Ливърпул-Лестър 01.01.2015 17:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Ливърпул-Лестър 01.01.2015 17:00

Мнениеот iliev72 » 01 яну 2015 22:36

soccerav написа:Не съм съгласен. Ако под несменяеми титуляри имаш предвид Шкъртел не съм. Може да е супер нестабилен в някои ситуации, ама поне вкарва и голове. Ако имаш предвид Глен, съгласен съм, макар че в последно време се застоява и на пейката. Джан да го пуска във второстепенните турнири, е сега срещу Уимбълдън. Млад е, нека да натрупа опит, тия хвалби на толкова млади фуболисти са ненамясто! И пак държа да отбележа в не знам кой пореден мой пост, Миньоле НЕ Е най-големия ни грешник!

За теб Миньое може да не е , но според Гробелаар е ! И аз смятам , че той е прав.Дали ти разбираш повече играта от Брус Гробелаар а ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 яну 2015 22:41

soccerav написа:
suareshampion написа:Стиви Джерард иска да играе .Роджърс просто изпълнява желанието му . И това се вижда от километри .Само един слепок може да не го види тоя момент. Освен това ,аз не виждам къде другаде може да играе капитана в тая схема освен на тоя пост ?
Основния виновник за изпуснатите точки се казва Симон Вратарчето . Да му еба майката .
Нито заставането му заставане ,нито реакцията му реакция.Глупав и бавен палячо пази на вратата на Ливърпул . И ако Роджърс не вземе още утре добър вратар е пътник на 1000000 % . Малоумните хейтъри ,трябва да се молят Симон Вратарчето да пази всеки мач ,за да стане на тяхната и Роджърс да си замине . Той им е спасението .

Ми аре ако искаш да сложим Дани Уорд да пази. И този турчин дето от сума ти време го хвалиш, какво направи днеска? Сериозно те питам, ако искаш ми отговаряй, кажи ми с кое свое качество Джан би могъл да бъде в полза на Ливърпул. Да му дават пари на твоя любимец и да взима нападател и ЦЗ, ако може и ДОБЪР вратар (Чех), не онзи тюфлек от Дженоа за който се носят слухове, а не да дърдорясва как след един добър мач не му трябвали нови попълнения през зимата. Не можем да бием последния и гледаме към ТОП 4. А и още нещо! ЛУКАС, от както се контузи в един мач срещу Челси преди 2 или 3 години за ФА или Карлинг къп не помня, от тогава не е абсолютно нищо особено. Мястото му е на скамейката!

Не искам Дани Уорд да пази моето момче .В тоя мач ,както и в много други от тоя сезон ,трябваше да пази нов класен вратар ,който Роджърс трябваше да вземе през лятото .И сега нещата щяха да са по добре . Точно Симон Вратарчето е най голямата дупка в отбора ! Вън мишките от Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 01 яну 2015 22:47

По форумите и из туитър започна да се пише, че Джерард щял да напуска, но няма нищо сериозно за момента.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 01 яну 2015 22:53

iliev72 написа:
soccerav написа:Не съм съгласен. Ако под несменяеми титуляри имаш предвид Шкъртел не съм. Може да е супер нестабилен в някои ситуации, ама поне вкарва и голове. Ако имаш предвид Глен, съгласен съм, макар че в последно време се застоява и на пейката. Джан да го пуска във второстепенните турнири, е сега срещу Уимбълдън. Млад е, нека да натрупа опит, тия хвалби на толкова млади фуболисти са ненамясто! И пак държа да отбележа в не знам кой пореден мой пост, Миньоле НЕ Е най-големия ни грешник!

За теб Миньое може да не е , но според Гробелаар е ! И аз смятам , че той е прав.Дали ти разбираш повече играта от Брус Гробелаар а ?!

:lol: Значи аз не трябва да имам мнение така ли?? Ако имахме една стабилна защита дали Миньоле щеше пак да е виновния? НИКЪДЕ не съм казал, че Миньоле е извънземен вратар или нещо подобно, ако трябва да правим промени, то трябва да започнем от защитата, защото тя е първата която се среща с противниковото нападение. Ти така ли се успокояваш, щом някой е казал нещо и ти си на неговото мнение значи си прав?

@suareshampion Това за Уорд беше ирония, много ясно, че няма да искаш да пази той. Факт, че трябва и нов вратар, но както отговорих на iliev72, трябва да започнем от защитата. В момента кой класен вратар би предложил ти, който би могъл да внесе спокойствие в отбора? Вземем ли нещо различно от Чех, при условие че Валдес отива в Юнайтед ще е чисто разхищение на пари.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 яну 2015 22:53

HoUs4oOL написа:По форумите и из туитър започна да се пише, че Джерард щял да напуска, но няма нищо сериозно за момента.

Да напуска или да спира с футбола ?!
soccerav , откога Гробелаар стана някой ?! Мисля , че те попитах нещо а ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 01 яну 2015 23:05

iliev72 написа:soccerav , откога Гробелаар стана някой ?! Мисля , че те попитах нещо а ;)

Като написах някой нямах предвид Гробелаар. Написах го защото в един спор за Балотели твърдеше, че му трябвали 6 месеца да почне да играе добре, и излезе с подобно изявление, че щом някой казал еди какво си значи 100% е прав, както и в този случай излизаш с подобно изявление . Не, аз не се имам за повече от никой за разлика от някои от вас, които си мислят, че разбират всичко в този спорт. Аз като най-нормален привърженик си гледам отбора и си изразявам мнение, така както аз виждам играта на отбора! Отговорих ли ти?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 яну 2015 23:13

soccerav написа:
iliev72 написа:soccerav , откога Гробелаар стана някой ?! Мисля , че те попитах нещо а ;)

Като написах някой нямах предвид Гробелаар. Написах го защото в един спор за Балотели твърдеше, че му трябвали 6 месеца да почне да играе добре, и излезе с подобно изявление, че щом някой казал еди какво си значи 100% е прав, както и в този случай излизаш с подобно изявление . Не, аз не се имам за повече от никой за разлика от някои от вас, които си мислят, че разбират всичко в този спорт. Аз като най-нормален привърженик си гледам отбора и си изразявам мнение, така както аз виждам играта на отбора! Отговорих ли ти?

В повечето случаи цитирам хора които са много повече от някой във футбола.И аз като теб съм фен и смятам , че хора като Гробелаар , Фаулър и т.н. са много по навътре в нещата и може да им се вярва :)

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 01 яну 2015 23:21

iliev72 написа:
soccerav написа:

В повечето случаи цитирам хора които са много повече от някой във футбола.И аз като теб съм фен и смятам , че хора като Гробелаар , Фаулър и т.н. са много по навътре в нещата и може да им се вярва :)

Хубаво е че следиш какво казват бивши футболисти или футболни анализатори, но не разбирам когато някой ми излезе с довод, че когато някой от тях каже нещо ние да трябва да се съгласяваме с него. Че разбират, разбират много ясно, но пък и ние имаме право да кажем какво ни харесва и какво не и няма нищо странно или лошо ако мненията ни не са едни и същи. Плюс това тук е форум именно за това да дискутираме нещата около любимия отбор нали така? На темата вратар, ако трябва да съм докрай честен, грешка беше че се отървахме от Рейна, можехме да го държим още, а Миньоле ни спаси няколко мача миналия сезон когато Суарес все още беше наказан, сега се сещам за мача със Стоук когато май спаси дузпа в края и това ни позволи да бием. Затова не ми харесва, че го плюете толкова все едно сте забравили какво е направил за нас.
Последна промяна от soccerav на 01 яну 2015 23:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 01 яну 2015 23:31

soccerav написа:Хубаво е че следиш какво казват бивши футболисти или футболни анализатори, но не разбирам когато някой ми излезе с довод, че когато някой от тях каже нещо ние да трябва да се съгласяваме с него. Че разбират, разбират много ясно, но пък и ние имаме право да кажем какво ни харесва и какво не и няма нищо странно или лошо ако мненията ни не са едни и същи. Плюс това тук е форум именно за това да дискутираме нещата около любимия отбор нали така? На темата вратар, ако трябва да съм докрай честен, грешка беше че се отървахме от Рейна, можехме да го държим още, а Миньоле ни спаси няколко мача миналия сезон когато Суарес все още беше наказан, сега се сещам за мача със Стоук когато май спаси дузпа в края и това ни позволи да бием. Затова не ми харесва, че го плюете толкова все едно сте забравили какво е направил при за нас.

Не съм забравил и точно заради това в едно предишните си мнения казах , че си мисля за треньора на вратарите.За мен реално той е проблема.В началото Миньоле се справяше добре , но с напредването на сезона неща ставаха зле.
В момента дори не виждам разлика между Джоунс и Миньоле ,а миналият сезон в началото въобще не може да става дума за сравнение.Поне за мен трябва качествен вратар и качествен треньор на вратарите.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 01 яну 2015 23:38

iliev72 написа:
soccerav написа:Хубаво е че следиш какво казват бивши футболисти или футболни анализатори, но не разбирам когато някой ми излезе с довод, че когато някой от тях каже нещо ние да трябва да се съгласяваме с него. Че разбират, разбират много ясно, но пък и ние имаме право да кажем какво ни харесва и какво не и няма нищо странно или лошо ако мненията ни не са едни и същи. Плюс това тук е форум именно за това да дискутираме нещата около любимия отбор нали така? На темата вратар, ако трябва да съм докрай честен, грешка беше че се отървахме от Рейна, можехме да го държим още, а Миньоле ни спаси няколко мача миналия сезон когато Суарес все още беше наказан, сега се сещам за мача със Стоук когато май спаси дузпа в края и това ни позволи да бием. Затова не ми харесва, че го плюете толкова все едно сте забравили какво е направил при за нас.

Не съм забравил и точно заради това в едно предишните си мнения казах , че си мисля за треньора на вратарите.За мен реално той е проблема.В началото Миньоле се справяше добре , но с напредването на сезона неща ставаха зле.
В момента дори не виждам разлика между Джоунс и Миньоле ,а миналият сезон в началото въобще не може да става дума за сравнение.Поне за мен трябва качествен вратар и качествен треньор на вратарите.

Тук съм съгласен, с уточнението че според мен дори да привлечем класен вратар, Миньоле трябва да остане втори избор, а не веднага да го подхвърлим на някой за жълти стотинки.

Много офф от темата за мача стана, съжалявам ;)

Върни се в “Ливърпул”