Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Real
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот Real » 20 фев 2020 00:13

KOPScousers написа:От началото на сезон 18/19 в ШЛ сме с най-много загуби като гост - 6, колкото има и Цървена Звезда. 6 загуби от 10 мача... Ми не е добре това...

Вярно, ама сме с една титла повече от Звезда. Което... бива... Нали? :)
Стига сте гледали статистики. Да, биха ни снощи. Напълно заслужено - воля, енергия, цигански номера - превъз...ходиха ни във всичко. Както писах и след оня мач на Кампа - има реванш! След това пак ще говорим ;)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 20 фев 2020 02:45

Neo M написа:Теб за Саутхямптън става ли ти жал, че им взехме един отбор футболисти с нашите по-големи финансови възможности?
Иначе не знам за феновете на Сити, но аз като фен на Ливърпул уважавам съперниците ни, и който и да беше на тяхно място и в тяхната ситуация щях да разсъждавам така. Най-малкото, защото иначе омаловажавам нашите постижения. И да, искам да имаме конкуренти като тях, защото те са един от факторите, след брилянтната работа на треньори и играчи, които ни направиха толкова силни този сезон. Днес сме това, което сме и заради тях.
За титлите си е мое виждане. Ако решението на ВЛ е да влезнат в нашия актив, никой нищо не може да направи по въпроса, а ти им се радвай щом виждането ти по въпроса е такова. Твое право. Аз лично смятам, че ако бяхме толкова силни тогава, щяхме да ги спечелим въпреки всичко и въпреки всеки. Така, както ще стане този сезон.
Суарес знаеше, че в края на сезона си заминава и въпреки това се бореше докрай за този отбор в същия сезон, когато се борихме за титлата, без Ливърпул да е отбора на сърцето му или някакъв подобен сантимент. Той и Джерард бяха най-добрите ни играчи във въпросния шампионат и то константно, а не на приливи и отливи. Ако това не е професионализъм, тогава признавам, че нямам представа какво значи тази дума.
За "скарата", както я наричаш - вече писах, че бе казано в телевизионен ефир. Може да ти се струва глупаво, нереалистично и каквото щеш още, но аз не бих изцепил нещо подобно по телевизията просто така. Надявам се и коментатора, който го каза, да е имал същите скрупули като моите.

Виж сега, уморил съм се с годините да се разправям тук с хора, които "имат мнение". Да, ти си имаш твоето и няма кой да го промени, просто супер много фрапантни неща изписа и няма да се разправям със всяко поотделно, че ще стане Тодоровден. Само едно да ти кажа, всяка игра си има правила, когато някой не ги спазва и мами, без значение дали на терена или извън него, той не е шампион, а измамник. Ти като искаш им се кефи на такива, имаш право на мнение. Само за твоя справка в момента върви един бейзболен скандал за измами и всички играчи искат да им се отнеме титлата на измамниците. Включително вчера и баскетболиста ЛеБрон Джеймс, който няма много общо с бейзбола, поиска да се вземе правилното решение в името на спорта. Ама теб, ако те пита човек, може и на Бен Джонсън да му върнат тилите, защото ако той не беше се зобал като кон, Карл Люис никога нямаше да стане толкова добър :lol: :lol: :lol: Кефи се на Франкенщайна си и дай да сменим темата, че аз съм в шок как изобщо ти идват такива мисли, а ти даже и по 30 "довода" вадиш в защита :lol:

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 20 фев 2020 07:13

Да, дай да сменим темата наистина, защото това, което разбирам, че те шокира най-много е, че не приемам подобни титли. Иначе ако наистина беше чел внимателно, щеше да видиш, че изобщо не съм против да ги накажат, само че да е по начин, който ще предотврати повторното им стигане до нарушението на ФФП, а междувременно те да се превърнат в мъченици в очите на масовия зрител, а ние да сме несретнициге дето е трябвало някой да им подари титла, за да я спечелят ной-после.
И финално, да всеки си има мнение и затова са форумите, за да се изказват тези мнения. Много от тях и аз не споделям, но няма да тръгна да ги оспорвам всичките от позицията "Ако не разсъждаваш като мен, значи пишеш глупости".
Със здраве!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 20 фев 2020 07:40

Нео, явно си нов, в тоя раздел не се влиза в диалог/спор със Сектанта, не е здравословно :lol: ;) :mrgreen:
Изображение

Изображение

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 фев 2020 14:42

Сектантите сте вие, не той. Паднем = уволнение, бием = можеше и по-добре, пак няма суха мрежа, докога ще си печелим мачовете втората част, ето - още един изгубен финал :lol: :lol: Взимат се футболисти - не са правилните/какви са тия от изпадащи отбори, не купим никого - няма как да стане така, този отбор е прокълнат никога нищо да не спечели... Загубата от АМ много добре ви дойде, имате пак за какво да пишете 8-)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 20 фев 2020 15:03

daduradam написа:Сектантите сте вие, не той. Паднем = уволнение, бием = можеше и по-добре, пак няма суха мрежа, докога ще си печелим мачовете втората част, ето - още един изгубен финал :lol: :lol: Взимат се футболисти - не са правилните/какви са тия от изпадащи отбори, не купим никого - няма как да стане така, този отбор е прокълнат никога нищо да не спечели... Загубата от АМ много добре ви дойде, имате пак за какво да пишете 8-)

Аз пиша тук от малко над година и съм съгласен. Човекът гледа реално на нещата и не е първосигнален. Хора, които плюят футболистите ни, без значение как са се представили, са много по-големи злетаци. А най-странните са тия, които плюят по футболисти, които не са в лоша форма и не се представят зле (Салах, Вайналдум и други).

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 20 фев 2020 19:27

CSKA69 написа:Нео, явно си нов, в тоя раздел не се влиза в диалог/спор със Сектанта, не е здравословно :lol: ;) :mrgreen:

Не съм нов за форума като цяло, но почти не съм писал във форума на Ливърпул. Преди пишех в другия български форум на отбора. Няма значение личността (още повече пишем анонимно тук), за мен беше важна принципната ми позиция по въпроса и толкова. Така или иначе двамата сложихме точка на "спора" вече, тъй че дай да не го зачекваме отново.
;)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 21 фев 2020 00:17

CSKA69 написа:Нео, явно си нов, в тоя раздел не се влиза в диалог/спор със Сектанта, не е здравословно :lol: ;) :mrgreen:

Аз с теб съм имал само един спор, ти мнг държеше да се уволни Клоп, или вече забрави? И сега, 3 г по-късно разбра, че не е трябвало да спориш с мен :lol: Еми...добре! Пускай клипче с Гуардиола :lol: :lol: :lol:

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 21 фев 2020 22:19

Само за протокола, да попитам - Клоп никога не е имал чак толкова лоши резултати, че някой да иска уволнение. Кога е било това? Трябва да е много зле, ако е истина де :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 21 фев 2020 22:41

an4o_321 написа:Само за протокола, да попитам - Клоп никога не е имал чак толкова лоши резултати, че някой да иска уволнение. Кога е било това? Трябва да е много зле, ако е истина де :)

Първата година някои хора бяха убедени, че Клоп не е човека за този отбор. А играхме финал за ЛЕ нея година.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=cr2uq8_qfXw[/youtube]

Върни се в “Ливърпул”