Вратари:Караджата и Чавдаров(миналата година не станашме шампиони заради тези двамата,поне 50% от головете бяха техни)
Защитници:А.Попов(не се наложи като титуляр,грешката срещу Левски),
П.Виданов(старае се,понякога нещата се получават,но повечето пъти не е така. Добър,но не за ЦСКА.Голяма дупка е понякога)
Еспозито(без коментар,според мен един супер силен мач срещу Порто само може да го спаси,но силно се съмнявам да е титуляр
*Фабрицио Грило(очаква се много от него,игра добре срещу Славия,но такива чупливи играчи не ни трябват,дано да се докаже)
Халфове:Коста Янев(миналата година неизменен титуляр,тази година твърда резерва,свършен е за ЦСКА)
Томи Костадинов ПОД НАЕМ!!!
Н.Манчев(просто нямам думи,незнам в А група каде може да е титуляр,а ние още го държим)
Нападатели:
Митко Илиев(много се надявах това момче да е тази 9ка,която я търсим от много време,но явно мн съм се объркал с него)
Саидходжа(най-слабият ни нападател от много време насам)
Тибони(виж Саидходжа

НОВИТЕ!!!
1.Задължително да задържим Мболи и да земем някои качествен за резерва или поне да дават повече шанс на Стойчев
2.Задължително 2ма централни защитника-Хайри и В.Илиев не са лоши варианти.
3.Халф от сорта Маркиниос(да играе добре като плеймейкър и като дефанзивен халф)*мн трудно ще е да намерим такъв*
4.Нападател,който да е конкурент на Платини и на Шеридан.Добри варианти за мен са В.ДимиТров,М.Тошев,Карвалио
САМО ТАКА СИ МИСЛЯ,Че ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО,НО ТИТАНЧЕТАТА ТРЯБВА ДА СЕ БРЪКНАТ МАЛКО ПО- ДЪЛБОКО

САМО ЦСКА