kadett1 написа:Айде да не драматизираме толкова . При условие, че играхме с повече резерви вчера , аз съм доволен от играта. Единствено не ми харесва този Смит отляво, може да е бързак, но като бек е абсолютно гола вода. Бентеке трябва да се отпуши, иначе не е толкова зле, особено като влязоха Стъридж и Ориги. Младоците показаха желание, но още им трябва време за първия отбор. За Миньоле важи лафа : Не стреляйте по пианиста, той толкова си може.
Ако се завърнат контузените и влязат във форма, няма да изглеждаме толкова зле. Ще видим още на мача с Вила. Единствено не рзбрах тези две смени след почивката - вадиш два халфа, а пускаш двама нападтели и средата увисна.
Сега остава само лига Европа и премиер лигата, която обаче за нас е без значение - 4 място не можем да вземем. Ако всички са на линия си мисля, че ЛЕ не е загубена кауза и с повече късмет може да се промъкнем донякъде, дай боже финал, а там нищо не се знае.
С теб съм спорил много, но тук не мога да не призная, че съм съгласен с всяка една дума. Брад Смит не струва. Чудя се Стюърт как би се справил. Относно влизането на нападателите, мисля, Клоп искаше всичко или нищо, само не и продължения. Големият ни проблем е липсата на лидер, истински натурален, а не Хендерсън. Три до четири точни трансфера лятото и сме пушка.