Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Sardukar написа:Малуда, Анелка и Босингва са донесли повече точки на ЧЕЛСИ от Торес![]()
Rezdorn написа:Лично за мен трябва да се ползват повече младоци ! За какво се зе Лукаку и то 20 млн![]()
Само Ромео ! Гледам вече в групата има Пиазон, Хътчинсън, Бертран и др, но не влизат в игра за съжаление !!!!! Яд ме е
Angel CFC написа:Rezdorn написа:Лично за мен трябва да се ползват повече младоци ! За какво се зе Лукаку и то 20 млн![]()
Само Ромео ! Гледам вече в групата има Пиазон, Хътчинсън, Бертран и др, но не влизат в игра за съжаление !!!!! Яд ме е
Не се заблуждавай! Пиазон, Хътчинсън, Бертран са в групата в последните мачове, защото по различни причини не могат да бъдат включени Лампард, Микел, Коул, Дрогба, Калу. Хубаво е да се ползват млади играчи, но посочените трима няма как да се справят в момент в който Челси отчаяно се нуждае от точки.
Sardukar написа:Чакай малко..... Как определяме някой за пълна дупка? За Малуда съм съгласен! В офанзивен план в момента хич не се справя. Но Босингва си играе на неговото си ниво! Просто сега изглежда по-слаб, защото почти всичко друго в отбора не върви! Ако сме реалисти бековете не са най-решаващите футболисти на терена(с всичките условности на това твърдение).
falcao написа:dxl написа:Той АВБ хубаво се опитва да сменя облика на отбора, обаче в крайна сметка, пак Дрогба, Лампард, Коул и Малуда му дърпат каруцата. Иначе хубаво се е ориентирал да взема млади играчи, обаче те няма да се включат в отбора още от днес.
Интересно ми е да видя Челси до къде ще стигне в ШЛ тази година. Искам още повече да играят срещу Байерн, защото от ерата на Абрамович, двата отбора не са се срещали до сега.
ПП: Абе, някой има ли представа дали Торес поне на тренировките вкарва по някой гол. :D Не мога да си обясня как един относително резултатен нападател изпадна в такава дупка. При положение, че в Челси се очакваше да получава по-голяма подкрепа.
Да ти кажа най-вече коул и Малуда дърпат каруцата хаха
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта