suareshampion написа:leoric, styopa..Защо изобщо повдигате въпроса за нападателите при Роджърс ? Имаме ли проблеми с вкарването на голове при Роджърс ? Нямаме .
Ливърпул е вкарал 100 гола откакто Роджърс е поел клуба.
Ливърпул имаше проблеми с вкарването на голове при Далглиш !
Аз от 2 години говоря ,че Суарес без коня до него ще е много по ефективен и с креативни играчи около него. Роджърс направи имено това и логично Суарес стана по ефективен ,както и останалите .
Алън ,Асаиди и Борини са офанзивни играчи а както казахме в офанзивен план Ливърпул е перфектен ! Проблемите ни тоя сезон не са в боринита моринита а в ДЕФАНЗИВЕН ПЛАН И ВРАТАРСКИЯ ПОСТ !!! Кой от тия постове е довел Роджърс ? Никой !!!
И какво излиза ? Че вие говорите празни приказки цял сезон и бягате от основния проблем на Ливърпул .ФАКТ !
Човек, мен не ме грее колко гола сме вкарали повече, след като разултатът е същият ! И как да нямаме проблеми с вкарването? В последните 5 мача имаме 3 нулеви равенства. Това ако не е проблем, не знам кое е. Колко гола вкарахме на Стоук, Уест Хем и останалите дърварски отбори, които ни сгазиха с преса? Единствената причина да имаме 100 гола, е Суарез, без него се вижда, че сме гола вода. 6-те гола срещу Нюкасъл не са показател, защото бяха жалки в защита. Не защитавам Далглиш, не обвинявам и Роджърс. И двамата толкова си могат. И 200 гола да вкараме при него, като допускаме 150 от корнери и статични положения, ще сме пак 7-8. Каква е разликата?
Кажи и колко гола вкараха или асистираха "офанзивните" на Роджърс да се посмеем малко.