Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:Пичове армейци,знаете ли кое е най-страшното в цялата ни ситуация!Не е това че загубихме от Левски или че загубихме от Черно Море или че сме с минимални шансове за титлата!Майната му на Левски,на Черно Море и на титлата!Губиме я голям праз!Следващата година ще сме 10 пъти по силно сигурен съм!Страшното обаче е че нашия спец бат Любо каза че сме играли на ниво с Черно Море!?!?!?!![]()
![]()
Любооо,дано видиш записа и да си върнеш думите назад!Не че си виновен кой знае колко в тази ситуация!Ние и без това нямаме играчи!Така че си опрвадан до някъде!Но да кажеш такава глупост че сме играли супер...........
cska_90 написа:delqnski47 написа:Пичове армейци,знаете ли кое е най-страшното в цялата ни ситуация!Не е това че загубихме от Левски или че загубихме от Черно Море или че сме с минимални шансове за титлата!Майната му на Левски,на Черно Море и на титлата!Губиме я голям праз!Следващата година ще сме 10 пъти по силно сигурен съм!Страшното обаче е че нашия спец бат Любо каза че сме играли на ниво с Черно Море!?!?!?!![]()
![]()
Любооо,дано видиш записа и да си върнеш думите назад!Не че си виновен кой знае колко в тази ситуация!Ние и без това нямаме играчи!Така че си опрвадан до някъде!Но да кажеш такава глупост че сме играли супер...........
Виж сега той според го каза в смисъл ,че играха с желание и хъс,а не че самата игра е била добра-поне аз така го разбирам.А желание наистина имаше-
защо написа:Любо не е филолог, а и ние не сме го взели за пресаташе! Важното е как играе отборът! За това можем да го критикуваме!
delqnski47 написа:cska_90 написа:delqnski47 написа:Пичове армейци,знаете ли кое е най-страшното в цялата ни ситуация!Не е това че загубихме от Левски или че загубихме от Черно Море или че сме с минимални шансове за титлата!Майната му на Левски,на Черно Море и на титлата!Губиме я голям праз!Следващата година ще сме 10 пъти по силно сигурен съм!Страшното обаче е че нашия спец бат Любо каза че сме играли на ниво с Черно Море!?!?!?!![]()
![]()
Виж сега той според го каза в смисъл ,че играха с желание и хъс,а не че самата игра е била добра-поне аз така го разбирам.А желание наистина имаше-
Зле сме колегаа мно сме зле!Нищо не правехме и това е нормално с тези играчи!Къв хъс бре колега!Къв хъс?Може и да е имало мъничко хъс ама не е достатъчно!Не се опитваме да играеме на ниво!Итактика нямахме!Бичим топката напред и ако Муши я хване хване я,ако не значи другия път!Това за мен е игра от преди 50 години ама е нормално щото нямаме халфове!Както казах обаче с трансферите които ще направим това лято(без съмнение че ще ги направим) ще сме коренно различни!Това че левскарите казват че ''Титан'' са еди какви са да си говорят техен проблем!Аз ако бях на тяхно място и аз щях да ги ръся тия простотии!Аз обаче съм СИГУРЕН че Любо ще осъзнае грешката си!
delqnski47 написа:Сигурен съм и още как!Ако ''Титан'' останат още 2 години мога да се хвана на бас с който иска че ще имаме ебати отбора!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 14 госта