AnalBreaker написа:Победа за Челски !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
AnalBreaker написа:Победа за Челски !
Синьо сърце написа:Тук искам да кажа, че и двата отбора са ми симпатични , но няма начин и двата да вземат купата...Един трябваше да остане без нея. Фен съм на Челси. Но и Байерн я заслужаваше, мразя да гледам дузпи...Съжалявам, желая ви успех за в бъдеще!
durex написа:2 финала за 2 години и двата загубени...
Съсел ми изя кошките написа:Е тева беше най грозния финал дето сме гледали. Цел мач имаше само 5 удара у вратата. Тезе нацисти уж играят у дома пред 60 000 внуци на правещи сапун дедовци , а не видех нито един да се разбега ... само си подаваха коженто калбо насам натам. Онзи с пречупените оши от каскета издади голем касмет на дузпите. Лодкаря Абрамович пък успя да дигне купата и вечи не му требе да се занимаа с футбол. Може да си купи нова яхта и да си гледа жевота. Тозе Ди Мадео пак какаф голем касмет извади ... преди година водеше кравичките от Милтан Кинс а сега медал зе ... Той дори не е манагер. Само замесник на онзе португалец.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:
П.П. Поздравявам феновете на Байерн за играта на любимия им отбор.Робен ви закопа и то не за първи път.Няма на кой да се сърдите или да обвинявате
Viktor4o_Rs написа:Много ме боли, да имаш такъв шанс да играеш финал на ШЛ на собствения си стадион и ти да го профукаш по този начин ... Да, Челси имаше много късмет, дузпите са лотария и така нататък, но това което стана в крайна сметка е престъпление с феновете на Байерн![]()
![]()
Трите калъфки в стил Леверкузен едва ли ще бъдат забравени скоро, както и унижението да загубииш с дузпи от английски отбор. Двама са основните отговорници за тотално проваления сезон - наричат се Юп Хайнкес и Ариен Робен, спокойно могат да омитат от Байерн веднага
Марио Гомес също беше пълен фигурант ... Много ми е мъчно за Нойер, Лам, Мюлер и Швайни, които отново си оставиха сърцата на терена, но напразно ...
Честитя титлата на Челси, имаха адски много късмет, но и показаха здрав характер. Те разполагаха с уникален футболист като Дрогба. Байерн нямаше такъв тази вечер. Толкова ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта