Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Уест Бромич Албиън - Ливърпул 29.10.2011, 19:30 ч.

Мнениеот LFC1892 » 31 окт 2011 16:05

JalkiSte написа:
LFC1892 написа:
blue avalanche написа:Не твърдя,че съм върл фен на Ливърпул.Не твърдя,че съм гледал АБСОЛЮТНО всички мачове на Крауч и Керъл.Обаче какво говорят цифрите.
Крауч:
за 3 сезона в Ливърпул-91 мача,38 гола.Т.е,по около 13 гола на сезон.
Керъл
за 4 сезона в Нюкасъл-60 мача,33 гола.Т.е,има-няма по 8 гола на сезон.
При това,съм абсолютно сигурен,че Крауч НЕ БЕШЕ титуляр във всеки един мач!
На оптимистите предлагам да си представят един мач,в който Суарес е наказан или контузен и да се опитат да не изпаднат в тотална депресия!

Сравняваш головете спрямо това колко сезона са играли, а не спрямо броя на мачовете им? :lol:

Да, много интересно сравнение :lol:

Мани мани. В последните 10 сезона Крауч има 101 гола и 22 за националния. Керъл в последните 10 сезона има 36 гола и 1 за националния. Къде ще ги сравняваме двамата? :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 31 окт 2011 17:04

Да не забравяме,че 20+ от головете на Керъл са във втора дивизия-има разлика нали? Чисто статистически ще трябва да мине още доста време за да ги сравним...
Мисля,че Керъл е по-добър във въздуха(макар и по-нисък) и има мнг.по хубав удар,но Крауч е доста по-техничен...а каква ножица завъртя преди години на Анфийлд,дано и Анди ме зарадва с нещо такова един ден,ама се съмнявам.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 ное 2011 09:01

пипи крауч е анти...предпочитам керъл,който поразително ми прилича на хески-здрав,мощен,носи ги на гърба си и отваря пространства на лекия нападател...сега е суарес,преди беше юдата...едно свързва хески и керъл-ЯЛОВИ са и двамата!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 01 ное 2011 09:49

Много съм доволен от победата на любимия ми отбор!
Второто полувреме не играха много надъхано, но понякога трябва да се пази резултат, което е по-важно.
Аз искам да обърна внимание, че победихме У.Б.А. и Стоук Сити като гости, а тези два отбора заедно с Фулъм, винаги са ни "правили живота труден", особено като гости.
Сега ни трябва задължителна победа срещу Суонзи, защото след това ни предстоят 2 мача с Челси до края на месеца (за първенството и за Carling Cup).
LIVERPOOL RULZZ

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 01 ное 2011 12:27

Керъл е класи над Крауч!!! Просто спора е излишен.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 01 ное 2011 12:34

Liverpool forever_95 написа:Искам и аз да се произнеса. Даунинг е най-глупавото същество, играло някога за Ливърпул...че и 20 милиона струва. Пълен нещастник е! 10 мача и нищо, може би след още 10 ще се сети, че той е купен, за да прави асистенции и да създава положения, а след още толкова, че и някой гол трябва да вкара.
Керъл-момчето играе добре, вижда се че си е подобрил физическото състояние, ако Кени му дава повече шансове и не го забие пак на пейката, той може да навлезе в още по-добра форма и да бележи още. Не мога да си го обясня още...Как може да изиграе три силни мача, да вкара на Евертън и да го забиеш два мача на пейката...после като го пуснат титуляр що не бил в оптимална форма?!? А, здрасти!
Хендерсън-това момче обаче започва да ми харесва как се бори и с всеки изминал мач, може и с малко, може и с изключително малко, но той напредва. И това е при положение, че играе на фланга, а ако играе в средата на терена както срещу Арсенал или зад гърба на нападателя както срещу Юнайтед, ще е още по-полезен.
И последно: Суарес трябва да започне да вкарва повече положения, не може да вкарва гол на всеки 5-ти точен удар, би трябвало на всеки втори-трети...много пропуска, ще страдаме заради тези негови пропуски...даже вече страдахме.
Трябва ни и типичен голмайстор, защото не вземем ли такъв, участието ни в ШЛ догодина е под много сериозна въпросителна, не можем в момента да се сравняваме с играта на евреите, които днес пак биха и са с една точка пред нас и мач по-малко.

Абе замислете се, че тренерите не гледат само мачовете, а гледат и тренеровките, ако Керъл не впечетлява на тренеровачната база няма как да е титуляр едно съвсем лесно решение за мениджърите. Ние феновете виждаме само това не терена докато те виждат всичко около един играч така че подобни коментари са излишни. A за Хендерсън това, че играе на фланга не му пречи! Той самия с идването си на Анфийлд заяви, че той не е просто ХАЛФ а и ФЛАНГОВИ играч така че просто не знам, защо говорите 1 и също след като играча сам си презна, че обича да играе и на фланга!

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 01 ное 2011 12:46

Hakercheto написа:
серизно ли мислиш че Крауч е по добър от Керъл???

Нека аз отговоря на този въпрос: Крауч никога не е бил впечатлявал,колкото Керъл в Нюкасъл и мога смело да твърда,че от престоя на Крауч в Пуул до сега Крауч е не посредствен ами трагичен играч. Сигурен,съм че ако не играеше добре с глава нямаше и в Стоук да го вземат,а в Тотнъм го използват като резерва в повече от 2/3 от сезона.
Керъл е млад и има какво да научи още ,но определно има потенциал в него. Ако трябва да сравняваме сега 30 годишният Крауч и 22 годишният Керъл, Керъл играе по-добре.

Крауч не може да играе с глава просто е висок поне според мен. А и главата му е една такава !

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 02 ное 2011 16:25

Керъл като цяло е по-добър от Крауч и по точен :)

RedMagic кога ще пускаш темата за следващия мач.
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Ливърпул”