КЛ: Тотнъм - Ливърпул 09.01.2025 г. 22:00 FT: 1:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Toni_BG
Контакти:

Re: КЛ: Тотнъм - Ливърпул 09.01.2025 г. 22:00 FT: 1:0

Мнениеот Toni_BG » 09 яну 2025 19:33

wu_dnica написа:
Toni_BG написа:Получи се здрав мач, в който домакините имаха малко повече късмет. Едно чисто положение и...един гол. Иначе нападението ни днес бе доста под нивото си. Очаквах малко повече ефективност от Диаз, ама и той нямаше ден. Съдията свири добре, горе долу, но не видях дали не падна заради него гола? Май Цимикас бе още извън терена, и тоя не го пусна преди гола им? Конате малко разочарова: допреди контузията му, за мен той бе олицетворение нА СТАБИЛНОСТ отзад, сега е станал малко по-бавен , някак си неуверен.... Няма да споменавам Ван Дайк , че само ще се повтарям: Не разбрах само при гола - каква му бе ролята на ВВД? Явно да гледа мача отблизо? Поне да му таксуват билет домакините?! ВВД имаше също голяма вина за гола им: Нито атакува топката, нито Соланке, нито пък се опита да пази Бергвал... Просто си подтичваше леко човека, наляво-надясно...явно за за да види по-отблизо как си подават техните нападатели.... Тази роля я играе страхотно! Най-тъжното е, че само неговия договор май ще бъде подновен. За ТАА няма да съжалявам , ама за Салах ще ме е малко яд ако не остане. Но, каквото такова, не е дошъл края на света, няма да падаме за първи или за последен път. Дано само Слот си вземе поука, и успее да вижда винаги, не само добре кой какви заслуги има във всеи един мач, но и да предприеме правилните действия в отговор на това. Все пак чак толкова не бяхме по-слаби, но тази игра е на голове!

Не мисля,че изобщо разбираш какво върши Върджил на терена. Сто пъти ги измъкна и цимикади и арнолди и оня малкия преди да излезе. То не можеш да си сам отзад и само да им се молиш да поиграят малко ,ей тъй нале, щот са на работа. Ролята му? Хахах. Покриваше зад него . А ква беше ролята на Ибрахима? Тряше такова рамо да му забие на тоо тапициран скелет че да го търсят в публиката. Той му стъпва на балет. Ся си пускаш пак мач и мнооооого Фнимателно гледаш колко пъти ги спира Върджил,бърса им задниците ,високи топки,единоборства и дълги пасове. И после пак гледаш ,ко не ти е ясно

Явно си мислиш, че не гледам целия мач, а само гафовете нна ВВД !? НЕ - НЕ Е ТАКА !!! И не съм никога казвал , че през целия мач - ВВД се е "кензал" на всичко и не е играл както трябва.... Дори бих казал - в началото самия той имаше няколко доста добри намеси..... и знам, че никой никога не би казал открито и смело лоша дума за този наш доста измислен "капитан".... , но я ми кажи ясно и точно: Нормално ли е винаги капитана на един отбор да е пряко и лично "замесен" във всеки един от головете в собствената си врата ???????????????????? Обясни, ама бавно, ясно, точно и без обиди и без пяна по устата...... Напоследък: поне в последните му мачове като капитан и когато са ни надигравали и били.... винаги, ама ВИНАГИ в головете на противника ни, е бил СИЛНО ЗАМЕСЕН ВВД..... да не кажа, че всички са само по негова вина, че пак ще ме почнете... Просто ВВД : Първо не заслужва с мързела си и бавните си рефлекси напоследък, както и с поведението си ДА Е КАПИТАН. ТОВА МЕ ДРАЗНИ НАЙ-МНОГО.... И друго: признавам с ръка на сърцето, че ДОКАТО НЕ МУ БЕ ДАДЕНА КАПИТАНСКАТАЛЕНТА ИГРАЕШЕ СЪВСЕМ ПО ДРУГ НАЧИН - ВСЕОТДАЕН, ПРАВЕШЕ ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ НА ТЕРЕНА И СЕ РАЗДАВАШЕ ДОКРАЙ.... СЕГА ... ???? САМО СЕ ГЪЗИ И РЪКОМАХА....гледа мача отблизо и.... АААА - СЕГА ЗАБЕЛЯЗАХНОВИ НЕЩА: ЗАПОЧНА ВЕЧЕ И ЯРОСТНО И ДА УДРЯ ПО ТРЕВНАТА ПЛОЩ... ЯВНО ТЯ МУ ПРЕЧИ ДА СЕ РАЗВИВА.... БУХАХАХХАХАХАА,, ТОЯ ЗАСТАРЯВАЩ КОЗЕЛ ДАДЪТ ЛИ МУ НОВ ДОГОВОР, И ОСТАВЯТ ЛИ ГО КАТО КАПИТАН............. - АЗ СЕ ОТКАЗВАМ И ОТ СЛОТ И ОТ ЛИВЪРПУЛ..... ввд - Е ВТОРИ ДЖОРДАН НЕНДЕРСЪН - КОЙТО ВЕДНАГА ЩОМ НАПУСНА ЛИВЪРПУЛ - ПОТЪНА В ПЪЛНО ЗАБВЕНИЕ... И НИКОЙ НЕ ЩЕ И ДА ЧУЕ ЗА ТОЗИ ДЪРВОДЕЛЕЦ.... - ВВД Е ХЕНДЕРСЪН НОМЕР 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s. не знам изобщо гледаш ли мачовете на Ливърпул, КАК ГИ ГЛЕДАШ, и дали не си забравяш често очилата, но ако си гледал съсредоточено всеки един мач: ще си забелязал, че всеки един малко по-прогресивен и хитър треньор винаги насочва нападението си да прави така, че да се търси надиграване по земя с този твой "любимец" ВВД !!! Изключително рядко явление е този играч да направи плонж или просто да посрещне пряко и веднага притивниковия нападател, ако води топката по земя: НЕ, ПОНЕЖЕСАМИЯ ТОЙ СИ Е НАЯСНО КОЛКО БАВЕН И ТРОМАВ Е, ЗАБЕЛЕЖИ КАК САМО ОТСТЪПВА НАЗАД.... ,НАЗАД..... И всеки един малко по-повратлив или комбинативен противников нападател , го преодолява като пътен знак...., спокойни подава пасове покрай него все едно е дърво а не играч, просто този футболист от ден на ден става по-бавен и преодолим ........ да - Добър е за стандартите на Арда Кърджали или Несебър.... но не за ЛИВЪРПУЛ...- Н Е С Т А В А ..........РАЗБЕРИ МЕ ЗА КАКВО ГОВОРЯ И НЕ СЕ ХВАШАЙ ЗА ДРЕБНИТЕ И НЕЗНАЧИТЕЛНИ НЕЩА!!!! ПРОСТО - ВВД - АКО ИГРАЕ 10 ИЛИ 20 МИН ДОБРЕ - ПОСЛЕ 110 ИЛИ 230 МИН - СЕРЕ НА ВСИЧКО И САМО РЪКОМАХА КАТО ИЗОГЛАВЕН..... ТОВА ЛИ Е ОЛИЦЕТОВРЕНИЕТО ТИ ЗА КАПИТАН НА ТВОЯ ЛЮБИМ ОТБОР>??????

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 09 яну 2025 20:25

След всичко казано до тук спокойно можеш да се отречеш и от Ливърпул , и от Слот. Двама сте във форума , които ненавиждате определен играч . Единия е Понко , който мрази Салах, другия си ти, който ненавижда Ван Дайк. Да, вече не е толкова бърз, колкото преди 7 години, но все още всява респект у нападателите. Аз не помня кога в бил надиграван 1 на 1. Ако той беше на мястото на Конате, Соланке щеше да е изнесен от терена в ситуацията при гола. Ти как виждаш централните защитници да играят без грешка, когато постоянно трябва да покриват издънките на двата ни бека. Трябват ни 2 добри бека и нещата ще си дойдат на мястото.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 яну 2025 22:20

kadett1 написа:След всичко казано до тук спокойно можеш да се отречеш и от Ливърпул , и от Слот. Двама сте във форума , които ненавиждате определен играч . Единия е Понко , който мрази Салах, другия си ти, който ненавижда Ван Дайк. Да, вече не е толкова бърз, колкото преди 7 години, но все още всява респект у нападателите. Аз не помня кога в бил надиграван 1 на 1. Ако той беше на мястото на Конате, Соланке щеше да е изнесен от терена в ситуацията при гола. Ти как виждаш централните защитници да играят без грешка, когато постоянно трябва да покриват издънките на двата ни бека. Трябват ни 2 добри бека и нещата ще си дойдат на мястото.

Ван Дайк разви един специфичен страх от това да е на пътя на топката след контузията и това с времето много взе да му пречи

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 10 яну 2025 03:29

Toni_BG написа:Явно си мислиш, че не гледам целия мач, а само гафовете нна ВВД !?

Сега пък му намери кусур, че Върджил не правил плонжове :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе от къде се мъкнете такива тук, не мога да разбера. Таман се разкара някой и веднага пристига още по-голям лауреат, ебаси наказанието е да ви четем такива . И най-важното КОЙ точно ще дойде да го замени Ван Дайк. Ми той Ван Дайк е тук от 7 г точно. За това време се привлече ЕДИН, точно един ЦЗ (Конате) за СЕДЕМ години :!: Матип беше от 8, а Джо гомез е от 10 и това е. Чакаме Слот да ги подмени всичките, щото на Тони_Дрън_Дрън никой ЦЗ не му уйдисва на акъла да прави плонжове пред нападателите :lol: Не спираш да обиждаш и нареждаш Ван Дайк, но искаш към теб да нямало обиди? Абе, Тончо, ти поне за жените на Ливърпул един мач, като резерва имаш ли, че претендираш за някакво уважение? Какво те кара да мислиш, че някой фен на Ливърпул трябва да уважава теб повече от Ван Дайк? Може би щото бягаш напред, като видиш нападател, а? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 11 яну 2025 15:56

kadett1 написа:След всичко казано до тук спокойно можеш да се отречеш и от Ливърпул , и от Слот. Двама сте във форума , които ненавиждате определен играч . Единия е Понко , който мрази Салах, другия си ти, който ненавижда Ван Дайк. Да, вече не е толкова бърз, колкото преди 7 години, но все още всява респект у нападателите. Аз не помня кога в бил надиграван 1 на 1. Ако той беше на мястото на Конате, Соланке щеше да е изнесен от терена в ситуацията при гола. Ти как виждаш централните защитници да играят без грешка, когато постоянно трябва да покриват издънките на двата ни бека. Трябват ни 2 добри бека и нещата ще си дойдат на мястото.

Чакай ся,ти не си наясно. Кво като сме първи с унищожителни показатели ,ама ако бяхме като сити? Ама ако не бяхме безапелационно първи в шл? Ганю си е ганю цел живот. Щом смее да казва,че капитана на такъв отбор не ставал и да крещи в поста си и да ги разбира много,ко да играйш. Той си мисли ,че тоя човек е длъжен да покрие всички паляци,нищо че и без тва всички чакат на него отзад. Но гоня е прост и беден и злобата трябва да избие. Неблагодарно племе ,което не случайно е чукано 500г и сега продължава секиша
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 11 яну 2025 16:00

Liverpool_EC написа:
Toni_BG написа:Явно си мислиш, че не гледам целия мач, а само гафовете нна ВВД !?

Сега пък му намери кусур, че Върджил не правил плонжове :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе от къде се мъкнете такива тук, не мога да разбера. Таман се разкара някой и веднага пристига още по-голям лауреат, ебаси наказанието е да ви четем такива . И най-важното КОЙ точно ще дойде да го замени Ван Дайк. Ми той Ван Дайк е тук от 7 г точно. За това време се привлече ЕДИН, точно един ЦЗ (Конате) за СЕДЕМ години :!: Матип беше от 8, а Джо гомез е от 10 и това е. Чакаме Слот да ги подмени всичките, щото на Тони_Дрън_Дрън никой ЦЗ не му уйдисва на акъла да прави плонжове пред нападателите :lol: Не спираш да обиждаш и нареждаш Ван Дайк, но искаш към теб да нямало обиди? Абе, Тончо, ти поне за жените на Ливърпул един мач, като резерва имаш ли, че претендираш за някакво уважение? Какво те кара да мислиш, че някой фен на Ливърпул трябва да уважава теб повече от Ван Дайк? Може би щото бягаш напред, като видиш нападател, а? :lol: :lol: :lol:

Токата- Башмайстора. Добре че още не му търси задни ножици,щот чат пат си вкарва,маааа то е важно и кака,ни мой ти тъй само да ми вкарваш. Коой си ти. Искам изящно да е. Не бях идвал бая време,ма тоя е дъно

Toni_BG
Контакти:

Мнениеот Toni_BG » 11 яну 2025 19:34

wu_dnica написа:
Liverpool_EC написа:

Токата- Башмайстора. Добре че още не му търси задни ножици,щот чат пат си вкарва,маааа то е важно и кака,ни мой ти тъй само да ми вкарваш. Коой си ти. Искам изящно да е. Не бях идвал бая време,ма тоя е дъно

Хммм, Един въпрос: ти българин ли си? пиши на български..... не ти се разбира ? да не ползваш гугъл за преводач на сложните си и неразбираеми мисли.... НАПРИМЕР:: 1. ",щот чат пат си вкарва,маааа то е важно" , 1. Добре че още не му търси задни ножици..." 3. " и мой ти тъй само да ми вкарваш..." 4. "Искам изящно да е" 5. "Не бях идвал бая време,ма тоя е дъно..'
Тааааа, само да спомена пежду редовете: с тези сложни и неразбираеми писаници приятелю мой , ме навеждаш на мисълта, че или ти е беден мисловния речник, или просто ти е трудно да се изразяваш спокойно, ясно и точно.... или просто си си такъв по природа... Сам си избери какъв си..... като например се опиташ най-напред да си прочетеш пак написаното....от теб :)

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 14 яну 2025 13:56

Toni_BG написа:
wu_dnica написа:
Liverpool_EC написа:

Хммм, Един въпрос: ти българин ли си? пиши на български..... не ти се разбира ? да не ползваш гугъл за преводач на сложните си и неразбираеми мисли.... НАПРИМЕР:: 1. ",щот чат пат си вкарва,маааа то е важно" , 1. Добре че още не му търси задни ножици..." 3. " и мой ти тъй само да ми вкарваш..." 4. "Искам изящно да е" 5. "Не бях идвал бая време,ма тоя е дъно..'
Тааааа, само да спомена пежду редовете: с тези сложни и неразбираеми писаници приятелю мой , ме навеждаш на мисълта, че или ти е беден мисловния речник, или просто ти е трудно да се изразяваш спокойно, ясно и точно.... или просто си си такъв по природа... Сам си избери какъв си..... като например се опиташ най-напред да си прочетеш пак написаното....от теб :)

Ми аз всичко си разбирам. Пък на тебе не ти оттърва и затова. Отново,като за човек,който не разбира ролята на цз. Колегата каза,че от търсене на косури ,вече искаш и плонжове. А аз допълвам,че може би ще искаш и голове. Ама не какви да е. Там да подскача в наказателното и с глава. Не,не,ще искаш да е със задна ножица,странична,нещо по - така,налЕ? Сега по - разбираемо ли ти е? Да съм си изберал какъв съм хахаххаах,оле мале,май си се взел мноу на сериозно.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 14 яну 2025 21:49

Пичове,аз ви казах че тоя тони и оня ментак имат някви психични проблеми,ама вие пак неглижирахте ситуацията. Не им обръщайте внимание,не спорете с тях и не ги отразявайте. Убий тъпунгера с мълчание!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”