Арсенал - Ливърпул, 14.08.2016, 18:00ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул, 14.08.2016, 18:00ч.

Мнениеот PSvilenov » 10 авг 2016 23:39

Ние верно ги убихме миналата година 3тият кръг , ама и гол им отмениха неправилно ако не се лъжа . Трудно начало, но не очаквам загуба. Реално 1-1 мисля , но се надявам на победа .

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 авг 2016 23:51

Чак да сте ни убили :lol: И да, отмениха ни чист гол за засада, но това няма значение реално. Мача беше равностоен, както и втория който играхме, както и впрочем повечето мачове между двата отбора - традиционно с много положения и доста голове в двете врати. Двата отбора играят открит футбол а и Ливърпул на Клоп пресира високо, което лично на мен ми допада много, а ние изпатваме проблеми в изнасянето на топката при висока преса. Очаквам интересен мач и се надявам да видим доста голове и красив футбол. Дано няма нови контузени в двата лагера след срещата, че доста ни се насъбра. :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Sin_zviar
Контакти:

Мнениеот Sin_zviar » 11 авг 2016 00:18

Какво викаш за БР? Май с него ви тряснахме 5:1? Или си забравил. Аз не, защото бях на този мач на "Анфийлд"

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 11 авг 2016 02:49

Мое мнение е, че тези ще ги разкрием още в първия кръг. Франсето на трансферния пазар нищо не сътвори. Направо ще ги убием, ако питате мен.
Първо, защото защитата им е няма и Мане, Коутиньо и Ориги ще ги направят криви отзад тези малчугани, които ще играят.
В центъра на терена също ще се беззъби в отсъствието на ключови футболисти което говори, че и там ще ги връткаме както си искаме. В нападение Жиру няма да го има, и колкото и да го хулят все от някъде вкарваше голове този.
Алексисчо дори и да играе, ами той няма да е в оптимална форма, завчера кракът му беше син като слива.
На казаното по-горе, смятам, че сме фаворити в този мач, но все пак това е ВЛ и всичко може да стане, но все пак аз казвам:
0:2 за нас.
това ще им е защитата на 14ти.
Bellerin /Holding/ Chambers/ Monreal
Ами не ми звучи на опитни или сработени играчи. По-скоро ми звучи на играчи, които в последния момент са разбрали, че ще играят за първи път заедно.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 11 авг 2016 04:19

crap написа:Чак да сте ни убили :lol: И да, отмениха ни чист гол за засада, но това няма значение реално. Мача беше равностоен, както и втория който играхме, както и впрочем повечето мачове между двата отбора - традиционно с много положения и доста голове в двете врати. Двата отбора играят открит футбол а и Ливърпул на Клоп пресира високо, което лично на мен ми допада много, а ние изпатваме проблеми в изнасянето на топката при висока преса. Очаквам интересен мач и се надявам да видим доста голове и красив футбол. Дано няма нови контузени в двата лагера след срещата, че доста ни се насъбра. :)

За всичко съм съгласен , освен първите 5 думи . Само гредите на Коутиньо и некадърността на белгийския олигофрен ни лишиха от победа тогава

Потребителски аватар
Anuwar
Контакти:

Мнениеот Anuwar » 11 авг 2016 10:22

С оглед на това, че имаме доста остъстващи - контузени и назад с подготовката заради участие в Евро 2016 очаквам доста, доста тежък мач. Пул стоят доста добре на терена и Клоп започва да напипва правилния ритъм. Надявам се да бием, ако ще да е с половин гол. Все пак, реалистично ми се струва, че резултат 1-1 би бил резонен по предварително прогноза. :)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 авг 2016 12:24

Честно казано не очаквам победа. Все си мисля, че ще е Х нещо от рода на 2:2.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 11 авг 2016 12:36

dNelbandian написа:Мое мнение е, че тези ще ги разкрием още в първия кръг. Франсето на трансферния пазар нищо не сътвори. Направо ще ги убием, ако питате мен.
Първо, защото защитата им е няма и Мане, Коутиньо и Ориги ще ги направят криви отзад тези малчугани, които ще играят.
В центъра на терена също ще се беззъби в отсъствието на ключови футболисти което говори, че и там ще ги връткаме както си искаме. В нападение Жиру няма да го има, и колкото и да го хулят все от някъде вкарваше голове този.
Алексисчо дори и да играе, ами той няма да е в оптимална форма, завчера кракът му беше син като слива.
На казаното по-горе, смятам, че сме фаворити в този мач, но все пак това е ВЛ и всичко може да стане, но все пак аз казвам:
0:2 за нас.
това ще им е защитата на 14ти.
Bellerin /Holding/ Chambers/ Monreal
Ами не ми звучи на опитни или сработени играчи. По-скоро ми звучи на играчи, които в последния момент са разбрали, че ще играят за първи път заедно.

Колега, прощавай, ама щях да си изплюя кафето от смях, когато ти четох мнението. :lol:

Че Арсен Венгер за поредна година се дъни на пазара за футболисти е абсолютен факт. Но реално, ние нямаме нужда от кой знае колко нови попълнения. Така, че не е голям проблем и имаме доста добър шанс, срещу Ливърпул, който привлече колко? 7-8 нови човека? Както впрочем прави всяко лято в последните 5-6 години, а това говори за криза. Както и да е.

В защита не вярвам да излезем с Бейерин - Холдинг - Чембърс - Начо, а по скоро Начо ще влезе в центъра и Гибо ще играе на неговата позиция в ляво. Освен това от 2 дена Жиру и Косчелни тренират, но не вярвам, че би върнал някой от двамата в състава, макар и да ни трябват спешно.

В средата на терена сме железни - няма никакви остъстващи, всички са на линия, нещо, което аз не помня кога за последно е било така - Озил, Уилшер*, Казорла, Рамзи, Джака, Елнени и Кок са на 100% и готови. Ако подобна линия наричаш "беззъба" очевидно съвсем скоро си си паднал на главата или просто нямаш елементарни футболни познания. Да не говорим, че всички са в отлична форма и направиха прекрасна подготовка. ;)

В нападение сме къси, наистина, но вярвам, че с Айоби, Санчес, Кемпбъл и Уолкот може да измъкнем нещо, все пак се изправяме срещу отбор от средата на таблица. :mrgreen:

*edit - от конференцията н Венгер стана ясно, че Уишер най-вероятно ще пропусне мача, заради леко усложнение на травмата от миналата седмица.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Xtr3m3_MaCHiNe
Контакти:

Мнениеот Xtr3m3_MaCHiNe » 11 авг 2016 12:47

Sin_zviar написа:Какво викаш за БР? Май с него ви тряснахме 5:1? Или си забравил. Аз не, защото бях на този мач на "Анфийлд"

И почти веднага ви го върнахме 4:1. И едно е да водиш 3:0 до 10тата минм, друго да смажеш съперника по всеки показател. Но да- това май му е най-голямото му постижение в клуба ви. :lol:
Peace is for pussies.Real men thrive on Chaos!

This Is My Rifle. This Is My Gun..This is 4 fighting. This 4 fun

IF you have two balls,that means you are a man, but if you have 4balls that does not mean you're a superman,it means someone is fucking you.

Потребителски аватар
KANSAS
Контакти:

Мнениеот KANSAS » 11 авг 2016 12:48

Най-големият проблем на Арсенал, и то от доста време седи на скамейката, я прегънат на две, я завит до ушите с шубата МУ;)Венгер лично мен ме притеснява повече от факта, че практически ние нямаме централни защитници.Единствената вина е само негова.Лошото е, че дори и пеленачетата знаят как ще изглежда и играе Арсенал.Най-големият проблем е високата и здрава преса на Ливърпул, а всички знаем как разиграва и изнася топката Арсенал в защита дори и с по-класни защитници.Ако Ливърпул успее да вкара ранен гол, може и да отидем на разгром, което всъщност може и в дългосрочен план да е добре за Арсенал.Все още има доста фенове на Арсенал, които търсят навсякъде другаде проблемите, а те са всъщност на нашата скамейка.

Върни се в “Ливърпул”