dsadsadasdasdasd написа:liverpool96 написа:dsadsadasdasdasd написа:Отново същият стил със същите подавания предимно в защита. Добре, че имахме късмет при 3 от головете иначе отново най-много точка. И поредното доказателство, че единствено Сусо гледа топката да се разиграва зад центъра
Викам да се укротите малко, а? Отбора показва невероятно израстване с всеки мач, предпочитам да започнем от това, отколкото да гледам безцелни центрирания цял мач и да заспя от скука. Или пък дървения Адам и неориентирания Хендерсън да се чудят какво да правят когато получат топка. Цял мач един сценарий - опити за уцелване на кратуната на Керъл.
Аз викам хора, които не разбират от футбол да не казват на другите какво да правят А? Стига вече със стария Ливърпул не сравнявай двата, а говори за това, което е отбора в момента, ако този стил продължи по-високо от 10 място няма да видим. Ще се повторя не винаги ще имаме късмета, който имахме в този мач. А с тези разигравания на друго освен на късмет неможе да се разчита...
Хайде да не си мерим знанията, защото съм убеден, че ще си от губещата страна.

Този стил е всепризнат, а дърварския начин на игра на Далглиш до никъде не ни докара. Тотално сбъркани начални състави, голова немощ, над 100 млн. за отрепки, които в момента изглеждат смешни в лицето на играчите, които БР докара и наложи. Даунинг го виждаме как се вписва в цялата идилия, Хендерсън е дълбока резерва, което е красноречиво, а и голямо БРАВО на мениджъра, който вижда, че подобни играчи не са за Ливърпул. Искаше ми се Керъл да остане, за да видите, че атаките ни щяха да продължат да са толкова бавни и безцелни, след което едно е ясно - безобразни центрирания в посока неговата куха глава. Аз съм горд, че отбора ми играе подобен стил на игра, а мениджъра просто е човек на място и е един истински ТАКТИК!