Лично мое мнение е,че И.Караджов не е за ЦСКА,нещо повече в родната А група има поне 6-7 вратари с класа над Караджата,а още по-недопустимото е,че 3ма от тях играят в Левски.
Да,от много време насам ЦСКА има свестни собственици и свестни ръководители,Да наистина имаме кадърен треньор,който знае как се работи и знае какво значи ЦСКА,Да от много време насам имаме и прекрасен отбор с много добри и по-важното млади играчи,които съм сигурен,че са номер 1 в България,НО момчета БЕЗ ВРАТАР не става.Ето такива лигльовци и глезльовци като Иван Караджов нямат място в ЦСКА.Сигурен съм,че той е един от многото богаташчета попаднали в юношеските формации на голям български отбор не заради качествата си,а заради паричките на някой близък човек(баща,майка,чичо без зн.) и точно заради такива истинските таланти страдат,не само в ЦСКА,но и във всички отбори в България?

Аз лично съм гледал 1 силен мач на Караджов и той беше на финала на републиканското първенство,мисля, на националния стадион срещу Левски,но явно този мач е бил прецедент.