Wincky написа:Не мисля, че Ди Матео би подценил отбор като Атлетико. Ясно е, че желанието за победа срещу европейския шампион е огромно, но това засега не помогна на други отбори. Силата на Челси този сезон е в това, че отборът е еднакво силен във фаза атака и защита. Не се притесняваме да приемем играта в нашата половина, защото сме достатъчно добри да си позволим този лукс. Като прибавим и тактическата ни грамотност, която е изцяло заслуга на Роби, не виждам как Атлетико ще се добере до купата.
Виж миналата година малко хора виждаха и как така Челси ще стигне до финала на ШЛ,а да не говориме пък да го спечели.Всички отбори имаха по-класни играчи и по-голям колектив,бяха по-подготвени тактически,защото бяха водени от големи специалисти,а накрая всички си тръгваха разплакани.Не мисля,че Атлетико няма как да се добере до купата,защото иначе сега нямаше да играе на този финал Челси,винаги щеше да печели само един отбор и изненади нямаше да има,а тогава ще изчезне и удоволствието от това да наблюдаваш играта футбол.Топката е кръгла и не винаги има ден този,който е по-добър.Като прибавим и другите неща,които казах Атлетико има толкова шанс да спечели,колкото Челси.Просто малко повече уважение както каза човека след теб и не толкова летене в небесата(не го казвам с лошо),все пак всеки иска отбора му да печели,както искам и аз Челси да спечели.
Благодаря все пак за човечния отговор.