Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот slash1912 » 13 мар 2019 18:26

SgtLiberty написа:Били сме първа писта за Иско.

С връщането на Зидан в Реал според мен вероятността клони към 0.По-възможно е да има някой в обратна посока за съжаление.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 14 мар 2019 00:09

slash1912 написа:

С връщането на Зидан в Реал според мен вероятността клони към 0.По-възможно е да има някой в обратна посока за съжаление.

Зидан точел лиги за Мане... Дано не го дадем, че още повече ще намразя всичко испанско свързано с футбола.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 14 мар 2019 00:27

Alonso_Massa написа:
slash1912 написа:

Зидан точел лиги за Мане... Дано не го дадем, че още повече ще намразя всичко испанско свързано с футбола.

Най-вероятно сте прави за Иско, а май ДеЛихт бил избрал Барса. Нищо Зиеч също няма да го върна.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 14 мар 2019 07:51

SgtLiberty написа:
Alonso_Massa написа:
slash1912 написа:

Най-вероятно сте прави за Иско, а май ДеЛихт бил избрал Барса. Нищо Зиеч също няма да го върна.

Зиех е най- добър от тримата коментирани! А т'ва за Мане го забравете! Клоп да знаете за колко точи лиги?
Изображение

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 14 мар 2019 08:59

Все си мисля, че текучеството вече е в посока към нас да го ева. Би трябвало ние да да правим такива сметки, че най-добрите ще избират Ливърпул.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 14 мар 2019 09:14

Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.

Потребителски аватар
bobonik
Контакти:

Мнениеот bobonik » 14 мар 2019 09:17

JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.

Колкото Ботев Гълъбово могат да привлекат всеки един футболист, толкова и Реал могат :lol: :lol:
[wrapimg=]http://th09.deviantart.net/fs71/200H/f/2010/247/2/1/kop_sig_by_liverpool11-d2xz0ea.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 14 мар 2019 10:30

JimBeam написа:Реал ако иска на всяка цена Мане то повярвайте ми няма как да се размине този трансфер в посока Мадрид особено сега като ще сглобяват нов отбор и определено ще търсят нападатели. Мане точно сега се набива на очи и влиза в радара им, а дали ще стане това лято или другото няма да има значение ако наистина го искат в отбора си.

Както искаха Азар и Де Хеа? Специално вратаря на Юнайтед ще ходи там от 4-5 години и накрая взеха, че привлякоха Рибо Куртоа вместо него. :roll: Има само едно сигурно нещо - ако някой латинос се набие на очи и Барселона го поиска, той автоматично се подмокря и започва да изнудва отбора си да го продаде. До болка ми е познато това. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

kircho_baretata
Контакти:

Мнениеот kircho_baretata » 14 мар 2019 12:17

Мането подписа нов договор има няма преди някой месец. Ливърпул е в такава силна позиция, че като обявят едни 200 млн., Реал ще подвият опашките, защото като чета кои футболисти искат - Неймар, Мбапе, Азар, и разни португало-бразилци ще трябват един 500-600 млн. само за тях.

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 14 мар 2019 14:24

kircho_baretata написа:

Мането подписа нов договор има няма преди някой месец. Ливърпул е в такава силна позиция, че като обявят едни 200 млн., Реал ще подвият опашките, защото като чета кои футболисти искат - Неймар, Мбапе, Азар, и разни португало-бразилци ще трябват един 500-600 млн. само за тях.

Колкото толкова. Така се получава, като пасуваш толкова години на пазара. Губиш уважението на останалите клубове. В доброто старо време Реал си взимаше точно играчите, които поиска без особени проблеми- Фиго, Зидан, Роналдо- феномена, Бекъм, Оуен, Кристиано, Кака, Чаби Алонсо, Бейл и др. Просто Перес изкуфя и беше странно пасивен в последните няколко години. Между другото номерът дето ви извъртяха каталунците с Коутиньо, точно Реал го въведе като практика. Надявам се, лятото Реал да направи сериозна селекция точно 500-600 млн., та да си възвърнем малко уважението на другите клубове. Щом във форума на Ливърпул ни сравняват с Ботев Гълобово, смятай. :lol:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Върни се в “Ливърпул”