Не е ли време,нетипично за българи да се обединим?Имам предвид от всички отбори.Време е ръководителите на футболните фенове да се срещнат така както президентите на ФК.Но не да
склучват договорки за "честна игра" ами да съберат хората на площадите.Време е да се изчистят ония 240 броя и ония "шефове" на ФК в бг.Време е нещо да се промени и то трябва да стане от народа.Нека не позволяваме на лупита мустаци и други глупаци да се е..ат с нас.Аз съм от шумен и съм готов да дойда до софия за да подкрепя любимия отбор.
Да се обединим
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Да се обединим
няма нищо по лошо от това да те забравят не отговаряйте на сините човечета
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Да се обединим
Чакай бе ,Шумен...........,любим отбор в София??????????
Обясни защо MAN UTD имат фенове в китяй??????????
- PLOVDIV PEE 1912
Kairqkov написа:Обясни защо MAN UTD имат фенове в китяй??????????
Остави тия глупости...
Бъди щастлив и не ме занимавй.Дано ботев не изпадне ама май на там вървите ще ревете за хростолов и ние както за божков ама както и да е.
- PLOVDIV PEE 1912
Kairqkov написа:Бъди щастлив и не ме занимавй.Дано ботев не изпадне ама май на там вървите ще ревете за хростолов и ние както за божков ама както и да е.
не ставай адвокат на шопите.За да се определиш с някой 'НИЕ' се иска много други работи ,които ти не познаваш и не разбираш.
Не исках да се занимавам с теб но май ще трябва.За мисълта на Ники Александров че вашето дерби с локо се гледа само от хора живеещи на 5км от табелата на пд съм съгласен.ЦСКА е религия мой човек и че аз съм ЦСКА-р от незнайоно кога ти няма как да знаеш.ЦСКА е отбор обичан по света заради резултати а не по геогравски причини.Но това няма как да го разбереш защото от към резултати и факти май я позакъсахте на последък и няма май да се оправите скоро.
Ебати шуменския комплексар."Обичали цска по света
и.... ние сме покакъсали с резултатите
, а вие кви резултати имате, бе, шкембе?

- PLOVDIV PEE 1912
Kairqkov написа:Не исках да се занимавам с теб но май ще трябва.За мисълта на Ники Александров че вашето дерби с локо се гледа само от хора живеещи на 5км от табелата на пд съм съгласен.ЦСКА е религия мой човек и че аз съм ЦСКА-р от незнайоно кога ти няма как да знаеш.ЦСКА е отбор обичан по света заради резултати а не по геогравски причини.Но това няма как да го разбереш защото от към резултати и факти май я позакъсахте на последък и няма май да се оправите скоро.
Olee братле моля те спри да се излагаш ............
п.п. резултати постигнати с безграничен държавен ресурс,узурпиране на всички БГ отбори (по сякви параграфи) ,заради коети ТИ нямаш любим отбор и стадион в Шумен....Господи в ква селска държавица живеем......
- cesekar4o_the best
PLOVDIV PEE 1912 написа:Чакай бе ,Шумен...........,любим отбор в София??????????
АБЕ ДИВЧО МИ ТОЙ ДА НЕ Е КРЕПОСТЕН БЕ
ОТ КОЙТО ОТБОР ИСКА ОТ ТОЗИ ШЕ БЪДЕ
АМА ЧЕ СИ ТЪП.А АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ САМО ТИЯ ОТ ЛАУТА ДА ТЪПИ
АРЕ НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОЗ ПРОСТИ А