ШЛ: 1/4 Манчестър Юн. - Челси 2:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: ШЛ: 1/4 Манчестър Юн. - Челси

Мнениеот bekono » 12 апр 2011 23:48

Положенията са, за да се вкарват. Ман имаха 3-4 и вкараха 3. Ние имахме 15 - вкарахме 1. Нормално е да отпаднем. Анчелоти, Торес, Калу, Малуда, Босингва да си ходят и Рей Уилкинс да се върне, че без него сме кръгла нула.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 апр 2011 23:49

Murmur написа:Ако не се върне Моуриньо спирам да съм фен на Челси и футбола !!! Толко бездарни треньори нема, а аз неам нерви

ОК, такива фенове не ни трябват, дето поставят условия, ако Х или У не се върне или не се вземе.... :evil:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2011 23:50

tatusindo написа:Честита победа на феновете на Ман Ю и честито класиране за 1/2 финалите!!!!
Калитарски отбор - с две атаки два гола,ама.......

:mrgreen:

Срещу Барса нямат никакви шансове ! Срещу Реал също ! :mrgreen:
Калитари и съдийски подпирания това е Манчу .... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Hiddink
Контакти:

Мнениеот Hiddink » 12 апр 2011 23:50

Отказвай се бе, кой ти пречи. Глорихънтъри не ни трябват.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 12 апр 2011 23:52

Еми на тоя кошмарен сезон му прилягаше и да завърши кошмарно. Като цяло и Манчестър не са кой знае какво, но това е. Видя се, че с Анчелоти, ШЛ няма да спечелим никога. Как можа да пусне тоя дръвник Торес? Как можа? Съгласен съм, че е взет за в бъдеще, но като се вижда, че за нищо не става толкова мача вече, защо го пуска. Задължително Дрогба трябва да остане още един сезон поне. Малуда, Анелка, Калу, Босингва, Ферейра и Жирков трябвада се разкарат. И каквото искайте ми обяснявайте, но Маккекран щеше да изиграе мача сто пъти по-добре от Лампард, който просто не е във форма. С тези футболисти, с този треньор толкова!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 апр 2011 23:53

от smoothc на 12 Апр 2011 14:04
Няколко думи за рефера на мача:
Име:Олегарио Бенкуеренса 41 годишен португалец.
Тази година в ШЛ е ръководил мач на Ман Ю - срещу Рейнджърс( 0-0) докато за Челси това ще е първи мач при него тази година.

Ср.брой жълти картони на мач е 7,а червени 0,4 ср/мач!(в последните 4 мача между МанЮ-Челси ср/бр. жълти картони са 5 а при положение че съдията явно не е привърженик на по-острите влизания и свободната игра-каквато сме свикнали да гледаме в Англия-аз на базата на тази статистика а и значението на двубоя очаквам доста жълти картони някъде между 6-7 ..а не е изключено и червен картон да видим именно пак казвам заради значението на двубоя и за двата отбора и желанието на играчите да спечелят на всяка цена )..но естествено това е само мое мнение и никого не ангажирам с него!

Ср.брой голове на мач при него са 2.4.(средния брой голове тук е 2.5 тоест можем да очакваме интересен от към резултат двубой)

Само феновете на Челси да не се сърдят на червения картон на Рамиреш просто хвърлете едно око на коментара ми и статистиката около съдията и мачовете всичко си е точно!
Страхотен мач отново сър Алекс надхитри с тактика Карлето който пък от своя страна трябва да се сърди само и единствено на себе си защото Дрогба е най-добрият играч на Челси и го доказа за пореден път а да не започне като титуляр в такъв двубой си е самоубийство!

Потребителски аватар
manchesteR*und
Контакти:

Мнениеот manchesteR*und » 12 апр 2011 23:54

Абе ей СМЕШНИЦИ айде поне губете като мъже ,какви ли не глупости прочетох че Платини не харесвал Челси :lol: че съдиите незнам си какво ,че сме калитарски отбор ,вие не направихте една свесна атака два мача и искате на полуфинал :? аре пиите по една студена вода и си легайте ! ХАХА

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 апр 2011 23:55

Ок, ама на Рамирес за 2 фала в целия мач (нито единия не беше особено груб) да му даде 2 жълти картона...извинявай ама не можеш да ме съгласиш до утре с това....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 12 апр 2011 23:55

Не съм предполагал колко спокойно може да се гледа мач когато предварително знаеш какъв ще е крайния изход . Определено се наслаждавах без грам напрежение . Сезона за Челси приключва днес . Във Висшата Лига е ясно ,че ще сме 3-ти .
Макар ,че това отпадане нормално носи горчилка след себе си . Челси има нужда от промени както на терена така и във управлението си . В този тим нещо се счупи и до ден днешен не се разбра какво . От момента в който беше уволнен Рей Уилкинс тима тръгна стремглаво надоло . С каквито и пари Абрамович да излезе който и да вземе когато ровиш във собственият си отбор няма как да очакваш подвизи било то на домашна сцена или на европейска .
И за завършек искам да кажа ,че със свяка следваща година турнира на Шампионската Лига ми става все по-безинтересен дори не се и ядосвам . Което е странно . Все пак дали ще отпаднеш на 1/4 финал или ще загубиш полуфинал или на финала няма голяма разлика . Челси в момента няма отбор който да се бори за отличия макар ,че на хартия има най-добрия състав.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 12 апр 2011 23:56

bekono написа:Няма оправдание. По-слабо играха, по-слаби са в момента и заслужено отпаднаха. Надявам се лятото Абрамович да развърже кесията, но не за играчи като Торес, а за класни попълнения и да се подмлади състава. Другия сезон или дубъл или нищо.

:shock:

Ти, кой мач си гледал ? Дори с човек по-малко Челси пак бяха по-добри !
Съдията отново си свърши работата ... :evil:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Челси”