Младите надежди на Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kiro_liverpool
Контакти:

Re: Младите надежди на Ливърпул

Мнениеот kiro_liverpool » 29 яну 2011 22:53

6omba написа:Kaкво стана с Дегън?

Ами доколкото знам Филип Деген играе под наем в Щутгарт.
LIVERPOOL FOREVER!!!!YNWA

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 29 яну 2011 22:54

kiro_liverpool написа:

Деген изобщо не ни трябва. Той е на 26 години до колкото знам. Предпочитам Кели :)

haha

Мнениеот haha » 29 яну 2011 23:05

KingKenny написа:Щом не искаш Карагър в отбора значи си луд !!!

Мисля че и ако се сложи Аурелио също няма да е зле има потенциал в ляво ;) като цяло.

Карагър от 2-3 години е доста посредствен,колкото и да не ни се иска,трябва да го признаем.На колегата от първия пост,дето иска Спиъринг да е титуляр бих му казал,че Джей е доста посредствен играч и няма начин да се наложи в отбора.От младите таланти Кели мисля,че има шанс да направи сериозна кариера,Пачеко е много талантлив,но почти не получава шансове за игра,да видим дали ще успее да се развие достатъчно.Шелви не ме впечатлява особено,но все пак още е много млад,така че няма да избързвам с критиките.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 29 яну 2011 23:15

haha написа:

Мисля че и ако се сложи Аурелио също няма да е зле има потенциал в ляво ;) като цяло.

Карагър от 2-3 години е доста посредствен,колкото и да не ни се иска,трябва да го признаем.На колегата от първия пост,дето иска Спиъринг да е титуляр бих му казал,че Джей е доста посредствен играч и няма начин да се наложи в отбора.От младите таланти Кели мисля,че има шанс да направи сериозна кариера,Пачеко е много талантлив,но почти не получава шансове за игра,да видим дали ще успее да се развие достатъчно.Шелви не ме впечатлява особено,но все пак още е много млад,така че няма да избързвам с критиките.

да Кара преживя малко слаби години но спомни си го в сезона 2008/2009 и след това при последния сезон на Рафа. Карагър има още какво да даде на Ливърпул изключвам мисълта че няма да се залага на него ще има мачове в които ще се използва неговия опит. :) а за Кели няма какво да кажа дано да остане в Ливърпул до края на кариерата си защото е наистина страхотен талант.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 29 яну 2011 23:26

Дани Уилсън, Шелви и Кели са тримата с най-много потенциал. Кели вече се наложи като титулар, Шелви влиза често като резерва. Остава само да видим дебюта на Уилсън, а тои според мен е най-обещаващия от тримата. Все пак е само на 19, а миналия сезон спечели наградата за най-добър млад играч в Шотландското първенство. Мисля, че той скоро ще започне да играе, тъй като Карагър е на възраст, а Агер често има проблеми с контузии

Потребителски аватар
kiro_liverpool
Контакти:

Мнениеот kiro_liverpool » 29 яну 2011 23:36

haha написа:

Според мен пък Джей Спиъринг е един много обещаващ играч,който с малко повече опит и практика може да пробие в първия състав,но със сигурност трябва да има търпение,защото не мисля че Крал Кени ще заложи на Спиъринг(когато се излекува).Според мен той ще се опита да наложи младите играчи бавно както прави сега с Шелви.

Потребителски аватар
kiro_liverpool
Контакти:

Мнениеот kiro_liverpool » 29 яну 2011 23:39

Liverpool forever_95 написа:
kiro_liverpool написа:

Деген изобщо не ни трябва. Той е на 26 години до колкото знам. Предпочитам Кели :)

Точно така.И аз предпочитам Кели,а и също помня,че Филип Деген изобщо не впечатляваше с изявите си.

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 29 яну 2011 23:40

Спиъринг според мен трудно ще се наложи. Прекалено е слаб физически (висок е само 168 см.) за позицията на която играе, а и не е толкова млад - почти на 23 е

Потребителски аватар
kiro_liverpool
Контакти:

Мнениеот kiro_liverpool » 30 яну 2011 00:01

MaCuMo написа:Младите надежди в Ливърпул за момента са:
Кели - вече почти сигурен титуляр
Спиъринг - леко контузен, но иначе ще влиза почти всеки мач за да трупа игрова практика
Шелви - също влиза почти всеки мач
Пачеко - очаквам скоро да попада не само в групата а и да заиграе
Сусо - наскоро промотиран в първия състав, много голяма надежда, надявам се скоро да го видя в игра
Уилсън - засега се задоволява с резервната скамейка, но е един от най-обещаващите цент. защинтици
Бантън - наскоро привлечен в академията, поне година две ще си остане там
Това си е половин отбор от бъдещи надежди, дано да имат повече шанс за изява и някой от тях да се превърнат в следващия Кара, Стиви или Роби!!!

Някъде четох,че Бантън има доста лошо поведение по време на тренировките и затова не се е наложил в Арсенал и в Блекбърн,но не знам дали това са били само слухове или е било истина,но му пожелавам много късмет с червената фланелка.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 яну 2011 00:17

MaCuMo написа:Младите надежди в Ливърпул за момента са:
Кели - вече почти сигурен титуляр
Спиъринг - леко контузен, но иначе ще влиза почти всеки мач за да трупа игрова практика
Шелви - също влиза почти всеки мач
Пачеко - очаквам скоро да попада не само в групата а и да заиграе
Сусо - наскоро промотиран в първия състав, много голяма надежда, надявам се скоро да го видя в игра
Уилсън - засега се задоволява с резервната скамейка, но е един от най-обещаващите цент. защинтици
Бантън - наскоро привлечен в академията, поне година две ще си остане там
Това си е половин отбор от бъдещи надежди, дано да имат повече шанс за изява и някой от тях да се превърнат в следващия Кара, Стиви или Роби!!!

Бих добавил
Коуди-капитан на Англия за възрастта си.
Амоо-направи впечатление в подготовката
Екълстън-също направи добро впечатление в подготовката.
Аяла-постоянно викан в формациите на Испания,ако не се лъжа е под наем в Хъл Сити
Сарич-уж новия Ибрахимович.Играе много добре за резервния отбор.
Робинсън-вече дебютирал в първия отбор
Мавинга-под наем някъде в Белгия.
Гулаши-все пак в трети вратар.
Стърлинг-ако не се лъжа миналата година го взехме от К.П.Р. с репутацията на голям талант.Поне на физика го докарва.

Въпроса е вече до адаптация в първия отбор.

Върни се в “Ливърпул”