Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - КПР (19.05.13 г. ,, 18:00 ч . )

Мнениеот suareshampion » 20 май 2013 21:14

wolf написа:
suareshampion написа:
styopa написа:
suareshampion написа:казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ? :)

Ама какъв си ти да казваш кой какво да коментира?Кой си ти?Като не е на твоето мнение... да не коментирал...
Ебати нагляра.

Как кой съм бе моето дете ..за теб съм г-н ПРЕЗИДЕНТ ! :)
Няма значение дали някой е на моето мнение или не. Всеки си има право на мнение. Но знаеш ли какво ме дразни моето дете ? Дразни ме факта ,че доста пичове тук изобщо не чувате петела ..и най смешното е ,че си вярвате и нямате усещане . :)
Дразни ме също и това ,че в мненията на почти всички тук ,лъха посредственост ,липса на вяра и огромен негативизъм .
Но има и две -три трезво мислещи и позитивни момчета . Поздравявам ги.
Освен това ,от мненията ви за футбола ,ясно си личи ,че повечето тук не сте пипали топка през живота си а и дори да сте пипали ..кой знае какви спънати зайци сте на терена . :)

гледай си хотела и не се занимавай с нормалните хора

Хора ,които СПАТ пред компютъра и форумите ,едва ли са нормални ? :) Ела ми на гости вълчак ..за фенове на Ливърпул ще има промоции. :) Ела да те преслушам как си на терена и да ти вида породата ..дали си вълчак или някое котенце :) Митето Бербатов идва след две седмици и почти всеки ден играем на Маджестик. Взимам те от моя отбор ..гледай да ме подведеш :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 20 май 2013 21:15

suareshampion написа:
Dzheff написа:
Liverpool forever_95 написа:Една легенда си отиде...Сбогом Кара, винаги ще те обичаме :)
Иначе за хейтърите на Роджърс - за последно при Бенитес успяхме да минем границата от 60 точки, преди това да го стори днес Брендън Роджърс. :) Поздрави на Кени Далглиш :)

Даммм.... за последно при Далглиш успяхме да спечелим титлата на Англия и това не се е променило и до днес.... Поздрави на Сунес, Еванс, Улие, Бенитес, Ходжсън и Роджърс ;)
о да... да не забравяме и че два финала, една титла и 7мо място в дебютния пълен сезон е повече от 7мо място и унижение в останалите турнири, където играе отбора...
п.с. Дано все пак да го оставят Роджърс да си върши работата в дълъг период иначе само ще си пишем тук кога сме били по-трагични вместо по-добри....

С твоя идол можете спокойно да се върнете в камената ера :) Момче ,Далглиш не става за съвременен мениджър ..още ли не ти е станало ясно ? Изписа един куп глупости миналата година ,айде спри се вече . :) Всичко се успокои в клуба ,след изгонването на легендарния и пристигането на умен мениджър като Брендън .Легендарния го искам в клуба ,единствено и само ,заради това ,че има смелостта да отваря уста на мангалската ФА.Защото ми писна вече толкова години да бъдем мачкани от съдиите и п.......е от Фа и в същото време да бъде бутано мангалското отборче на наглия манипулатор.

Роджърс ,с този потенциал, оставен от предните мениджъри.. постигна много ! Вдигна отбора ,както психологически така и тактически .Свали напрежението у играчите и ги нареди правилно на терена.Свалихме топката на земята ..заиграхме като нормалните големи отбори и ве4е няма и помен от грозния, мъчителен за окото и ялов футбол на твоя идол.
Роджърс наложи един красив ,бърз, нападателен и резултатен футбол .Извлече максимума от младежите и куците коне.Прояви огромна смелост да разкара Керъл и да залага на юношки. Разкара доста свършили играчи за тоя клуб и доведе млади и переспективни мом4ета с голямо бъдеще пред себе си ! Изключителен тактик,психолог и селекционер.
Ако сравним сезона на твоя идол с този на Роджърс ,разликата е от земята до небето . А колко пари4ки имаше единия и колко другия ? :)
Незнам как не те е срам изобщо да даваш мнение ? :) Моля ви ,хора ,на които футбола ви е далечна материя ..просто избягвайте да го коментирате.

Това че НА ТЕБ ти харесва играта на отбора в момента повече отколкото миналата година, не променя обективните факти, които написах по-горе в мнението си. За разлика от теб, аз когато пиша нещо го подкрепям с факти, а не отразявам само това което мисля АЗ и да считам че това само по себе си прави мнението ми абсолютна истина, с която целия останал свят трябва да се съобразява.. А колкото до ЗАПОВЕДТА да не пиша във форума - тя буди само смях и съжаление от моя страна към теб...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 май 2013 21:22

Dzheff написа:
suareshampion написа:
Dzheff написа:
Liverpool forever_95 написа:Една легенда си отиде...Сбогом Кара, винаги ще те обичаме :)
Иначе за хейтърите на Роджърс - за последно при Бенитес успяхме да минем границата от 60 точки, преди това да го стори днес Брендън Роджърс. :) Поздрави на Кени Далглиш :)

Даммм.... за последно при Далглиш успяхме да спечелим титлата на Англия и това не се е променило и до днес.... Поздрави на Сунес, Еванс, Улие, Бенитес, Ходжсън и Роджърс ;)
о да... да не забравяме и че два финала, една титла и 7мо място в дебютния пълен сезон е повече от 7мо място и унижение в останалите турнири, където играе отбора...
п.с. Дано все пак да го оставят Роджърс да си върши работата в дълъг период иначе само ще си пишем тук кога сме били по-трагични вместо по-добри....

С твоя идол можете спокойно да се върнете в камената ера :) Момче ,Далглиш не става за съвременен мениджър ..още ли не ти е станало ясно ? Изписа един куп глупости миналата година ,айде спри се вече . :) Всичко се успокои в клуба ,след изгонването на легендарния и пристигането на умен мениджър като Брендън .Легендарния го искам в клуба ,единствено и само ,заради това ,че има смелостта да отваря уста на мангалската ФА.Защото ми писна вече толкова години да бъдем мачкани от съдиите и п.......е от Фа и в същото време да бъде бутано мангалското отборче на наглия манипулатор.

Роджърс ,с този потенциал, оставен от предните мениджъри.. постигна много ! Вдигна отбора ,както психологически така и тактически .Свали напрежението у играчите и ги нареди правилно на терена.Свалихме топката на земята ..заиграхме като нормалните големи отбори и ве4е няма и помен от грозния, мъчителен за окото и ялов футбол на твоя идол.
Роджърс наложи един красив ,бърз, нападателен и резултатен футбол .Извлече максимума от младежите и куците коне.Прояви огромна смелост да разкара Керъл и да залага на юношки. Разкара доста свършили играчи за тоя клуб и доведе млади и переспективни мом4ета с голямо бъдеще пред себе си ! Изключителен тактик,психолог и селекционер.
Ако сравним сезона на твоя идол с този на Роджърс ,разликата е от земята до небето . А колко пари4ки имаше единия и колко другия ? :)
Незнам как не те е срам изобщо да даваш мнение ? :) Моля ви ,хора ,на които футбола ви е далечна материя ..просто избягвайте да го коментирате.

Това че НА ТЕБ ти харесва играта на отбора в момента повече отколкото миналата година, не променя обективните факти, които написах по-горе в мнението си. За разлика от теб, аз когато пиша нещо го подкрепям с факти, а не отразявам само това което мисля АЗ и да считам че това само по себе си прави мнението ми абсолютна истина, с която целия останал свят трябва да се съобразява.. А колкото до ЗАПОВЕДТА да не пиша във форума - тя буди само смях и съжаление от моя страна към теб...

Какви обективни факти бе момче ? Айде дръж се сериозно . :)
Не ти заповядвам ..просто сам се усещай ,защото от 2 години насам ,коментарчета ти будят смях в специалист по футбол като мен . Пред децата си филосоствай колкото искаш ,важното е ,че в моите очи си пълен смях. :) В МОИТЕ .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 20 май 2013 21:26

ха-ха, чувствата са взаимни, не бери грижа ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 20 май 2013 21:27

Темата е изчерпана, така че ще е редно Gil-galad да я заключи.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 май 2013 21:29

9lives написа:Темата е изчерпана, така че ще е редно Gil-galad да я заключи.

Е като я заключа, в следващата ще е същото.... :)

Като толкова искат да си говорят да си пишат на ЛС, никой не им е длъжен да им чете личните разговори, така че който каквото към когото и да чувства да му го напише на ЛС. Ако ще пишете по темата пишете, но ако ще се самоизтъквате и ще си правите чат с другите, да не се чудите после що ви трия мненията. :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 май 2013 21:33

suareshampion написа:
styopa написа:
suareshampion написа:казах ,на който не му е ясна тая материя да избягва коментарите ..не четеш ли бе човек ? :)

Ама какъв си ти да казваш кой какво да коментира?Кой си ти?Като не е на твоето мнение... да не коментирал...
Ебати нагляра.

Как кой съм бе моето дете ..за теб съм г-н ПРЕЗИДЕНТ ! :)
Няма значение дали някой е на моето мнение или не. Всеки си има право на мнение. Но знаеш ли какво ме дразни моето дете ? Дразни ме факта ,че доста пичове тук изобщо не чувате петела ..и най смешното е ,че си вярвате и нямате усещане . :)

Ти изобщо акъл имаш ли?
Избълва преди време сумати и лъжи... като те разкритикувах малко по-грубо да се спреш.. поне да не си измисляш,а да си защитаваш тезата с това което е било истината .. ти ходи плака като девица за *** да ме наказвали.
Оня ден като говорили с тебе да ти казвали кой на колко бил години.Ама какъв си ти да ти се обяснява някой?Човек като е на 15 20 30 50 100 години да не би да няма право на мнение.
Сега бил г-н президент с високи познания... във въображаемия му свят.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 май 2013 23:08

суаресчо.. ти не си нормален :mrgreen: ще летя 2700 км за играя с теб, я дай по-сериозно. старческата деменция я контролирай от време на време.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 май 2013 23:40

Gil-galad написа:
9lives написа:Темата е изчерпана, така че ще е редно Gil-galad да я заключи.

Е като я заключа, в следващата ще е същото.... :)

Като толкова искат да си говорят да си пишат на ЛС, никой не им е длъжен да им чете личните разговори, така че който каквото към когото и да чувства да му го напише на ЛС. Ако ще пишете по темата пишете, но ако ще се самоизтъквате и ще си правите чат с другите, да не се чудите после що ви трия мненията. :)

Не си пишат на ЛС, защото единият иска всички да четат колко много разбира от футбол, а другият - колко велик мениджър е Далглиш, Simple as that :lol:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 20 май 2013 23:52

Karsa Orlong написа:а другият - колко велик мениджър е Далглиш, Simple as that :lol:

Това за мен ли ставаше въпрос... или за Dzheff?

Върни се в “Ливърпул”