LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 0:2 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 16:30ч

Мнениеот HoUs4oOL » 20 юли 2013 19:40

suareshampion написа:Страхотен Ибе . Това момче ,което само на 17 години ми пълни душата .18 годишния Стърлинг също показва добра форма. Асаиди го предпочитам хиляда пъти пред яловия Стю . Алберто би трябвало след тоя мач вече да сте видели ,че е комбинативен и техничен ? :) Ще видите вие ..всичко ще видите ...но ви трябва време ..знам аз . :)
Борини май ще е разочарованието от селекцията на Брендън.
Поредна победа на Роджърс на нула ! Изобщо не ме ебе противника ..важното е ,че Миноле няма допуснат гол . :)
Ако терена не беше толкова грозен ,резултата със сигирност щеше да е по изразителен .Но най важното в случая е ,че нямаме контузени играчи.
Някои хора взеха да ми сравняват Туре със Уиздъм . Нацяло изпушихте пичове . :)
След тоя мач отново си затвърждавам мнението ,че ни трябва нов ляв бек и че Стюърт Даунинг няма място в Ливърпул. Ако Джонсон продължава в същия дух ,ще ми се иска и десен. :)

За Стърлинг и Ибе добре,ама после...
Асаиди не става за Ливърпул просто не знам защо беше купен,ако беше по-добър от Даунинг нямаше да има 10 мача за цял сезон.
Алберто пак не направи кой знае какво,но да речем,че му е нужно време.
Борини е разочарование,при това 10 милионно.
Миньоле ще го видим какво може във ВЛ,изобщо не ме интересува,че срещу тея супер анонимници не е допуснал гол. :)
Прав си Туре и Уиздъм не могат да бъдат сравнявани,няма как да сравняваш 33 годишния Кольо с 13 години по-млад от него футболист който тепърва ще разгръща пълния си потенциал.
Енрике беше доста активен,не знам какво искаш от него?
Даунинг трябва да си ходи,НО само при положение,че има КЛАСЕН заместник!
Сега пък и Джонсън не ти харесва той пък какво направи?
Явно на тебе са ти криви всички футболисти които не са купени от лебеда,нали?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 юли 2013 21:10

За мен най-голямата причина за не особеното раздаване днес си е часовата разлика.Някой пътувал ли е на 7 ч,при корено различен климат?Ами първите 3,4 дена си абсолютен парцал,даже и да си с физика на проф.спортист.А сега ще имат още едно превключване в Австралия.Тъй или иначе това са просто контроли и миналата година беше така...
За новите- Миньоле е ясен,Туре си е класен и 'квото и да говорите,човека ще влезе още повече в час,като напредне с подготовката и свикне със стила.Не се притеснявайте,че е бавен,старите кучета компенсират с пласиране.И с глава е супер,не знам как ви се видя слаб там!Гаранция,че ще бъде предпочитан пред Шкъртел,ако не се вземе нов централен защ.
Луис Алберто показа супер поглед и нюх за извеждащия пас,ще му трябва време но ще се превърне във фактор за отбора,както Котиньо и мисля,че ще разковава от границата на пеналта.Предния мач не го коментирах,защото играеше на друга позиция,по-назад на мястото на Джерард, но за мен е мнг добър играч,стига да развие потенциала си.
Аспас си е ок,но мисля че ще е резерва на Стъридж,дано обаче да се окаже играча променящ хода на даден мач,който така ни е необходим.
Оттам-нататък Борини,пореден нулев мач,той е играч тип Чичарито,само че няма неговия късме:),но дано не го мъчат вече по крилото,а да е четвърти централен и ако нищо не покаже цял сезон сиг другото лято ще си ходи.Асаиди има финтове,ама само това не стига-не случайно беше резерва на некадърник,като Даунинг,нулева игра в защита.Айби е супер,очаквам да е редовно в групата за мача,ако не вземем класно крило и може да задмине Стърлинг,особено ако втория продължава да не подава.Уиздъм е хубаво да играе под наем,обаче аз предпочитам да го задържим засега,докато не се вземе нов защитник,може да се наложи да запълва дупки,ако се натрупат контузии.Робинсън е поредния ни краен защитник с мания,че е супер крило и защитата му е през оная работа :roll: Очаквам повече от Алън и Хендерсън,като цяло не бяха зле,но така или иначе ще са резерви.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 20 юли 2013 21:12

House осъзнай се малко Глен е добър играч никой не го оспорва ама в тая контрола нямаше точно отиграване и спряна топка пълна дупка беше не знам какво гледаше ти, иначе нека почне сезона и тогава ще си говорим за Коло Туре само не си сменяйте вие мнението след като видите как играе :)
Все пак Честита победа
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 юли 2013 01:41

Как свърши мача, че не можах да следя, а нямам време и нерви да Ви чета :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 21 юли 2013 08:00

Gil-galad написа:Как свърши мача, че не можах да следя, а нямам време и нерви да Ви чета :lol:

Коу и Рахим осигуриха чиста победа 0-2

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 юли 2013 09:33

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Страхотен Ибе . Това момче ,което само на 17 години ми пълни душата .18 годишния Стърлинг също показва добра форма. Асаиди го предпочитам хиляда пъти пред яловия Стю . Алберто би трябвало след тоя мач вече да сте видели ,че е комбинативен и техничен ? :) Ще видите вие ..всичко ще видите ...но ви трябва време ..знам аз . :)
Борини май ще е разочарованието от селекцията на Брендън.
Поредна победа на Роджърс на нула ! Изобщо не ме ебе противника ..важното е ,че Миноле няма допуснат гол .
Ако терена не беше толкова грозен ,резултата със сигирност щеше да е по изразителен .Но най важното в случая е ,че нямаме контузени играчи.
Някои хора взеха да ми сравняват Туре със Уиздъм . Нацяло изпушихте пичове . :)
След тоя мач отново си затвърждавам мнението ,че ни трябва нов ляв бек и че Стюърт Даунинг няма място в Ливърпул. Ако Джонсон продължава в същия дух ,ще ми се иска и десен.

За Стърлинг и Ибе добре,ама после...
Асаиди не става за Ливърпул просто не знам защо беше купен,ако беше по-добър от Даунинг нямаше да има 10 мача за цял сезон.
Алберто пак не направи кой знае какво,но да речем,че му е нужно време.
Борини е разочарование,при това 10 милионно.
Миньоле ще го видим какво може във ВЛ,изобщо не ме интересува,че срещу тея супер анонимници не е допуснал гол.
Прав си Туре и Уиздъм не могат да бъдат сравнявани,няма как да сравняваш 33 годишния Кольо с 13 години по-млад от него футболист който тепърва ще разгръща пълния си потенциал.
Енрике беше доста активен,не знам какво искаш от него?
Даунинг трябва да си ходи,НО само при положение,че има КЛАСЕН заместник!
Сега пък и Джонсън не ти харесва той пък какво направи?
Явно на тебе са ти криви всички футболисти които не са купени от лебеда,нали?

Аха ..сега и Миноле ще видиш как е във ВЛ ? Той щото от 3 години играе във селската лига :) Абе ти Туре не си виждал във ВЛ ,Миноле не си виждал във ВЛ ...я ми кажи от кога си фен на Ливърпул ? От миналия месец ли ? :) Като те слушам ,имам чуството ,че никога не си гледал Миноле и Туре ? Аз обаче Туре го гледам от 10 години ..когато ти още си ходил прав под масата :) Човека стана шампион с Арсенал ,сега със Сити ...винаги е бил стабилен .
Гледай си там баварците и не навлизай във чужди води . :)
Що не съм харесвал Енрике ,що не съм харесвал Джонсон ...ами не ги харесвам бе малкия ,нали всеки имал право на мнение :) ...ако ми следиш мисълта от самото начало.. аз казах ,че искам нова защита и нов вратар ,като изключим Агер. Кво ме питаш по хиляда пъти едно и също ? :)
Ливърпул губеше мачовете си най вече заради трагичната ни защита и вратар ...за това искам смяна ..ок ? Моя човек вече смени шарана ..сега остава леко полеко да смени и защитата . И успехите ще дойдат .
Туре също е част от промяната . Много се радвам ,че тоя опитен и стабилен звяр ще играе при нас . А твоя човек трагедията Шкъртел ще залепне трайно на пейката хаха
Сравненията на Уисдъм с Туре са поредната смехория в това палаво форумче. :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 21 юли 2013 15:06

suareshampion написа:Аха ..сега и Миноле ще видиш как е във ВЛ ? Той щото от 3 години играе във селската лига :) Абе ти Туре не си виждал във ВЛ ,Миноле не си виждал във ВЛ ...я ми кажи от кога си фен на Ливърпул ? От миналия месец ли ? :)

От почти 8 години съм фен на Ливърпул. ;)
На Миньоле освен мачовете срещу нас съм му гледал не повече от 6-7 мача.
А на Туре няма какво да му гледам,класен и опитен защитник НО на 33 години,за мен Туре е футболист за широчината на състава.
Какво обаче е намислил Роджърс никой не знае.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 21 юли 2013 15:14

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Аха ..сега и Миноле ще видиш как е във ВЛ ? Той щото от 3 години играе във селската лига :) Абе ти Туре не си виждал във ВЛ ,Миноле не си виждал във ВЛ ...я ми кажи от кога си фен на Ливърпул ? От миналия месец ли ? :)

От почти 8 години съм фен на Ливърпул. ;)
На Миньоле освен мачовете срещу нас съм му гледал не повече от 6-7 мача.
А на Туре няма какво да му гледам,класен и опитен защитник НО на 33 години,за мен Туре е футболист за широчината на състава.
Какво обаче е намислил Роджърс никой не знае.

И аз мисля така, Шкъртел или Тоби за партньор на Агер.

LIMASSOL
Контакти:

Re: LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 0:2 FT

Мнениеот LIMASSOL » 21 юли 2013 20:03

Attendance for our match in Jakarta last night was 82,143. Incredible support from the Indonesian Reds!

Феновете наистина бяха страхотни,то не бяха факли,знамена :) Само за справка преди дни на мача с Арсенал е нямало и 50 000.Говори се че сега за мача в Мелбърн са продадени към 100 000 билета :shock:

john barnes

Re: LFC Tour 2013 | Индонезия - Ливърпул | 20.07.2013 | 0:2 FT

Мнениеот john barnes » 21 юли 2013 20:13

Феновете в индонезия са болни наши фенове,това е доказано отдавна! :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”