Челси - Ливърпул, Вторник 29.11.11г., 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Челси - Ливърпул, Вторник 29.11.11г., 21:45ч.

Мнениеот marmi52 » 30 ное 2011 20:11

KingKenny написа:
THE G.A.M.E написа:или да се назначи мениджър, който да се опита да изстиска и последните положителни възможности останали у настоящите играчи ...

и след края на сезона да бъде уволнен. Тотална смяна на отбора ви трябва :)

8-)

Абе, ти, защо не си гледаш твоя отбор ?
Много ви се иска на всички, които не обичате Челси да си сменим всичките играчи. Разбирам ви - просто Челси разполага с най-добрите изпълнители почти на всеки пост.
Проблемът е в треньора. Сегашният е още млад и зелен. Не е за Челси.
Честата смяна на треньорите също не се отразява положително. Смяната на Рижко обаче е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !
А, играчи си имаме - и по-стари, и млади. Може да вземем още някой младок, но като цяло един добър треньор може да извлече максимума от сегашните в един последен шампионски сезон.
Ай, да ви е честита победата и си гледайте във вашето канче ! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 30 ное 2011 20:21

Ливърпул ви попиля просто!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Xop
Контакти:

Мнениеот Xop » 30 ное 2011 20:49

KingKenny написа:
Xop написа:
KingKenny написа:Aз ако съм на мястото на Боаш пускам всичките младоци - Бертранд,Ромеу,Лукаку МакЕкрън(до тук се изчерпах) и там някой още от академията в мача с Валенсия и отивам при Абрама и му казвам или дай 100-120 млн. за слекция през зимата или ми давай 20 и да си ходя ! Няма как да искаш да играеш с играчи които пред 1-2 години трябваше да си отстъпват мястото на по-младите. Докато тъпия руснак не започне да налива пари не в Шева,Торес,Креспо а в по-млади играчи както прави Ливърпул. В играчи, които да изградят новото лице на Челси, новият облик на Челси. Но това отдавна трябваше да е направено, Боаш не е виновен с 40 годишни няма как да надбягат 20 годнишни играчи. Белами ги направи за смях всички вчера. Алексчовци и Луизовци(който за мен е качествен футболист, но не е наред с главата. Заключение: Боаш не е виновен за това, че Челси няма играч под 30 години на който да разчита да вкарва или създава гол, който да е във форма или да има негов заместник. Целият отбор започва доста доста сериозно да издиша, Валенсия ще бъде следващият отбор, който ще превзема Стамфорд Бридж.

големец на колко години е Белами?

ПП Тук дискутираме как да не стигнем положението на Ливърпул!!!

Kак да стигнете положението на Ливърпул с Дррогба ли, с Анелка ли,с Алекс ли, с Лампард ли, с А.Коул ли ?
П.С. Белами е на 32г. и направи страхотния Босингва "луда гъба" ако не можете да спрете 32г. футболист да ви надбягва и да ви прави за смях незнам какви са ти претенциите за достигането на Ливърпул ;)

1. ЧЕЛСИ играе в ШЛ, а Ливърпул никъде! Кой, кого ще стига??
2. Дрогба и Лампард са 33г! Щом Белами е на 32 какво пречи на тея да играят? За класата няма възраст!
3. ЧЕЛСИ е в невероятна криза! Адски сме зле! Всички ни се подиграват! А пак сме над Ливърпул, които правили успешен сезон! Загряваш ли ? Няма как да ги сравняваме, защото ЧЕЛСИ просто има по-класен отбор, който може да спечели последователно 7-8 мача, а Ливърпул с наличните си футболисти ще е геройство! Всеки да си гледа в паницата!

Потребителски аватар
mdfk

Мнениеот mdfk » 30 ное 2011 21:19

Sisi 1914, кво се смееш ? Ти каза, че ще бием и ние естествено паднахме. Моля, повече не прави прогнози за нас, или пък ако не можеш да издържиш и те човърка отвътре залагай за противниците ни. :lol:
"Който се бърка в това, което не го засяга, намира това, което не желае."

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 30 ное 2011 23:03

Xop написа:1. ЧЕЛСИ играе в ШЛ, а Ливърпул никъде! Кой, кого ще стига??
2. Дрогба и Лампард са 33г! Щом Белами е на 32 какво пречи на тея да играят? За класата няма възраст!
3. ЧЕЛСИ е в невероятна криза! Адски сме зле! Всички ни се подиграват! А пак сме над Ливърпул, които правили успешен сезон! Загряваш ли ? Няма как да ги сравняваме, защото ЧЕЛСИ просто има по-класен отбор, който може да спечели последователно 7-8 мача, а Ливърпул с наличните си футболисти ще е геройство! Всеки да си гледа в паницата!

Оп... грешиш доста, приятелю. Значи, да говоря по точки.

1. Челси играе в ШЛ и съм почти сигурен, че Валенсия ще ви бие на Стамфорд Бридж и ще доцъкате сезона в Лига Европа, а ние имахме шанс за Топ 4, където щяхме да сме, ако не бяхме започнали миналия сезон по такъв трагичен начин...
2. Белами ще надбяга Дрогба и Лампард все едно надбягва 5 годишно момченце. Принципно съм фен на лоялни играчи, а Дидието и Франки са доказали, че са такива, но Белами може да се справи без проблем с всеки един от тях. Казвам го като неутрален фен между другото...
3. Не мисля, че Челси е в криза. Мисля, че със средна възраст 30г. на състава и с мениджър, който щом взел всичко възможно в португалската лига с Порто, вече е герой, няма как да се получават нещата. Това за мен е максимума, на което е способен отбора. Иначе това за по-класния отбор... Мога да се съглася, че Давид Луиз е по-класен от Шкъртел, че Лампард е по-класен от Лукас, и че Торес е по-класен от Керъл. Не виждам кои други играчи на сегашния тим на Челси превъзхождат нашите, че чак да имате по-класен състав от нашия. И нашата средна възраст на състава е 25 г., а вашата 30. Голяма роля играе и възрастта на даден играч, не че на Белами това му пречи да прави крив всеки втори играч от ВЛ примерно. И между другото, Лукас не блести с кой знае каква техника или креативност, но върши страшно добре поставената му "мръсна работа", напомня ми на Джон Йенсен, бивш играч на Арсенал.

Това е, което имам да кажа, мисля, че повечето фенове на Челси ще се съгласят с мнението ми, защото мога да ви гарантирам, че не го писах от пристрастие...
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 30 ное 2011 23:56

Брато как може да сравняваш Лампард и Лукас?2мата играят на съвсем различни постове и изпълняват съвсем различни задачи,когато са на терена.
Това с португалската лига дето е взел и си мислите,че е много превъзнесен до кога ще го повтаряте?Щом успя да го направи,няма да е случаен.Просто се опитва да промени някои неща в този отбор за което се иска време както и играчи които не са изпята песен вече.Далеч не е максимума на отбора това просто съм забелязал,че пускате тънки заяждания тука и все си седя и чета,ама вече почнете да се усещате малко :)))
Поздрави
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 01 дек 2011 01:26

RedMagic просто не се опитвай да правиш някакви "генерални" изводи,защото не ти се получава.(не се заяждам,но е така ;) )Първо,нещата,които извеждаш са несвързани.Кво общо има лоялността на Дрогба и Лампард с качествата на Белами? :lol: Това,какво са могли да направят Ливърпуул миналия сезон и къде евентуално са могли да завършат,никой не го интересува.Знаем ги и Ливърупуул колко "постоянни" са.Това,че играят нахъсано и силно срещу конкуренцията,не говори за постоянство.Кво като бият Челси и направят Х със Сити,следващия или по-следващия мач като се издънят,всичко отива на вятъра...И между другото си личи колко "безпристрастно" ти е мнението. :lol:

Xop
Контакти:

Мнениеот Xop » 01 дек 2011 16:18

хаха много се разсмях!!! Няма как да сравняваме Белами с Дрогба и Лампс по-бързина! Все едно да кажа, че Дрогба ще го надскочи без да скача! Аз визирах, че той не е първа младост горе/долу набор на Лампс и Дрогба, а играе на много високо ниво! А и със сигурност не подмладява Ливърпул както бях убеждаван нали?
Челси е в криза по следните причини: стандартите последните години; обявените цели в началото на сезона; парите похарчените за селекция последните два трансферни прозореца; потенциала на състава!

ПП Не съм искал да обиждам Ливърпул! Просто констатирам факти, а който не ги приема значи обезсмисля дискусията(най-малкото)! Поне според мен, ако си дебел и ти кажат, че си дебел не е приятно, но това е факт! Не може да го отричаш, ако не си Картман от South Park :mrgreen:

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 01 дек 2011 21:21

Със сигурност мнението ми беше неутрално... Това за Белами бих го казал дори ако бе останал да цъка в Сити. И незнам кой може да отрече, че Белами е по-техничен и доста по-бърз от Лампс и Дрогба точно вмомента. Не правя генерални изводи, но казвам нещата от моя гледна точка. Просто се обидих от това мнение, според което Челси е по-класен от Ливърпул, което няма никакви аргументи. Както единият отбор има по-добри играчи на даден пост, така другият има на друг. И без да обиждам никого (нямах намерение да пиша нещо подобно, но изядох доста нападки след това мнение, което пак повтарям, беше като от НЕУТРАЛЕН фен), най-добре се вижда на терена кой е по-класен. ;)
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Xop
Контакти:

Мнениеот Xop » 01 дек 2011 22:54

RedMagic написа:Със сигурност мнението ми беше неутрално... Това за Белами бих го казал дори ако бе останал да цъка в Сити. И незнам кой може да отрече, че Белами е по-техничен и доста по-бърз от Лампс и Дрогба точно вмомента. Не правя генерални изводи, но казвам нещата от моя гледна точка. Просто се обидих от това мнение, според което Челси е по-класен от Ливърпул, което няма никакви аргументи. Както единият отбор има по-добри играчи на даден пост, така другият има на друг. И без да обиждам никого (нямах намерение да пиша нещо подобно, но изядох доста нападки след това мнение, което пак повтарям, беше като от НЕУТРАЛЕН фен), най-добре се вижда на терена кой е по-класен. ;)

По-техничен е ама другия път! АЕ по-бърз е факт, но по-техничен хаха. Дрогба може да е бавен, но техниката му е феноменална! Още малко е по-добър с глава и има по-добър удар от далечно разстояние! Белами е страхотен футболист заради пробивите си на скорост, големия опит, пробивността и желанието за игра. Но да не го правим мега футболист!
Челси има по-добри изпълнители на всеки пост в сравнение с Ливърпул! Е освен мениджъра! Има и по-широк състав. Съжалявам, но аз мисля така! Да поясня какво, аз разбирам под КЛАСА - да може да правиш дълги серии от поредни победи, а кризите да минимизираш до слаба игра и приемливи резултати. ЧЕЛСИ не се справя с второто, но това е вина на мениджъра(според мен). Иначе 100% играчите на "сините" могат да направят 7-8 поредни победи, а тези на Ливърпул?(те последните 7-8г. май не са успявали да напарват подобна серия)

ПП Белами го сравнявай с крилата на ЧЕЛСИ, а не с централния нападател или вътрешния халф! Аз ги сравних като възраст, а не като постове! Като визирах, че Белами играе на пост, при който възрастта е доста по-решаваща от на другите двама, които бяха изкарани едва ли не 40 годишни!!!

Върни се в “Челси”