Моуриньо се умори от собственото си лицемерие

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Milkoy
Контакти:

Re: Моуриньо се умори от собственото си лицемерие

Мнениеот Milkoy » 21 апр 2014 23:33

rhaegar написа:
Milkoy написа:
rhaegar написа:
Да, тия дето взеха Мойс са страшно по-напред.

Челси е (малко или много) все още в играта за титлата и на 1/2 финал в ШЛ. Нужно ли е да припомням как беше положението преди година? Имаме ли прогрес при Моу? Тихо тогава.

Не хвана иронията, ама нищо. Другата година. Аз замълчавам, пък вие се радвайте на илюзорните си шансове за титла. Те и феновете на Реал се опитваха три години да се убедят, че полуфинал в ШЛ си е прогрес, докато не посегна на Сан Икер и го изритаха. Сериозно, мисля, че с треньор от класата на Гуардиола, Челси щеше отдавна да си е осигурил титлата. Но щом му се радвате - супер. ;)

Много си ироничен, мани.

Полуфинал в ШЛ за Реал беше ебаси прогреса, с оглед предишните около 7 сезона. Колкото до Сан Икер-той и до днес не пази в ЛаЛига, ама за Анчелоти лошо не се чува.
Класата на Гуардиола-безкрайни пасове в средата, докато противника умре от скука, мерси, няма нужда. По-добре да върнем FSW.

Нека не е Гуардиола, да не ви дразня, ама нека бъде Клоп. Моу е надут балон, на който му връзваше до едно време. Грижи се твърде много за собствения си медиен образ и за съжаление успява много хора да заблуди. Ако си фен на Реал, и имаш претенции за най-силния отбор в света - не те устройва да си 3 години на полуфинал в ШЛ. Това ги устройва отбори еднодневки. Питай произволен фен на Реал дали Моуриньо е успешен за него. Но щом за вас е успех този прогрес - супер. И нека се върнем на Гуардиола. Най-обичам хора дето плюят стила му - значи има проблем да задържаш топката и да разиграваш технично, но няма проблем да паркираш автобуса пред врата и да чакаш другите да сбъркат(справка Челси - Барса при Ди Матео). Или това е по-футболно? Ще кажете - да, ама проработи. Ами и при Гуардиола в Байерн явно проработи... Искам да отстраните Атлетико, макар че са ми симпатични, само за да гледам какво ще ви причини Гуардиола на финала. Пък и финал в ШЛ ще е супер - 100% Моу и догодина в Челси.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 21 апр 2014 23:42

terry_lampard написа:
Окей, утре ще ги питам! Ама все хора, които са страдали от Моуриньо! Как така един Фърги дето яко пердах отнесе, не оплю Моуриньо?

Ти осъзнаваш ли колко ограничено мислене имаш? Все едно аз утре да питам твоя най-голям враг какво е мнението му за теб? Какъв е тоя пример с Венго(Воайора)? Айде стига с излишния спам....

ПП Милко на кой отбор си фен така и не разбрах? Ливърпул, Барса, Реал, Байерн?

Защо да е излишен спам, дискутираме си, вече даже и с почти нормален тон.

Давам ти примери с хора, които не го уважават, някои са страдали от него, от други той е страдал. И Дел Боске примерно е бил много треньори, или Капело, или Пелегрини, но ето това са хора, към които всички се отнасят с уважение. Защото освен страхотни треньори, са и джентълмени. А ти ме убеждаваш, че едва ли не само във форума на Гонг не го уважаме Жозе. Всички други му се прекланят. Стига глупости.

Иначе съм фен Барселона още времето на Стоичков, а в Англия силно за Ливърпул.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 21 апр 2014 23:57

Milkoy написа:Нека не е Гуардиола, да не ви дразня, ама нека бъде Клоп. Моу е надут балон, на който му връзваше до едно време. Грижи се твърде много за собствения си медиен образ и за съжаление успява много хора да заблуди. Ако си фен на Реал, и имаш претенции за най-силния отбор в света - не те устройва да си 3 години на полуфинал в ШЛ. Това ги устройва отбори еднодневки. Питай произволен фен на Реал дали Моуриньо е успешен за него. Но щом за вас е успех този прогрес - супер. И нека се върнем на Гуардиола. Най-обичам хора дето плюят стила му - значи има проблем да задържаш топката и да разиграваш технично, но няма проблем да паркираш автобуса пред врата и да чакаш другите да сбъркат(справка Челси - Барса при Ди Матео). Или това е по-футболно? Ще кажете - да, ама проработи. Ами и при Гуардиола в Байерн явно проработи... Искам да отстраните Атлетико, макар че са ми симпатични, само за да гледам какво ще ви причини Гуардиола на финала. Пък и финал в ШЛ ще е супер - 100% Моу и догодина в Челси.

Клоп и Жозе ще могат да бъдат сравнявани след време, когато (ако) Клоп постигне успехи и с друг отбор. Моуриньо можеше и до ден днешен да си е в Порто, да е 10 пъти шампион, а защо не да е с 1-2 европейски трофея в повече, но избра да се доказва и другаде. Да градиш на едно място не е малко, но да постигнеш успехи на 4 разлчни места за мен е повече.
Гуардиола ще получи моя респект, когато поеме отбор, който вече не е доминант-например ако беше станал мениджър на Юнайтед и беше задържал успеха, или ако беше взел Сити и сега водеха с 15 точки, какъвто потенциал имат. Колкото до стила му-той не е негов, а традиционен за Барса, не виждам той какво променя. И да, аз предпочитам "автобуса", отколкото 90327593249 безцелни паса в средата. Играта в защита е изкуство, на което съм фен. Не случайно хората са казали, че атаката печели мачове, а защитата титли.
Произволните фенове на Реал гледат само отношението на Моу към някои от техните прими балерини, а забравят, че преди него не бяха минавали 1/8 финал в ШЛ и Барса ги пердашеше където свари, без да се напряга. Тези неща се промениха именно под ръководството на Жозе.
Финалът в ШЛ-да стигнем до него, пък тогава да видим. Ако го спечелим с още един "автобус"-дреме ми на шапката какво ще разправяте след това.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 22 апр 2014 00:09

Моуриньо си е лицемер
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 22 апр 2014 00:20

terry_lampard написа:Тоя сезон няма да повярваш ама заспах на два мача на Барсата и Байерн още до почивката! Уж Барсата дерби имаше с Сити а 30-тата минута едвам си държах очите отворени :oops:

Да не дава Господ такива изчадия в Челси, че и собствения отбор ще намразя .. :mrgreen:

Те щото Челси играят ебати атрактивният футбол и поддържат интереса на зрителите във всичките 90 минути :lol:

В момента в Англия атрактивно играя всички отбори в топ 6 освен Челси, техните мачове почти никога не стават за гледане, даже и на седмия Манчо мачовете са по-интересни, поне гледаш как Мойс се осира за пореден път :mrgreen:
Последна промяна от joring на 22 апр 2014 00:24, променено общо 1 път.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 22 апр 2014 00:23

Преди мача със Сити, Челси беше направил 0-0 като домакин на 'чуковете'. И тогава имаше подобна тема, а после много хора се червяха и не смееха да кажат нищо.

После рази фенове на Арсенал се пъчеха много, докато не получиха 6-ца.

Да няма 3-та серия след седмица... :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 22 апр 2014 00:25

Аз да съм казал това?

Просто се моля никой като Гуардиола да не дойде в Челси, ако ще и 15 титли да спечели! От 3 мача на Барса и Байерн които гледах цял сезон заспах два пъти на полувремето, а другия беше класикото, което едвам изтърпях.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

valderama
Контакти:

Мнениеот valderama » 22 апр 2014 00:30

Моуриньо е един от най.добрите треньори в света,в това няма съмнение,и този "професор" който се опитва да измисли някаква що годе разбираема критика срещу него става малко смешничък меко казано да не кажем глуповат.Моу ако
няма право да изкаже справедливата си негативна позиция към съдията-кой? Не мога да разбера хората който държат да не се посочват грешките на съдийте особено ако те са фрапиращи и умишлени.По принцип много мразя отбори който вкарат по някаква случайност един гол и се връщат в защита 10 човека,готови са едва ли не да късат крака и ръце само и само да запазят скъпоценното си голче......но както и да е какво ли не правят парите изкривяват психиката на човек и го карат да прави такива простотий и некрасиви неща които отвратяват,но изпълнителите не го разбират.Но да се върнем на мача,Съндърланд направиха същото имат право целта оправдава средствата казват не съм съгласен много с това но...........тяхна си работа това са им възможностите и така ги учат някакви треньорчета в услуга на някакви точки,според мен грешна тактика особено що се отнася за красивия и резултатен футбол,но да не забравяме мача,та особено като се опитват с такава опълченска тактика да затворят мача трябва според мен поне съдията да не прави такива груби и може би поръчани грешки защото още в реално време се видя че това падане за дузпа е ужасяваща симулация и след като се опитваш да изравниш най.малкото а съдията даде такава фалшива дузпа направо губиш всякакво желание и настроение за игра.Е за това няма как да се мълчи,няма как да си великодушен,няма как ти да правиш нещо и да кажем си го направил до половината и някой който не го е интересува твоя труд,дойде събори го и каже да почваш отначало,това според мене няма как да случи а и не бива да се допуска.Знам че несправедливоста е навсякъде около нас но все си мисля че в наши ръце е да се опитваме да я изкореняваме все повече и повече и ако не може на друго място поне във футбола да я сведем до минимум а защо не и да я няма изобщо може би пък ще ни хареса...

Потребителски аватар
terry_lampard
Контакти:

Мнениеот terry_lampard » 22 апр 2014 00:33

Добре, а по-активните в темата може ли да ми отговорите на едно въпросче? След като Моурньо е такъв боклук и лицемер, защо киснете тук и го коментирате постоянно? С какво ви бърка в г*за или ви разваля живота?

Интересно ми е да чуя, не за друго.

ПП И всъщност аз знам. Най-добрите са най-мразени ;)
Последна промяна от terry_lampard на 22 апр 2014 00:36, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/875/5805875X.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://prikachi.com/images/879/5805879E.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2011/1/21/1295626128777/Frank-Lampard-and-John-Te-007.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 22 апр 2014 00:50

Аз все още не мога да разбера, какво толкова ви пречи Моуриньо :roll: Нали е треньор на Челси, а не на някой друг отбор :roll: Ние феновете на Челси не се оплакваме, ама някакви други ботове изведнъж много се загрижиха, та чак тръгнали да ни поучават и обясняват колко зле е мениджъра ни :lol: Вас това какво ви топли, така и не ми става ясно, но щом мразите него и водения от него клуб, значи си върши работата по перфектен начин 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Челси”