ciao написа:Човекът, който казва "аз щеше" прави забележка за неправилен изказ. Без коментар.
Веднага се поправих ,ако си спомняш . В бързината всичко е възможно ,нали господин учителю ?

А момчето от 5 месеца си продължава същата песен.
А ти щом не правиш разлика ,значи смятай къв "корифей" си ?

И още нещо, господин никой . Прати ,моля ти се ,много поздрави на любимия си форумен герой " редуанчо".. от мен ,от Луис Суарес ,от Брендън Роджърс и от Джон Хенри мухахахааахахахааа
Предай му още ,че точно тия тримата ,които плюехте ,като долни цигани, денонощно във философското ви форумче ,ще ви донесат радост и слава .
Тоя дървен философ ,който грам не разбира от футбол ,му препоръчвам да закрие сектантското форумче ливърпул-българия ,тъй като само ви пълни празните кратуни с глупости . И айде да бъдеш по активен тук а не само да се подаваш от дупката си ,когато допусна неква правописна грешка ? Знам ,че сън не спиш ,за да ми следиш коментарите ,но бъди по деен момче ,участвай по активно .

Суарес ,е играчът ,който съм защитавал от първия му ден в клуба ,забележете ..от фенчетата на Ливърпул в тоя форум ?! Ако ги питате тях,те ще ви отговорят ,в техния сектантски стил,че никой не трябва да взима по голяма заплата от капитана .Заради подобно мислене берем срамотиите вече 23 години . Луис Суарес е най -добрия играч ,който някога е играл в Ливърпул ! Заслужава повече от 200 хил на седмица. Брендън Роджърс е другия големец в клуба,който защитавах една година ,забележете отново ..от феновете на Ливърпул в тоя форум ?! Джон Хенри е третия големец ,който също е оплюван денонощно от същите тези фенчета на Ливърпул . Благодарение ,обаче на тия трима големци ,Ливърпул ще стане отново ВЕЛИК ! И тогава ,незнам ,тия фенчета ,как ще се зарадват на успехите ? Срам ме е от тези феновете .Те са сектанти,те не разбират грам от футбол,те нямат собствено мнение и следват винаги чуждото ,масовото и грешното .Те нямат самочуствието ,което трябва да има всеки фен на тоя ВЕЛИК отбор и са много глупави .Изключително глупави ,агресивни и комплексирани от другите отбори. Другото форумче -ливърпулбг .ком е същото.Едно към едно.
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.