Стоук Сити - Ливърпул 12.01.2014 | 18:10 | 3-5 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Стоук Сити - Ливърпул 12.01.2014 | 18:10

Мнениеот LIMASSOL » 12 яну 2014 11:26

wu_dnica написа:Имам лошо предчувствие...щото сити и арсенал ще си вземат мачовете,а рядко всички в 4-ката бият.

Ние да си вземем мача пък другите да му мислят. Всички отбори зад нас биха, така че победата е задължителна.
Състава мисля че е ясен, Стъридж предполагам ще запише 20-тина минути накрая. 0-2 (Стиви и Луис) :)

suareshampion

Re: Стоук Сити - Ливърпул 12.01.2014 |

Мнениеот suareshampion » 12 яну 2014 11:27

wolf написа:
leoric написа:Стоук не купиха ли Бътланд? Може и него да пуснат. Колкото до мача, тази година чупим рекорди и прекъсваме антирекорди, така че очаквам победа на тая нива, наречена Британия.

Не знам, но помня че беше голям рев да се купи Бътланд, а сега не се е наложил дори там :mrgreen:

Да ,голям рев ревахте . А момчето в момента е трети вратар в Стоук . :) И не само за него ревахте ,само като се сетя за какви феномени ревахте през тия три години и ми става лошо. И за това ,не пестяхте псувни по мой адрес ,тъй като аз не ги исках въпросните феномени .Само като му погледнах на Бътланд ,тогава колко гола беше допуснал във вратата си през сезона и ми стана лошо .
При вас ,феновете на Ливърпул по форумчетата се нагледах на сумати смехории,парадоски ,сектанстско и извратено мислене .
Ако някой дървен философ по останалите сектантски форумчета или някоя легенда ,примерно каже Бътланд е човека ..се започва масово едно повтаряне като папагали целогодишно. :) Искаме Бътланд ,искаме Бътланд ..а защо го искате и вие не знаете ,дори не сте ги гледали повечето играчи,които искате ,но щом някой дървен филосф или легенда го иска ,значи и вие сте с масовото мнение :) Аз съм убеден ,че нито Бътланд бяхте гледали ,нито примерно Конър Уикъмб ,който също искахте( в ливърпул-българия ,отнесох сумати псувни и за него и го изкараха новия Шиърър а в момента е 15ти вариант за нападател в Съндърланд ) .
Веднага влизате в масовото мнение ,тъй като нямате собствено може би. Смях.
От две години слушам и за дефанзивния халф. Един ,като започне да повтаря като папагал ,че иска дефанзивен и всички го последват . :) Аз не виждам проблем кой знае какъв с Лукас и май и Роджърс не вижда ,като гледам. Колко гола са станали заради него ? И колко заради Шкъртел примерно ? Мисля ,че няма място за сравнение . Но Шкъртел е вашия любимец и за него ме псувахте толкова време ,докато не му зачестиха грешките и не прогледнахте.
За Суарес същата работа .Един като каже ,тоя е еди си какъв и масово се започва. Диемаджии го плюха плюха и вие ги повтаряхте. Смях.
И това и по улиците го слушам.Идва ония ден едно момче с фанелката на Ливърпул да играе в един турнир и ми вика ,абе Суарес не целува фанелката не го искам . Цял ден се смях . Това е сектантско . Вие не гледате класата а некви странични неща .
Мвила бил много по класен от Лукас ?! Айде бе ? Тук отново не съм сигурен ,че вие сте гледали някога Мвила .
Искали някой здрав негър на тоя пост .А тоя негър ,дали ще има акъла и техниката да спира и подава правилно топката и навреме и да я търси от защитата на правилната позиция . Този пост е много отговорен и трябва да не се бърка топката .Лукас се справя с това.
Изобщо ,сектанстските и смешни примери с вас са хиляди и това само за 3 години . :) Преди това никога не бях влизал във форум . Останах потресен .И за Далглиш и за неговите трансферчета,като се сетя и ми става лошо . Изобщо ,за вас мога цяла книга да напиша. :)
Дори и да сте прави в исканията си ,СМЕШНОТО Е, че всички изведнъж влизате в масовото мнение и в повечето случаи грешното мнение на легенди ,на дървени философи или на некадърните паляци от диема и се нахвърляте на всеки ,който има различно мнение .УжасТ.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 яну 2014 11:31

HoUs4oOL написа:Че американците не дават пари,че са пиявици,които само смучат от отбора го казвам и преди мача!

Поредните глупости,които се насаждат от дървените философи по сектанстските бг форуми.
Последна промяна от suareshampion на 12 яну 2014 12:20, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 яну 2014 11:38

Трябва да се възползаме от факта ,че ще играят с третия си вратар . Бегович и Сьоренсен са контузени .При това положение ,трябва повече удари от нашите офанзивни играчи .При всяка една удобна възможност ,трябва да се търси удара ,без значение дистанцията .
За това ,се надявам Роджърс ,поне да пусне феномена по отзад ,за да не пречи отпред. Ударчето му е слабо и изключително неточно . Искам Джерард да е пред него ,по добре ще е .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 яну 2014 11:41

За Лукас не мога да се съглася, нито има реална физика, нито постоянство и класа да е нон-стоп титуляр. Добър, средна работа но нищо повече. Ти сам каза, че този пост е много важен и не можем да го пропускаме тоя факт вечно. Да се мисли за Джерард там е смешно, та той няма въздух за напред че тук ли?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 яну 2014 11:55

wolf написа:За Лукас не мога да се съглася, нито има реална физика, нито постоянство и класа да е нон-стоп титуляр. Добър, средна работа но нищо повече. Ти сам каза, че този пост е много важен и не можем да го пропускаме тоя факт вечно. Да се мисли за Джерард там е смешно, та той няма въздух за напред че тук ли?

Иска се повече тичане ,на поста който Джерард играе в момента ,отколкото дефанзивния халф,повярвай ми .За физиката на Лукас ,също не съм съгласен .
Аз също не искам Джерард да играе дефанзивен другата година ,просто предполагам .

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 яну 2014 12:26

suareshampion написа:
wolf написа:За Лукас не мога да се съглася, нито има реална физика, нито постоянство и класа да е нон-стоп титуляр. Добър, средна работа но нищо повече. Ти сам каза, че този пост е много важен и не можем да го пропускаме тоя факт вечно. Да се мисли за Джерард там е смешно, та той няма въздух за напред че тук ли?

Иска се повече тичане ,на поста който Джерард играе в момента ,отколкото дефанзивния халф,повярвай ми .За физиката на Лукас ,също не съм съгласен .
Аз също не искам Джерард да играе дефанзивен другата година ,просто предполагам .

Ти виждал ли си Лукас да превъзхожда физически някой на терена? Срещу дърварските отбори не го ли носят на гърба си?

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 12 яну 2014 12:50

suareshampion написа:
HoUs4oOL написа:Че американците не дават пари,че са пиявици,които само смучат от отбора го казвам и преди мача!

Поредните глупости,които се насаждат от дървените философи по сектанстските бг форуми.

Аз го питах изкарвал ли е пари и давал ли е от тях на някого,ама....при положение,че за момента са дали около 150 млн и ефекта не е УАУ и онези 35 мн им тежат,естествено че няма да им се дава много.Плюс факта,че за разни знайни и незнайни войни се опитват да им извиват ръцете и плюс сделките за изкупуване на имоти иииии плюс изплащането на старите дългове на отбора,ти кво очакваш...да трещят пачки по масата ли? Разбирам,за Мата да ти искат 35,вместо 30 ....да ги дадеш,ама от 7 да ти искат двойно за момчорлак с два качествени мача(качествата му са явни,но...) и аз да съм ,ще получат само средата от мен.На пазара е най-важна интригата,тъй че изоообщо не можем да знаем истината...наще ли не дават или се опитват да ги ебават !
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 12 яну 2014 13:47

Хората пари дават, ама няма кой да ги харчи правилно. В клуба имам чувството, че работят само тъпанари. От както е дошъл Хенри, се изсипаха камиони с пари, които ако бяха усвоени правилно (както е модерно да се използва тази дума), сега щяхме да сме в битката за върха, а не за 4-то място 4 години след пристигането им. От както са дошли в клуба са се направили едва няколко добри трансфера - Суарез, Белами (без пари), Стъридж, Коутиньо, Сако и Миньоле. Това са добрите трансфери, които моментално вдигнаха класата на отбора. Дадоха се и много пари за Коня, Даунинг, Хендерсън, Алън, Борини, Асайди, Шахин (заплата + 5 млн. за наем), Яго, Алберто, Сисоко и Моузес. Интересно е, поне за мен, че Роджърс не си пуска играчите, които сам доведе. Например Сисоко е 15 вариант за ляв бек, Яго е вариант само при много сериозни проблеми (наказания, контузии и т.н.), Алберто има записани 190 мин. за този сезон, което е смешно, Моузес е резерва. За сметка на това, пък се разкараха Борини и Асайди, които започнаха да показват някаква игра, разкара се Сусо, който показа много добри неща през изминалия сезон, разкара се Шелви и реално сега сме в ситуация, в която имаме 3 таксита хора, с които да изкараме сезона. Всичко това е от простотия. Ако някой ми обясни защо Роджърс изгони Сусо, Асайди и Борини, които се представят много добре през този сезон и ги замени с Яго, Моузес и Алберто, които също не използва, ще съм много доволен. ;) Клубът страда от некадърна трансферна политика. Роджърс не е изключение. Ако не се класираме за топ 4, при нечовешки-животинско-изродската форма на Суарез и при пръснати около 50 млн. за трансфери през лятото, Роджърс трябва да си замине моментално. Забравих другият меринджей, който даже не е попадал и в групата, но струваше 7 млн. - Илори. Къде е той и защо дори не е на скамейката?

Колкото до мача, казал съм го, очаквам победа !

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 12 яну 2014 14:36

leoric написа:Хората пари дават, ама няма кой да ги харчи правилно. В клуба имам чувството, че работят само тъпанари. От както е дошъл Хенри, се изсипаха камиони с пари, които ако бяха усвоени правилно (както е модерно да се използва тази дума), сега щяхме да сме в битката за върха, а не за 4-то място 4 години след пристигането им. От както са дошли в клуба са се направили едва няколко добри трансфера - Суарез, Белами (без пари), Стъридж, Коутиньо, Сако и Миньоле. Това са добрите трансфери, които моментално вдигнаха класата на отбора. Дадоха се и много пари за Коня, Даунинг, Хендерсън, Алън, Борини, Асайди, Шахин (заплата + 5 млн. за наем), Яго, Алберто, Сисоко и Моузес. Интересно е, поне за мен, че Роджърс не си пуска играчите, които сам доведе. Например Сисоко е 15 вариант за ляв бек, Яго е вариант само при много сериозни проблеми (наказания, контузии и т.н.), Алберто има записани 190 мин. за този сезон, което е смешно, Моузес е резерва. За сметка на това, пък се разкараха Борини и Асайди, които започнаха да показват някаква игра, разкара се Сусо, който показа много добри неща през изминалия сезон, разкара се Шелви и реално сега сме в ситуация, в която имаме 3 таксита хора, с които да изкараме сезона. Всичко това е от простотия. Ако някой ми обясни защо Роджърс изгони Сусо, Асайди и Борини, които се представят много добре през този сезон и ги замени с Яго, Моузес и Алберто, които също не използва, ще съм много доволен. ;) Клубът страда от некадърна трансферна политика. Роджърс не е изключение. Ако не се класираме за топ 4, при нечовешки-животинско-изродската форма на Суарез и при пръснати около 50 млн. за трансфери през лятото, Роджърс трябва да си замине моментално. Забравих другият меринджей, който даже не е попадал и в групата, но струваше 7 млн. - Илори. Къде е той и защо дори не е на скамейката?

Колкото до мача, казал съм го, очаквам победа !

Ако не е мазохист-психопат ,с раздвоение на личността ,единственото логично обяснение е,че не взима сам решенията.Иначе за хората под наем ,не съм съгласен...кой за обиграване ,кой с последен шанс да покаже качества ,бяха пратени.Друг е въпроса за тези които им докара за заместници, а не играят...
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”