поздрави на всички Интеристи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
metodito написа:Фен съм на Милан, но и също на Калчо-то. И ви пожелавам дубъл, макар и Пандев вчера да обърка една камара топки... в най-важният момент не сбърка. Пожелавам ви финал Интер - Юнайтед и да покажете на ингилизите как се прави.
Съдбата си взе верисиите на Бавария! Разбирам, ако фенове на Ман Юн злорадстват днес...
така е DUREX ,ЛЕОНАРДО няма опит и чат пат бърка състава и тактиката но поне футболистите го уважават и подкрепят.Да се надяваме че ще подхожда по смело и разчита повече на НАГАТОМО и Бразилчето.Аз всеоще съм на мнение че сбъркахме с неговото назначение но дано ме опровергае ,все пак по добре с ЛЕО отколкото бенитес.Пожелавам му късмет и много успехи.И ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ТОЗИ ЛУД-ЛУД-ЛУД- ИНТЕР -ИНТЕР-ИНТЕРdurex написа:metodito написа:Фен съм на Милан, но и също на Калчо-то. И ви пожелавам дубъл, макар и Пандев вчера да обърка една камара топки... в най-важният момент не сбърка. Пожелавам ви финал Интер - Юнайтед и да покажете на ингилизите как се прави.
Съдбата си взе верисиите на Бавария! Разбирам, ако фенове на Ман Юн злорадстват днес...
Благодаря ти за пожеланията,ако не срещнем по пътя си Барселона,нищо чудно да играем финалПросто ако се паднем с Барселона нямаме нужния треньор за да ги победим,иначе футболистите си ги имаме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта