нищо не казахме за слабата игра на цска
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
нищо не казахме за слабата игра на цска
като гледах мача със славия не видях тоя цска който искат феновете няма удари и положения няма идея и никво нападение само изритани топки и измислени центрирания и разчитат на статичните -така паднаха и головете идват тежки мачове и ще има големи проблеми
-
Re: нищо не казахме за слабата игра на цска
много вярно даже на моменти белите имаха по опасни контраатаки.всичко ще си доиде на мястото левки шампион и купата ще е синя !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама вие се помислихте че сте нещо ли бе, след тея смешни мачове до сега
!-вия ви истински мач и лъсна че не ставате за нищо 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
ти май не четеш а се дразниш сега почват мачовете за всички и не бягайте от истината и това е просто мнение по темата не ангажирам никой!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Той е фен на Левски бе.
И аз си мислех,че е цесекар ама "Ultra blue" си е точно ник на Левскар 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Оф ви сами почнахте да се плюете вече
Та по темата : на лефски играта е по-слаба от нашата.Сега и да кажа друго ще почнете да псувате като каруцари,ама то 9ти май идва,пак ще ревете тогава,помнете ми думата 

Шампиони сме,това е!СамоЦска!
- DrAvalanche
- Контакти:
greedy написа:Оф ви сами почнахте да се плюете вечеТа по темата : на лефски играта е по-слаба от нашата.Сега и да кажа друго ще почнете да псувате като каруцари,ама то 9ти май идва,пак ще ревете тогава,помнете ми думата
Да кажеш как точно ги измери двете игри коя е по-малко слаба?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- mistreated
- Контакти:
Не виждам защо подценявате Славия. Мисля, че в момента играят съвсем приличен футбол, който по никакъв начин не отстъпва на това, което показват първите 4-5 отбора в класирането. Все още не сме отбор, който да мачка наред. Помислете пред какво бяхме изправени в началото на първенството, цял сезон се опитваме да сглобим отбор. Точно когато нещата изглеждаха по нелош начин се контузиха 2-ма от най-добрите - Лазаров и Манче, а третия избяга да търка пейката на Левски. Ще има много по-тежки мачове от този със Славия, важното е че побеждаваме. Аз се радвам, че в клуба в момента се работи изключително правилно, защото в нашето първенство винаги са липсвали добри специалисти, и не говоря само за ст. треньор. Дори и да му редят отбора на Чичовото, а той само да плямпа, пак съм доволен. Предимството тренировките да ти води човек, спечелил Европейската купа и работил с такива невероятни футболисти е огромно. Сега пишат, че взимаме и скаут. Това ще ни оттърве от псевдофутболистите от чужбина, които за нищо не стават и идват само за комисионни. Та мисля, че това е правилния път и е много по-важно от играта в даден мач.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- DrAvalanche
- Контакти:
Славия заслужават поздравления за играта, бърза, с много движение и динамизъм, но имат 3-4 пробойни. Освен това Венци ще разпродаде каквото може на лято и на есен нова песен...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ