Ето и според мен как би трябвало да изглеждаме
Вратар :За момента съм малко повече за Манингер отколкото Сторари ,докато се върне разбирасе Джиджи.
Защита:Много добро впечатление ми направи новото попълнение от Бари Бонучи ,според мен заедно с машинката ни Киелини трябва да се отвърдят като стълбове . Нямам си и представа кой ще играе бекове . Имаме Григера, Де Челие,Зебина ,но нещо не ми вдъхват доверие .Най вероятно Мота ще е единия от тях
Полузащита : Тук уж трябва да сме най силни на хартия . За мен задължително Диего трябва да е титуляр,има хляб в това момче видя се и днес .Проблема е ,че последно време Дел Нери го използва като нападател което не ми се нрави много

Стигаме и до рендето Мело ,което мен лично много ми харесва ,но се вижда че му куца играта.Един от него и Сисоко ще е титуляр най вероятно .Незнам как вървят нещата с Акуилани и дали изобщо е дошъл при нас и дали ще се впише.Имаме Маркизио който ще играе най вероятно като вътрешен халф
Нападатели : Тука избора е по лесен Амаури е единия сигурен ,а другия се надявам да е "Ил Капитано" .Трезегол малко ми е мъчно ,но комай тази година ще търка скамейката . За малко да забравя и за Якинта ,но кога ще играе и дали ще играе незнам .