САФ: "Спокойно ! Минаваме "Челси" ! ..."
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- originalni.be
- Контакти:
Re: САФ: "Спокойно ! Минаваме "Челси" ! ..."
Зимната пауза всичко ще се промени понеже Челси ще почне да пада 

ORIGINALNI...BE =)
Манчестър ще има шанс да навакса по време на Купата на Африканските нации,понеже от Челси ще заминат Есиен,Дрогба и Калу.От Арсенал също има хора,които ще заминат.Юнайтед пък нямат нито 1 африканец 

- Lord of memory
- Контакти:
Тва е Англия не Конкакаф, че да им африканци
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
- Red_champions
Абе те манафчестър не могат два паса да вържат,каква титла им е пред очите,смешна история,тях и Бободол ще ги бие.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
-
Абе по принцип Сър-а не говори празни приказки.....ама това сега ми изглежда, по скоро като психоатака, от колкото като реална оценка !
Знам му аз номерата.....
като започне някой от "Г 4" да върви добре.....и Алекс го почва.....
Ама мисля, че Анчелоти не е Бенитес.....
няма да се върже !
Аз пак казвам ( пиша ) ако Челси успее да 'качи' още 2-3 т. спрямо Ман. Юн. до заминаването на африканците......то на хората на Фъргюсън, ще е много трудно да успеят да задминат "Сините" .
В крайна сметка, 'Купата на африканските нации' не е 5 месеца....и "черните перли" ще се върнат към края на Февруари ( ако не греша )
Ако до тогава Юнайтед не са дръпнали с 5-6 точки......да забравят за рекордната титла !
Знам му аз номерата.....

Ама мисля, че Анчелоти не е Бенитес.....

Аз пак казвам ( пиша ) ако Челси успее да 'качи' още 2-3 т. спрямо Ман. Юн. до заминаването на африканците......то на хората на Фъргюсън, ще е много трудно да успеят да задминат "Сините" .
В крайна сметка, 'Купата на африканските нации' не е 5 месеца....и "черните перли" ще се върнат към края на Февруари ( ако не греша )
Ако до тогава Юнайтед не са дръпнали с 5-6 точки......да забравят за рекордната титла !
- Blue World Order
- Контакти:
тоя "red champions" е рядко тъпо същество. типичния чорбар.
3 "мнения" му прочетох в тая тема,всяко по-безумно от предишното...
3 "мнения" му прочетох в тая тема,всяко по-безумно от предишното...

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
THE G.A.M.E написа:Абе по принцип Сър-а не говори празни приказки.....ама това сега ми изглежда, по скоро като психоатака, от колкото като реална оценка !
Знам му аз номерата.....като започне някой от "Г 4" да върви добре.....и Алекс го почва.....
![]()
Ама мисля, че Анчелоти не е Бенитес.....няма да се върже !
Напълно съм съгласен.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
А за късмета на начинаещия чувал ли сиmarmi52 написа:Lord of memory написа:marmi52 написа::mrgreen:
Пак казвам - уважавам "Манчестър Юнайтед", но май тази година разчитате на ангажиментите на Дрогба и компания за Африканската купа, а не на някакви футболни аргументи, с които превъзхождате "Челси" ...![]()
Аргументите ги видя преди 3 седмици под моста, дето направиха 5 атаки за целия мач и типичния им късмет в тия мачове.
![]()
Късметът помага на силните![]()

nqkoisitam написа:Не е прост Сър-а...
Орките ви заминават по бахъра да играят Купата на Африканските орки...тогава Мишо Есиен, Дроба ...няма да ги има на линия.
И Калу и Оби Микел даже.
Погледнете програма на Челси по времето на КАН,а после и тази на Арсенал.Арсенал играят в три поредни кръга срещу Челси,Манчестър и Ливърпул ако не се лъжа
.Ако Челси не си вземе без проблем мачовете по времето на КАН,(което съм сигурен,че няма да стане)то значи не заслужават титлата 

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.