Уест Бромич - Челси 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Уест Бромич - Челси 1:3 (FT)
Според мен Анелка и Малуда са големите грешници..играят безобразно !!! А и наистина Анчелоти направи някои грешки..Дано да вземем 3-4 нови попълнения(1,2ма нападатели..1 халф и 1 защитник) 

- Keyser Soze
- Контакти:
Хубава победа, ама пирова! Дето се вика, Анчелоти намери правилната схема 4-3-3, ама след дъжд - качулка. Дрогба изигра много силен мач, вдъхнови отбора. Според мен настроения, че Челси няма да завърши в топ 3 или топ 4 са неоснователни. По-интересното е това, което се случи с Ман Юнайтед. Готвеха се за требъл, а вчера изтърваха едната диня. Челси има около 5% шанс да спечели титлата, но пък може да спъне Юнайтед на Олд Трафорд и онзи Воайора малко да се усмихне, и слънцето да изгрее над Емирейтс.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Keyser Soze написа:Хубава победа, ама пирова! Дето се вика, Анчелоти намери правилната схема 4-3-3, ама след дъжд - качулка. Дрогба изигра много силен мач, вдъхнови отбора. Според мен настроения, че Челси няма да завърши в топ 3 или топ 4 са неоснователни. По-интересното е това, което се случи с Ман Юнайтед. Готвеха се за требъл, а вчера изтърваха едната диня. Челси има около 5% шанс да спечели титлата, но пък може да спъне Юнайтед на Олд Трафорд и онзи Воайора малко да се усмихне, и слънцето да изгрее над Емирейтс.
Евала, много точно мнение.
c0mba написа:Големи пишлигари се извъдихте , вижте си мненията преди мача , всички плюете, като обърнахме мача за 20 минути направо си забравихте памперсите, после почвате да ми иронизирате Анчелоти , Помощникът му, Сколари , или Раниери , най - малкото тези хора са заслужили във футбола , а пък вие група фенчета седите и ги псувате , мога да ви кажа , че е най-важното да уважаваш себе си , после другите и най-накрая любимия отбор.!![]()
Моите мнения си ги знам,а и ти ако си беше направил труда да ги прочетеш,щеше да разбереш,че никакъв резултат(дори и положетелен)в оставащите мачове на Челси,няма да ми промени отрицателното мнение за Анчелоти и помощника му

VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес