имам някакво обяснение за това защо вчера Мата не влезе като резерва
откакто Моуриньо пусна Мата срещу Базел през второто полувреме на Стамфорд Бридж, Мата винаги е играл само като титуляр - оттогава не е влизал като резерва.
Спомням си, че Моуриньо беше бесен след мача и влизането на Мата при резултат 1:0 за Челси, разбира се, беше неизказано това, но след това Мата в два поредни мача не беше в групата дори...
така, че не очаквайте Мата да влиза като резерва, ако не е започнал титуляр, Моуриньо си има някакви съображения за неговите качества.
Въпреки тежките атмосферни условия вчера, Мата трябваше да започне титуляр, Вилиан беше голямото разочарование вчера, трябваше да бъде сменен още на полувремето, супер неориентиран, не говоря за безумното му отиграване в края на първото полувреме, когато подаде пас на Шчесни, вместо да завърши с удар, като този срещу Норич в края на мача.
Явно и Вилиан се нуждае от адаптация в Челси и Висшата лига, аз вярвам, че той ще даде много на отбора в следващите месеци и години.
Оскар не трябваше да влиза вчера, още една грешка на Моуриньо, бразилеца също като Вилиан, не знаеше къде се намира, нямаше вярно отиграване.
Шурле и той... тотално объркани смени вчера, затова съм бесен
след смяната на Азар, Арсенал създадоха най-чистите си две и единствени за цял мач положения за гол, за мен това е необяснимо.