Челси 1:0 Барселона, Сряда 18.04.2012г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Челси - Барселона - 1:0

Мнениеот smoothc » 19 апр 2012 00:36

За Челси искам да подчертая,предстои един много деликатен момент,а именно:
Кой ще е главен съдия на реванша!? :oops:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 00:37

JackPackage написа:
Keyser Soze написа:JackPackage - :o :shock: :lol:

А какво ще кажете за Гари Кейхил - беше железен. Някой каза, че за него играч на мача е Ашли - абсолютно подкрепям. Понеже не следях картоните - някой може ли да ми каже дали Иванович е получил жълт?

не, само Рамирес и Дидие са с картони ;)

и Ашли и ДТ, и Кейхил и Рамирес играха много силно, както и Дидие естествено, Чех хвана всичко, така че еднозначно не мога да кажа за мен кой е играч на мача...

Няма играч на мача 8-) Футболът е колективна игра и ако един не си свърши работата,целият отбор има проблеми.За това целият отбор е играч на мача 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 19 апр 2012 00:39

Доживях...ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ! ! ! Челси победи и ИЗНЕСЕ футболна лекция как се играе печеливш футбол срещу отбор с подчертано толерирано отношение на съдиите.Барса играха нищо и половина,а Челси се възползва максимално от създадените си положения и съм сигурен...не убеден съм,че ако второто полувреме момчетата в синьо бяха понатиснали щеше да падне втори гол.Е,на това му се вика защита - евала на Джон Тери,Ашли Коул,Бране Иванович,Мейрелеш и Джон Оби Микел,както и на Петр Чех-личеше си,че някои от тях са играли под ръководството на Моуриньо.

Както и колегите са споменали по - горе,Ди Матео има железни топки и седеше все едно играем с ниско разряден отбор от Мидландс,а не с европейския клубен шампион.Дано изиграем и разумно реванша,защото се видя,че само ЧЕЛСИ е способен да защити честта на Англия ,както и да се опълчи достойно на Барса.

Не вярвах,че ще доживея да видя тези футболисти на Барса да си платят за всичко,което разните там съдии и шефове на футболни централи направиха , за да може Барселона днес да бъде едва ли не непобедим отбор.След днешния мач смело мога да заява:ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.Там горе на небето има един,който записва всичко и много ми се иска Барселона да си плати за всичките аванти и да им се върне тройно.

САМО ЧЕЛСИ ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 19 апр 2012 00:41

eelche написа:Доживях...ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ! ! ! Челси победи и ИЗНЕСЕ футболна лекция как се играе печеливш футбол срещу отбор с подчертано толерирано отношение на съдиите.Барса играха нищо и половина,а Челси се възползва максимално от създадените си положения и съм сигурен...не убеден съм,че ако второто полувреме момчетата в синьо бяха понатиснали щеше да падне втори гол.Е,на това му се вика защита - евала на Джон Тери,Ашли Коул,Бране Иванович,Мейрелеш и Джон Оби Микел,както и на Петр Чех-личеше си,че някои от тях са играли под ръководството на Моуриньо.

Както и колегите са споменали по - горе,Ди Матео има железни топки и седеше все едно играем с ниско разряден отбор от Мидландс,а не с европейския клубен шампион.Дано изиграем и разумно реванша,защото се видя,че само ЧЕЛСИ е способен да защити честта на Англия ,както и да се опълчи достойно на Барса.

Не вярвах,че ще доживея да видя тези футболисти на Барса да си платят за всичко,което разните там съдии и шефове на футболни централи направиха , за да може Барселона днес да бъде едва ли не непобедим отбор.След днешния мач смело мога да заява:ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.Там горе на небето има един,който записва всичко и много ми се иска Барселона да си плати за всичките аванти и да им се върне тройно.

САМО ЧЕЛСИ ! ! !

+1

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 00:42

smoothc написа:За Челси искам да подчертая,предстои един много деликатен момент,а именно:
Кой ще е главен съдия на реванша!? :oops:

Лично за мен не е от толкова голямо значение дали ще ги отстраним,а това,че показхме как трябва да се играе срещу Барселона за да имаш някакви шансове да ги победиш.И че наистина го направихме в момент,в който всички ни отписваха и ни мислеха за пълен аутсайдер.Тактика,сходна с тази на Моуриньо в Интер.Е,за сега и в двата случая работи 8-)А ако успеем да ги отстраним,ще бъде допълнителен бонус и ще съм на седмото небе :)
Последна промяна от CTAHKO на 19 апр 2012 00:45, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Митьо Пищова

Мнениеот Митьо Пищова » 19 апр 2012 00:43

Резултата е нереалееееееен
Обичаааам манкенкиии къпа ги в жакузита, мажа ги с мед и млякооо, джабуря ги с газиранаа водаа. Аз съм Митьо Пищовааа любимеца на народаа, грижа са обичам бедните , честните хора израснали на селооо катоо мен

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 19 апр 2012 00:46

Бях изненадан не очаквах Ди Матео да успее с тактиката си, но успя. По същия начин излезе и Хидинк срещу Барса преди 3 години. Само с анти футбол може да се победи Барса и днес беше поредното доказателство. Ако Ди Матео успее да го направи отново или по-точно Челси да играе както преди 3 години на "Ноу Камп", когато завърши 0:0 като нищо Челси може да стигне финал. Аз като фен и на двата отбора съм малко повече за Челси, поради простата причина, че искам малко разнообразие. Пък един финал Байерн-Челси би бил превъзходен вместо да гледаме поредносто Ел Класико с ясен победител.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 19 апр 2012 00:48

Във форума има хора, които явно смятат, че Барселона вече са отстранени. Пичове, доволен съм, но истински кеф ще изпитам само и единствено, ако ги отстраним, една победа доставя удоволствие, но не и пълна наслада. Дори да не спечелим лигата, ако изритаме Барса от турнира, ще ме направи толкова радостен, че все едно сме я спечелили. Тази победа е моментно удоволствие - истинските чувства, ще ги изпитаме след седмица.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 апр 2012 00:51

И да отпаднем,какво :roll: Ще поздравим феновете на противника и продължаваме да си гледаме в нашата къща ;) Челси няма какво да губи,може само да спечели :!:

Потребителски аватар
Митьо Пищова

Мнениеот Митьо Пищова » 19 апр 2012 00:52

CTAHKO написа:И да отпаднем,какво :roll: Ще поздравим феновете на противника и продължаваме да си гледаме в нашата къща ;) Челси няма какво да губи,може само да спечели :!:

Може да спечели резил в Испания :lol:
Обичаааам манкенкиии къпа ги в жакузита, мажа ги с мед и млякооо, джабуря ги с газиранаа водаа. Аз съм Митьо Пищовааа любимеца на народаа, грижа са обичам бедните , честните хора израснали на селооо катоо мен

Върни се в “Челси”