john barnes написа:ами ако успее да вземе ФА и ни вкара в топ 4,ще остане поне още една година,напълно заслужено.
Абе вие ,наистина ли си мислете ,че ще го изгонят ? Наистина ли не можете да видите ,огромната работа ,която тоя треньор върши ? Наистина ли не можете да видите ,мисълта му за едно светло бъдеще на Ливърпул ,освен за настоящето ? Наистина ли не можете да видите перфектната му работа с младите играчи ? А начина ,по който оправи многото изсрани лайна от предшествениците и вкара клуба в правилната посока и игрово и финансово ? А как вдига цената на играчите ,как растат те под негово ръководство ?
А добрия нападателен стил ?
А способноста му да мотивира играчите и да ги настройва винаги за победа ? А колектива ,който създаде ?А характера ,който проявяват момчетата ,да обръщат мачове ?
А това ,че за само два дни ,ги вдигна ,след загуба в изморителен мач и смачкаха силния ,богат отбор на Сити ? Уникален психолог ! Нали виждам ,увереността в действията на играчите и израженията им на лицата ? Нека да вземем за пример един Данчо .Той беше толкова стресиран милия и чуваше стъпки

,а сега виждаме една огромна промяна ,направиха го капитан ,даже пожела да бие и дузпа ?! И какъв гол вкара вчера ? Кога преди ,щеше да се случи това ? Никога.Той се чудеше къде да се скрие и да избяга от отговорност.Правеше само пас на два метра встрани и го беше страх да погледне към вратата на противника ,прекрасно се виждаше уплашеното му лице и оттам несръчните му отигравания .
А страхотната селекция ,която прави ? Колко трагедии изгони и доведе добри играчи ?
А тактическата му гъвкавост ? Уникален тактик !
А винаги правилните му и точни изказвания ,преди и след мачовете ? Много интелигентен и умерен в изказванията си .Далглиш беше супер неадекватен и в това отношение ,което допълнително ме изкарваше извън нерви .
А това ,че тоя човек ,вече е влюбен в клуба ,обича го и дава всичко от себе си ,за да върне славата ? А 56те му победи от първите му 100 мача ?
Та ние играем най добрия футбол в лигата бе човек ,защо не си отворите очите ??????????????? Ние надиграхме всички отбори под ръководството на Брендън !!
Има и леки недостатъци разбира се ,но те са нищо в сравнение с останалите му невероятни качества .Всеки има недостатъци ,няма перфектни хора.
На всичкото отгоре е млад специалист ,който може години наред да е начело .Какво повече ,може да иска ИСТИНСКИЯ фен на Ливърпул ? Сигурно ще кажеш резултати ? Резултатите няма как да не дойдат,при тая добра работа .Конкуренцията е голяма ,но резултатите ще дойдат ,убеден съм . Още тая година ще вземе ФА а другата титлата ! Ако не беше се подхлъзнал Джерард ,още със втората си година начело ,щеше да спечели титлата ,но за съжаление ,това подхлъзване го лиши от този огромен и заслужен успех.
http://www.sportal.bg/news.php?news=535492
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.