MCMXIII написа:Der Führer написа:MCMXIII написа:За 7- та минута е жълт според мен. За щястие и според съдията. Това го помня, т.е. видял съм го.
Този който твърди, че Алонсо е лидер на Байерн, веднага да се извини! Баск- 2 няма да стане лидер в този отбор, просто е перфектното попълнение в момента. Беше взет на пожар, пък пасна като дялан камък.
Понеже бил "стар", тъкмо ще има мачове за Роде например.
Съдията с огромно неудоволствие отсъди нарушение в ситуацията

... ама картон не показа . Картоните въобще ги показваше избирателно и по известен само на него критерий . Като добавим и неотсъдените дузпи ( по една и за двата отбора ) ... беше жива трагедия .
За Алонсо да се правят някакви оценки е прекалено рано в момента ... засега едиственото му предимство пред Роде и Хьойберг е по-големият му опит , но все още не е направил някое решаващо отиграване . Статистиката показва , че Роде е по-полезният играч за отбора
Иначе като трансфер , Алонсо е тотална щета - след 2 години няма да струва нищо , а Байерн ще е изхарчил покрай него 30-на млн евро ( трансферна сума , заплати и премии )
Дълбоко съм несъгласен, но няма значение

Когато се контузи Баскът, на пожар взеха не един, а двама играчи- Баск 2 и 26 - те милиона. Трябваше да действат от ръководството. Ще видим дали са се справили. За сега изглежда, че го направиха. За зла участ Бадката се контузи, та и 26- те милиона са от полза.
Как пък ги сметна тези 30 милиона за Алонсо, не зная

Особено със заплатите и премиите.
Че ние разбираме от футбол, е факт. Ама в Байерн са Кале Румениге, Матиас Замер. До май бе и Ули Хьонес. Та тези хора толкова са видели и преживяли, та освен глупости могат да вземат и правилни решения. Няма да споменавам треньора, какво е печелил, че ще заприличам на Тарзан

Президентът на Байерн разбира и от бизнес поне малко, ще се съгласиш. Та са сметнали какво, на кой и по колко да дават. Който не е доволен, прав му път. Его е, двама са в Мадрид вече.
П.С. Байерн са на плюс от трансферното лято.
Парите за Алонсо - 10 млн евро трансферна сума + 18 млн евро заплати за 2 години ( с данъците ) . ето ти ги 28 млн. + стандартните бонуси като играч на Байерн ( за титла , купа , ШЛ и т.н )
Това за "пожарните варианти" ... не че не се случва , ама аз го разбирам като Мануел Фридрих в Дортмунд миналата година . И с Алонсо и с Бенатия е преговаряно преди контузията на Мартинес ... като и с Кедира между другото . То още от май месец се знаеше , че Байерн иска да купува защитник . Мисълта ми е , че за 36 млн можеше да се вземат Кедира и Манолас например ( пък и щеше да остане някое евро ) . Което щеше да е добра бизнес сделка за президента . Алонсо не е добра , защото няма ликвидност
Ръководството на Байерн редува глупости с много добри решения .
Рибери , Робен , Мартинес , Ван Гаал , Нойер , дедо Юп от една страна
Клинсман вместо Клоп , Брено вместо Хумелс , освобождаването на Ван Гаал и Хайнкес , недалновидността по отношение на Йозил , Ройс и Кедира от друга страна ...
Иначе си прав - клуба е милион и шестотин хиляди евро на печалба . Което си е добре . От тази гледна точка , Кроос е добър счетоводен баланс

В сравнение с предишни години си е направо супер