Валеранга - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Валеранга - Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 01 авг 2011 22:55

john barnes написа:
suareshampion написа:Джони къде си бе ,да не съм те чул повече да плюеш Даунинг щото ставаш смешен,няма грешно отиграване ;) много добро включване на Акуилани както и на Шелви ,Агер показа на нападателите как се вкарва ,след тая контрола отново се потвърждава факта ,че ни трябват класен ляв бек ,централен защитник и още един офанзивен футболист без значение крило или нападател.. предполагам Кени не е сляп !

тука съм бе...кво се радваш,все едно е направил мача на живота си срещу барселона или реал мадрид? отзад сме трагични,карата вече е бавен и муден,глен иска да играе крило и забравя,че е бек...отляво сме ужас невероятен.май наистина ще ни трябва централен защитник,ама поне да е гари кейхил...левия бек е задължителен и не знам кво още се бавим с тоя трансфер? хендерсън нищо не видях в него,адам се отчете с един удар и заспа после,акуилани се включи най-добре,от него тръгнаха всички опасности след това.спиро беше ужасен...

Радвам се защото се вижда ,че е класен играч ! Акуилани задължително трябва остане .А за другите неща аз отдавна говоря ,че отзад трябва да играят Кейхил и Агер ,от ляво исках Коентрао ,но и на уругваеца ще съм доволен.Отпред също е задължителен още един офанзивен футболист дори и да влиза като смяна,ако вземем тия тримата плюс връщането на Суарес ,Джерард и Лукас ,мисля че ще изглеждаме корено различно.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 02 авг 2011 01:09

Доста позитиви днес ;) Точно това очаквах от КРАЛЯ , да започва да обиграва състава който да ни вкара в ТОП4.Видя се оформящото се взамодеиствие между Даунинг и Керъл.Много добро включване от Акуилани и евала на Дани Агер.Сега само трябва да оправим защитата и сме супер ;)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

liverbird
Контакти:

Мнениеот liverbird » 02 авг 2011 13:01

Дано това не е жестоката реалност.Дано това е някакъв блъф от страна на Краля.Играчи като Джонсън незнаят къде се намират.Хендерсън не пипна топката (с исключение на загрявката).Каут я подавашв с колената.Спиро както винаги много тичане малко полезност.Робинсън не е минал центъра.Керъл замалко да спука топката с неговите спирания.Единствено Даунинг и Адам показаха защо са на терена нямат грешно отиграване.За Кара и Агер едно средно ниво.След влизането на Шелви Акуилани малко се раздвижихме но като цяло много ама ,много слаб мач.Дано не сме така и през сезона.

Да си пожелаем УСПЕХ през кампанията.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 02 авг 2011 16:39

liverbird написа:Дано това не е жестоката реалност.Дано това е някакъв блъф от страна на Краля.Играчи като Джонсън незнаят къде се намират.Хендерсън не пипна топката (с исключение на загрявката).Каут я подавашв с колената.Спиро както винаги много тичане малко полезност.Робинсън не е минал центъра.Керъл замалко да спука топката с неговите спирания.Единствено Даунинг и Адам показаха защо са на терена нямат грешно отиграване.За Кара и Агер едно средно ниво.След влизането на Шелви Акуилани малко се раздвижихме но като цяло много ама ,много слаб мач.Дано не сме така и през сезона.

Да си пожелаем УСПЕХ през кампанията.

за адам само не съм съгласен,направи дузпата,би един силен удар до гредата...и това беше.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Мнениеот gushtera » 04 авг 2011 15:59

Задължително ни трябва човек отляво...дано Енрике е добра алтернатива.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 06 авг 2011 16:01

Единадесетия в Норвегия да ни се опъва на скъпите покупки? :shock: Мача е без значение, но отново тотален провал. Разбирам, че момчетата не се напрягат и че се предпазват от контузии, за да са свежи и здрави за началото на сезона, но отново да допуснем три гола в нашата врата е недопустимо. Преди ден-два Агер даде изявление, че защитата се представя колебливо и неконцентрирано. Може би това е от липсата на стабилен ляв бек, откъдето идват и повечето пробиви, затрудняващи допълнително централната двойка бранители. Ако не намерим един такъв краен защитник, това ще е огромна дупка в защитата, което е в плюс за нашите противници и техните планове.

Върни се в “Ливърпул”