Арсенал - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Ливърпул
Страхотно направена тема, браво
Не знам каква прогноза да дам, нещо не съм очарован от играта на нашите, а Арсенал са ни традиционно труден съперник ... може би 1-1.

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
Труден мач.Макар Арсенал да са без Фабрегас,Насри,Сонг винаги ми е някво супер напрегнато винаги преди мач с Арсенал.По-спокоен съм когато играем с/у Ман Ю или Челси слагам ръка на сърцето.Не помня от кога не сме били Арсенал вече пък като гост да не говорим.Последната победа с/у тях ни е от 2008 в ШЛ с 4-2 на ''Анфийлд''.По-добро време от сега да бием Арсенал скоро няма да има.Победа и само победа 0-2
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
Уха
ще гледам това дерби в събота с такъв приятен час
Неутрален зрител, но мисля, че домакините имат предимство , просто защото са домакини

Новостите са супер!!!А резултата...
3:1!Все пак е началото на шампионата.Ако беше в края бих заложил срещу моят АРСЕНАЛ.

- slash1912
- Контакти:
Tемата е страхотно направена!Момчета,много вдигнахте летвата,оттук нататък ще очаквам всички теми да са такива
Това е дерби,а всички дербита по принцип са тройни.Арсенал имат много проблеми със състава и решителен мач 3 дни преди това за влизане в ШЛ.Тези неща според мен накланят везните в полза на Ливърпул.За Арсенал работи домакинското предимство и статистиката...
Моята прогноза е 2.Сега е най-удобния момент да нарушим статистиката и да си тръгнем с победа от "Емирейтс"

Това е дерби,а всички дербита по принцип са тройни.Арсенал имат много проблеми със състава и решителен мач 3 дни преди това за влизане в ШЛ.Тези неща според мен накланят везните в полза на Ливърпул.За Арсенал работи домакинското предимство и статистиката...
Моята прогноза е 2.Сега е най-удобния момент да нарушим статистиката и да си тръгнем с победа от "Емирейтс"
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Браво,страхотна тема! Евала! Само така! 

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Арсенал 0:2 Ливърпул 

A.C.A.B.: All Cops Are Bastards

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

==============
Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!
- offside_my_ass_
- Контакти:
Инфото не е дадено много коректно. Насри не се знае дали няма да играе (Венгер на пресконференцията вчера каза, че ще го задържи, а и имаше видео на сайта на Арсенал, на което се вижда, че французинът си тренира с отбора). Уилшър вече тренира (похвали се в Туитър
) и дори да не рискуват с него в мача с Удинезе, ще играе със сигурност срещу Ливърпул. Сонг и Жервиньо са наказани, но Венгер твърди, че ще обжалва решението за Жервиньо (което означава, че може и той да е в групата), Росицки днес ще минава късен фитнес тест. Като цяло очаквам Венгер да започне мача в обичайното 4-3-3, като на мястото на Сонг ще играе Фримпонг (който е уникален състезател, впрочем). По всяка вероятност съставът ще е Шчезни, Саня, Гибс, Вермален, Косиелни, Фримпонг, Уилшър, Рамзи, Насри, Аршавин и Ван Перси (к). Очаквам не много трудна победа за Арсенал с 1/2 на 0. Не мисля, че Ливърпул има какво толкова да противопостави на Арсенал и дори с доста "по-младата" си халфова линия артилеристите няма да имат кой знае какви проблеми и спокойно ще си вземат трите точки.
П.П. Днес в мача с Удинезе вероятно ще се заложи на по-млад състав и на основните фигури ще им се даде почивка. Бендтнер ще играе (Венгер потвърди), Уолкот, вероятно Чембърлейн и Лансбъри.

П.П. Днес в мача с Удинезе вероятно ще се заложи на по-млад състав и на основните фигури ще им се даде почивка. Бендтнер ще играе (Венгер потвърди), Уолкот, вероятно Чембърлейн и Лансбъри.
I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one.
Може би Насри ще бъде продаден дотогава. Пресконференциите са Венгер са пълни с лъжи и затова не вярвам на нито една дума. Насри си навлече гнева на феновете /скандиранията на мача с Нюкасъл/ и не виждам как би останал. По-добре да си ходи.
Едва ли ще падне наказанието на Жервиньо според мен. Да, Бартън го провокира, но Жервиньо отвърна.
С наличните играчи и без покупката на класни попълнения изпадането от топ4 е доста вероятно.
Едва ли ще падне наказанието на Жервиньо според мен. Да, Бартън го провокира, но Жервиньо отвърна.
С наличните играчи и без покупката на класни попълнения изпадането от топ4 е доста вероятно.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
- liverpool96
- Контакти:
Предвид това, че Фабрегас е вече трансфериран, а и доста ключови играчи ще отсъстват, залагам минимална победа с 0:1. Време е новите попълнения да вършат работа.