48

Liverpool_EC написа:Мачът си върви по ноти,
газим чуковете-идеоти,
Миньоле си взима душ,
Уест Хям са буквално туш,
правим ги отзаде мармалад,
търсим в мача резултат.
Ала дребно,черно недоразумение,
пак изпуска положение,
а словашкия сопол,
пак с тъпашки автогол :shock:
Брендън Роджърс,Брендън скъпи,
колко пъти?КОЛКО ПЪТИ?
ще ги пускаш титуляри
тези двама измекяри,
а играчите добри,
търкат пейка до зори!!!
П.П. Най-добре за другия мач да се върнем към схемата с 3ма защитника,така Коло Туре ще може да пази персонално Мартин Шкъртъл :lol: :lol: :lol:
Сако със гол,Шкъртъл с автогол-да видим кой ще остане резерва другия мач :?:

Най-вероятно Сако :|
Евала за стихотворението :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 07 дек 2013 20:52

Сега няколко неща за начало.В Ливърпул пристигнах вторник около 18 часа,настаних се в приличен хотел на 50 метра от Лайм Стрийт Стейшън/спирка на гарата/ и на другия ден бях на стадиона.Стига се с автобус номер 17 и 26/27.Има си хубав фен шоп точно под Копа,там е и статуята на великия Бил Шанкли.Бях в музея,като след посещението в него/влиза и посещение на стадиона,но понеже беше мачдей,не се влизаше в съблекалните/ се издава сертификат,на който има автографи на настоящите ни играчи.Та на другия ден беше и мача.Доста неща мога да кажа за Анфийлд/вчера бях на Етихад и Олд Тойлет/,уникален стадион с велика история,но със съжаления трябва да отчета,че през последните две години изоставаме сериозно.Скъмчестър имат много по-модерен стадион,кафето им е по-ново и като цяло базата е по-модерна.Смешно е нашите 5 КЕШ-а да са наблъскани в една стаичка на музея,бил съм в музея на Барса и те от всеки КЕШ си правят самостоятелна галерия с история,снимки,видео.Хубаво е,че ФСГ са взели предвид новостите и отскоро в центъра на града/точно до кръговото на автобусите/ имаме страхотен феншоп,който работи супер добре.Но на Анфийлд трябват промени,заобикалящия го квартал е мега криминален,има къщи,в които няма дори ток,а живеят хора :shock: и това на 50 метра от стадиона,седалките са доста стари,а за да има по-голяма бройка хора,седим много близо един до друг и реално ако сте по-здрави и едри момчета си блъскате кракара и рамената и нямаш лично пространство.Хубавото е,че на нашия мач с Норич имаше основно местни хора,някои скандинавци,докато на скъм-а около стадиона 80% от посетителите бяха индийци,пакистанци,китайци/японци и т.н.
Преди и след мача с канарчетата изпих доста бири в местни кръчми като ''Клауд,''Сандънс/уникален пъб на 50 метра от бензиностанцията,която е до ''Анфийлд'' с над 6 галерии,в който след мача имаше над 400 човека,а чух,че след големи дербита събирала над 600 души :lol:/ и си говорех с доста от феновете.
Четох и последния брой на ''Ливърпул мегазин'',където имаше голямо интервю с Роджърс и Стърлинг.Та за някои неща съм съгласен с феновете,но за други не.За повечето най-добрия ни защитник е Агер,а Сако/цитирам един 65 годишен дядо,бил по-бавен и от него :mrgreen:/.За Флано цари мнението,че това ще е новия Джейми Карагър/поне не може да му се отрече характера на младото момче/.Относно Джо Алън и Стърлинг дори на стадиона чух поне 10 пъти следните викове/''not strong enough''/.Джо Алън лично аз го харесвам и считам,че има потенциал и не случайно появата му в титулярите донесе 2 добри победи.Местните считат,че играе с наведена надолу глава и е пребледнял още от съблекалнята,а точно обратното мислят за Алберто,който играел с високо вдигната глава според тях е нешлифован диамант.За Суарес и Коутиньо няма какво да говорим,само ще кажа,че на загрявката преди мача двамата си я разцъкваха единствено помежду си и правеха невероятни неща.За Хендо мненията са силно поляризирани,но витаят до идеята,че този сезон ще е решаващ за бъдещето му.Тук само ще споделя,че в интервю с Роджърс в списанието му бе зададен въпроса кои играчи са прогресирали най-сериозно откакто той е в клуба.споменатите имена бяха три-Джерард,Шкъртел и Хендо...Всеки сам да си прави изводите.
Относно безконечното цъкане пред нашия пеналт,което мен ме вбесява,БР заяви,че той ще продължава с този стил и за него ще играят хора,които имат кураж да поемат топката пред собствения си пеналт и да я отиграят с къс пас към свободен съотборник,а не с дълго подаване.
Относно мача-предполагам,че повечето сте го гледали,но геният на Суарес блесна с пълна сила.Първият и третия му гол бяха световна класа,а втория и четвъртия си бяха приосто класа,плюс асистенция за Стърлинг.За него Роджърс каза,че няма да ходи под наем,но заяви,че Илори и Айби ще трябва да заминат да играят под наем.Особено за младия англичанин Брендо отдели доста добри думи.
Ако искате да питата за нещо,давайте.Впечатления събрах достатъчно :lol:
П.С. бях на Мейн Станд близко до едната от двете колони,които я поддържат,но същевременно пречат за добрата видимост.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 07 дек 2013 20:59

С какъв транспорт се предвижи до град Ливърпул и къде отседна. Гледам има самолетни билети, но цените им са умопомрачителни, а до отида до Лондон и о там до Ливърпул ми се струва сложничко. Следващ въпрос, лесно ли се намират билети, доколкото знам за дербитата билет трудно се намира, как стоят нещата в такива подобни мачове. Мерси предварително :D
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 07 дек 2013 21:06

PeterForsberg написа:Сега няколко неща за начало.В Ливърпул пристигнах вторник около 18 часа,настаних се в приличен хотел на 50 метра от Лайм Стрийт Стейшън/спирка на гарата/ и на другия ден бях на стадиона.Стига се с автобус номер 17 и 26/27.Има си хубав фен шоп точно под Копа,там е и статуята на великия Бил Шанкли.Бях в музея,като след посещението в него/влиза и посещение на стадиона,но понеже беше мачдей,не се влизаше в съблекалните/ се издава сертификат,на който има автографи на настоящите ни играчи.Та на другия ден беше и мача.Доста неща мога да кажа за Анфийлд/вчера бях на Етихад и Олд Тойлет/,уникален стадион с велика история,но със съжаления трябва да отчета,че през последните две години изоставаме сериозно.Скъмчестър имат много по-модерен стадион,кафето им е по-ново и като цяло базата е по-модерна.Смешно е нашите 5 КЕШ-а да са наблъскани в една стаичка на музея,бил съм в музея на Барса и те от всеки КЕШ си правят самостоятелна галерия с история,снимки,видео.Хубаво е,че ФСГ са взели предвид новостите и отскоро в центъра на града/точно до кръговото на автобусите/ имаме страхотен феншоп,който работи супер добре.Но на Анфийлд трябват промени,заобикалящия го квартал е мега криминален,има къщи,в които
няма дори ток,а живеят хора :shock: и това на 50 метра от стадиона,седалките са доста стари,а за да има по-голяма бройка хора,седим много близо един до друг и реално ако сте по-здрави и едри момчета си блъскате кракара и рамената и нямаш лично пространство.Хубавото е,че на нашия мач с Норич имаше основно местни хора,някои скандинавци,докато на скъм-а около стадиона 80% от посетителите бяха индийци,пакистанци,китайци/японци и т.н.
Преди и след мача с канарчетата изпих доста бири в местни кръчми като ''Клауд,''Сандънс/уникален пъб на 50 метра от бензиностанцията,която е до ''Анфийлд'' с над 6 галерии,в който след мача имаше над 400 човека,а чух,че след големи дербита събирала над 600 души :lol:/ и си говорех с доста от феновете.
Четох и последния брой на ''Ливърпул мегазин'',където имаше голямо интервю с Роджърс и Стърлинг.Та за някои неща съм съгласен с феновете,но за други не.За повечето най-добрия ни защитник е Агер,а Сако/цитирам един 65 годишен дядо,бил по-бавен и от него :mrgreen:/.За Флано цари мнението,че това ще е новия Джейми Карагър/поне не може да му се отрече характера на младото момче/.Относно Джо Алън и Стърлинг дори на стадиона чух поне 10 пъти следните викове/''not strong enough''/.Джо Алън лично аз го харесвам и считам,че има потенциал и не случайно появата му в титулярите донесе 2 добри победи.Местните считат,че играе с наведена надолу глава и е пребледнял още от съблекалнята,а точно обратното мислят за Алберто,който играел с високо вдигната глава според тях е нешлифован диамант.За Суарес и Коутиньо няма какво да говорим,само ще кажа,че на загрявката преди мача двамата си я разцъкваха единствено помежду си и правеха невероятни неща.За Хендо мненията са силно поляризирани,но витаят до идеята,че този сезон ще е решаващ за бъдещето му.Тук само ще споделя,че в интервю с Роджърс в списанието му бе зададен въпроса кои играчи са прогресирали най-сериозно откакто той е в клуба.споменатите имена бяха три-Джерард,Шкъртел и Хендо...Всеки сам да си прави изводите.
Относно безконечното цъкане пред нашия пеналт,което мен ме вбесява,БР заяви,че той ще продължава с този стил и за него ще играят хора,които имат кураж да поемат топката пред собствения си пеналт и да я отиграят с къс пас към свободен съотборник,а не с дълго подаване.
Относно мача-предполагам,че повечето сте го гледали,но геният на Суарес блесна с пълна сила.Първият и третия му гол бяха световна класа,а втория и четвъртия си бяха приосто класа,плюс асистенция за Стърлинг.За него Роджърс каза,че няма да ходи под наем,но заяви,че Илори и Айби ще трябва да заминат да играят под наем.Особено за младия англичанин Брендо отдели доста добри думи.
Ако искате да питата за нещо,давайте.Впечатления събрах достатъчно :lol:
П.С. бях на Мейн Станд близко до едната от двете колони,които я поддържат,но същевременно пречат за добрата видимост.

Здрасти, аз ходих на мач на Анфийлд, когато играха с ЦСКА. Това, което най-много исках да преживея беше да слушам песните на Коп-а. За съжаление не се получи, щото ЦСКА взеха че биха, а и мача беше решен в полза на Ливърпул още в София и не се получи атмосферата, която очаквах. Ти успя ли да напра,виш клипчета с песни и атмосфера от стадиона? Ако си направил и мислиш да ги качиш някъде, дай линк :) .Поздравления! Сигурен съм, че ще помниш винаги този мач и емоциите от него.
Hala Madrid

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 07 дек 2013 21:10

Предполагам си направил много снимки,ако може да качиш нещо.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 07 дек 2013 21:44

9lives написа:С какъв транспорт се предвижи до град Ливърпул и къде отседна. Гледам има самолетни билети, но цените им са умопомрачителни, а до отида до Лондон и о там до Ливърпул ми се струва сложничко. Следващ въпрос, лесно ли се намират билети, доколкото знам за дербитата билет трудно се намира, как стоят нещата в такива подобни мачове. Мерси предварително :D

С ''Изи'' летиш от терминал 1 София и кацаш на терминал 1 в Манчестър/летището е второто по големина в Англия,има 3 терминала,но ние ползвахме само 1/.Безумие е да летиш до Лондон и от там доюа търсиш транспорт Ливърпул.
От там хващаш влак/от самия терминал излизаш на железницата,доста ходене си е,но всичко си е обозначено,накрая хващаш един асансьор и след това си на 2 минути от влаковете.От там си вземаш до Ливърпул с ретърн,за 50 минути си в нашия град/излиза малко над 16 паунда/.За наше съжаление влакът бе отменен и хванах до Манчестър Оксфорд Роуд и после с прихващане до Ливърпул Лайм Стрийт Стейшън.Вариант е и да прикачиш на Манчестър Пикадили,но там гарата е огромна и може да се объркаш за известно време :lol:
За хотел ти препоръчвам Лорд Нелсън Хотел,аз го ползвах.Приличен,с включена закуска и за двойна стая се плащаше по 44 паунда на вечер/нищо не е,по 22 на човек/,но го запазих три месеца по-рано.на 50 метра е до Лайм Стрийт Стейшън и на 150-200 от идеалния център.От него се вижда Сейнт Джордж Хол-огромна сграда в центъра на града,точно до него е телевизионната кула/макар че върху нея тече реклама на радио де :)/
Билетите за самолета се запазват също поне 2-3 месеца по-рано,но по-трудното е с билетите за мача,едва намерих и съм много благодарен на един сиизън тикет холдер,че ми отстъпи билета си за този мач 8-)
Ако си решил сериозно да ходиш на мач,ще ти помогна,с каквото мога.Не искам да се правя на светец,но когато целия стадион запя You will never walk alone'' с вдигнати високо шалове,очите ми се насълзиха,беше велико и всеки истински фен на отбора трябва да почуства този момент лично.Мои приятели направиха клипчета и до ден-два ще ми ги прехвърлят,че аз се дерях с пълно гърло и бях забравил за телефона :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 дек 2013 21:47

[center]Изображение[/center]
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”