Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот wu_dnica » 21 апр 2022 00:13

emerson3leao написа:
TheMelodyInMyHeart написа:КингОфДупе:
1) Как не те е срам бе, само една хлебарка на Катун Камп има повече титли и купи отколкото твоето безхаберно отборче!
2) Титлите и купите сме ги капарирали още при основаването си, таз теория, че ги капарираме още Септември месец отдавна се оказа, че е невалидна.
3) Аз съм най-великото гадателче и заклет фен на отбора и предсказах, че ще паднем, за туй заложих 300 милиона евро и скъсаните цвички и кюлоти на баба си за Кадиз, и сега с изкараните няколко трилиона ще ходя да си купя космически кораб от НАСА и парцел на Марс, пък ти ще си живуркаш с 29 стинки в джоба.

ЕмерсонЛайняно-пореден номер:
Трябва много да сме ти бръкнали у гъзо, щом само за нас говориш и злобееш. Имаш и ушна кал в ушите, да бръкна и там да ти я извадя, аз много обичам да ям ушна кал, както и това, което вадя от задника ти!

Каква лирика, какъв стил на писане и цветущи изрази. Това ли е нивото на вашите фенове ? Гордеете ли се с този екземпляр, м ? И сега си представете това същество например ако не беше ваш фен, а на Ман. Ю или Челси щеше да пише същите неща и по ваш адрес. Щом подобен фекален пост е оставен да вони зловонно вече няколко дена, значи вие се приравняте към него.

Разкарай са е бот. Ние,вие ,кой кво е оставил...повечето се правим ,че не те забелязваме,щот дразниш и провокираш иии накрая от всички ще получиш ,нещо подобно. Ни кой не го е.. за подземния свят на картофите...така ,че лиши ни от присъствието си ...перманентно. Казах!
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 21 апр 2022 01:57

wu_dnica написа:
emerson3leao написа:
TheMelodyInMyHeart написа:КингОфДупе:
1) Как не те е срам бе, само една хлебарка на Катун Камп има повече титли и купи отколкото твоето безхаберно отборче!
2) Титлите и купите сме ги капарирали още при основаването си, таз теория, че ги капарираме още Септември месец отдавна се оказа, че е невалидна.
3) Аз съм най-великото гадателче и заклет фен на отбора и предсказах, че ще паднем, за туй заложих 300 милиона евро и скъсаните цвички и кюлоти на баба си за Кадиз, и сега с изкараните няколко трилиона ще ходя да си купя космически кораб от НАСА и парцел на Марс, пък ти ще си живуркаш с 29 стинки в джоба.

ЕмерсонЛайняно-пореден номер:
Трябва много да сме ти бръкнали у гъзо, щом само за нас говориш и злобееш. Имаш и ушна кал в ушите, да бръкна и там да ти я извадя, аз много обичам да ям ушна кал, както и това, което вадя от задника ти!

Каква лирика, какъв стил на писане и цветущи изрази. Това ли е нивото на вашите фенове ? Гордеете ли се с този екземпляр, м ? И сега си представете това същество например ако не беше ваш фен, а на Ман. Ю или Челси щеше да пише същите неща и по ваш адрес. Щом подобен фекален пост е оставен да вони зловонно вече няколко дена, значи вие се приравняте към него.

Разкарай са е бот. Ние,вие ,кой кво е оставил...повечето се правим ,че не те забелязваме,щот дразниш и провокираш иии накрая от всички ще получиш ,нещо подобно. Ни кой не го е.. за подземния свят на картофите...така ,че лиши ни от присъствието си ...перманентно. Казах!

Остави го този, какво се занимаваш. Виж как е подвил опашка след десетките банове, къде изяде през годините. Сега не смее гък да каже, играе го жертва хахахаха Хората с бой са научили магаре да завива наляво и надясно, че този ли няма да влезе в правия път. Кеф ми е как смени тона и сега буквално се мъчи да пази поведение :))))))))))

emerson3leao

Мнениеот emerson3leao » 21 апр 2022 02:03

Обърка се сериозно (типично за тебе). Аз поведение никога не съм променял, по-скоро ти може да си сменил дясната с лявата писта. :)
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов - але, алее...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 22 апр 2022 03:02

emerson3leao написа:Обърка се сериозно (типично за тебе). Аз поведение никога не съм променял, по-скоро ти може да си сменил дясната с лявата писта. :)

Прав си. Все си мазна плюнка която никне навсякъде

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 апр 2022 17:07

Тия патаци точки до края няма да изпуснат. Програмата им е брутално елементарна, просто няма кво да стане.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 апр 2022 17:09

KOPScousers написа:Тия патаци точки до края няма да изпуснат. Програмата им е брутално елементарна, просто няма кво да стане.

Дишай, титлата е наша

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 23 апр 2022 17:12

wolf написа:
KOPScousers написа:Тия патаци точки до края няма да изпуснат. Програмата им е брутално елементарна, просто няма кво да стане.

Дишай, титлата е наша

Иска ми се да съм оптимист, ама виж само срещу какви олигофрени имат мачове... Тия мизерници Уотфорд изобщо нямат място във ВЛ, сигурно и те се чудят какво правят там. Всичките ни надежди трябва да са насочени към Уулвс и УХ, ако има нещо да става - там ще е...
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 23 апр 2022 19:13

Важното е ние да си вземем наште мачове. Няма смисъл да гледаш в чуждото..
Ако имаме още един мач този сезон срещу тях ще си го вземем отново :-)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 апр 2022 19:28

zdravkos написа:Важното е ние да си вземем наште мачове. Няма смисъл да гледаш в чуждото..
Ако имаме още един мач този сезон срещу тях ще си го вземем отново :-)

Ако не вземем титлата утешителната награда ще е да ги думнем на финала на ШЛ хаха

Върни се в “Ливърпул”