ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

AnalBreaker
Контакти:

Re: ШЛ: Финал, Байерн Мюнхен - Челси

Мнениеот AnalBreaker » 20 май 2012 01:56

AnalBreaker написа:Победа за Челски !

:!: :!: :!: :!:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 20 май 2012 02:13

Много ме боли, да имаш такъв шанс да играеш финал на ШЛ на собствения си стадион и ти да го профукаш по този начин ... Да, Челси имаше много късмет, дузпите са лотария и така нататък, но това което стана в крайна сметка е престъпление с феновете на Байерн :evil: :evil: :evil: Трите калъфки в стил Леверкузен едва ли ще бъдат забравени скоро, както и унижението да загубииш с дузпи от английски отбор. Двама са основните отговорници за тотално проваления сезон - наричат се Юп Хайнкес и Ариен Робен, спокойно могат да омитат от Байерн веднага ;) Марио Гомес също беше пълен фигурант ... Много ми е мъчно за Нойер, Лам, Мюлер и Швайни, които отново си оставиха сърцата на терена, но напразно ...
Честитя титлата на Челси, имаха адски много късмет, но и показаха здрав характер. Те разполагаха с уникален футболист като Дрогба. Байерн нямаше такъв тази вечер. Толкова ...
Изображение

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 20 май 2012 02:15

Да развръзват кесията стига са ги стискали тези пари и да се купуват играчи.Видя се че пейката ни е къса и нямаше 3ма които да бият дузпа.На всеки пост ни трябва поне по един играч.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 май 2012 02:17

Синьо сърце написа:Тук искам да кажа, че и двата отбора са ми симпатични , но няма начин и двата да вземат купата...Един трябваше да остане без нея. Фен съм на Челси. Но и Байерн я заслужаваше, мразя да гледам дузпи...Съжалявам, желая ви успех за в бъдеще!

Прав си. Жалко за Байерн и чесито на Челси!
[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L2FfQk1J7Ok[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
lrlazarov_19
Контакти:

Мнениеот lrlazarov_19 » 20 май 2012 02:34

durex написа:2 финала за 2 години и двата загубени...

Добре дошли в клуба :)
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...
[/center]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 20 май 2012 03:07

E , поне вече знам на европейското , кой отбор искам да отпадне първо - Холандия . А урода Робен му пожелавам , през остатъка от кариерата си да не спечели нищо . Дори това да означава няколко нулеви сезона за Байерн . :evil:
Честито на феновете на Челси , заслужена купа .

Потребителски аватар
Съсел ми изя кошките
Контакти:

Мнениеот Съсел ми изя кошките » 20 май 2012 03:13

Е тева беше най грозния финал дето сме гледали. Цел мач имаше само 5 удара у вратата. Тезе нацисти уж играят у дома пред 60 000 внуци на правещи сапун дедовци , а не видех нито един да се разбега ... само си подаваха коженто калбо насам натам. Онзи с пречупените оши от каскета издади голем касмет на дузпите. Лодкаря Абрамович пък успя да дигне купата и вечи не му требе да се занимаа с футбол. Може да си купи нова яхта и да си гледа жевота. Тозе Ди Мадео пак какаф голем касмет извади ... преди година водеше кравичките от Милтан Кинс а сега медал зе ... Той дори не е манагер. Само замесник на онзе португалец.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 20 май 2012 04:08

Съсел ми изя кошките написа:Е тева беше най грозния финал дето сме гледали. Цел мач имаше само 5 удара у вратата. Тезе нацисти уж играят у дома пред 60 000 внуци на правещи сапун дедовци , а не видех нито един да се разбега ... само си подаваха коженто калбо насам натам. Онзи с пречупените оши от каскета издади голем касмет на дузпите. Лодкаря Абрамович пък успя да дигне купата и вечи не му требе да се занимаа с футбол. Може да си купи нова яхта и да си гледа жевота. Тозе Ди Мадео пак какаф голем касмет извади ... преди година водеше кравичките от Милтан Кинс а сега медал зе ... Той дори не е манагер. Само замесник на онзе португалец.

Във форума на Челси разбрахме,че си прост.Сега и тук ли дойде да се доказваш 8-) Споко,няма кой да те надмине ;)

П.П. Поздравявам феновете на Байерн за играта на любимия им отбор.Робен ви закопа и то не за първи път.Няма на кой да се сърдите или да обвинявате 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 20 май 2012 09:39

CTAHKO написа:
П.П. Поздравявам феновете на Байерн за играта на любимия им отбор.Робен ви закопа и то не за първи път.Няма на кой да се сърдите или да обвинявате 8-)

Благодаря хер Станко!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Мнениеот aguias » 20 май 2012 10:35

Viktor4o_Rs написа:Много ме боли, да имаш такъв шанс да играеш финал на ШЛ на собствения си стадион и ти да го профукаш по този начин ... Да, Челси имаше много късмет, дузпите са лотария и така нататък, но това което стана в крайна сметка е престъпление с феновете на Байерн :evil: :evil: :evil: Трите калъфки в стил Леверкузен едва ли ще бъдат забравени скоро, както и унижението да загубииш с дузпи от английски отбор. Двама са основните отговорници за тотално проваления сезон - наричат се Юп Хайнкес и Ариен Робен, спокойно могат да омитат от Байерн веднага ;) Марио Гомес също беше пълен фигурант ... Много ми е мъчно за Нойер, Лам, Мюлер и Швайни, които отново си оставиха сърцата на терена, но напразно ...
Честитя титлата на Челси, имаха адски много късмет, но и показаха здрав характер. Те разполагаха с уникален футболист като Дрогба. Байерн нямаше такъв тази вечер. Толкова ...

На 9-ти юни ще те боли и повече ;) :lol:
Benfica Lisboa

Върни се в “Байерн”