Защо не пускат юноши ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_kts_888
Контакти:

Защо не пускат юноши ?

Мнениеот cska_kts_888 » 19 авг 2012 21:53

Защо Стойчо продължава да търпи тия боклуци Присо и Шеридън ? Да пусне юношите и да не ни е яд,поне ще играят със сърце !! Жалко за Стойчо мислех го за по-голям мъж ама явно и той продалжава да лиже г**овете на титаните !! Най-некадърния отбор на ЦСКА в цялата му история...2009 с юношите бяхме в пъти по-добри !! Срам за ЦСКА
Само ти,
във сърцата ни,
за тебе пееме,
за теб живееме,
за тебе ще умрем.

CHE
Контакти:

Re: Защо не пускат юноши ?

Мнениеот CHE » 19 авг 2012 22:01

Шеридан трябва да го изгонят а Присо е класен играч но може би е в слаба форма.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 19 авг 2012 22:04

малоумно работа! Със сигурност юношите няма да играят по - зле от тия смешки!

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 19 авг 2012 22:08

Стойчо Младенов: ''На младите и за 10 минути не може да се разчита, не са подготвени''.
Това каза през седмицата.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 авг 2012 22:09

Не пипайте Джоджо Присо. Той е един от асовете на отбора!
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ivo23
Контакти:

Мнениеот ivo23 » 19 авг 2012 22:11

Ей заради това няма да имаме и национален отбор скоро...
Левскар съм, но и на мен ми е болно като само се приказва за младите и после нищо...купуват си на кило съмнителни типове заради големите комисионни и им дреме на шмайзера...
Nil satis nisi optimum

Изображение

riff
Контакти:

Мнениеот riff » 19 авг 2012 22:13

ivo23 написа:Ей заради това няма да имаме и национален отбор скоро...
Левскар съм, но и на мен ми е болно като само се приказва за младите и после нищо...купуват си на кило съмнителни типове заради големите комисионни и им дреме на шмайзера...

много си хитър, ЦСКА да пуска юноши и да пада с 7-0, а други да си играят с най-опитен и добър състав

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 19 авг 2012 22:15

Tommi написа:Не пипайте Джоджо Присо. Той е един от асовете на отбора!

Милото Присовче ли викаш, да не пипаме :D Maни, мани ...
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 19 авг 2012 22:16

cska_kts_888 написа:Защо Стойчо продължава да търпи тия боклуци Присо и Шеридън ? Да пусне юношите и да не ни е яд,поне ще играят със сърце !! Жалко за Стойчо мислех го за по-голям мъж ама явно и той продалжава да лиже г**овете на титаните !! Най-некадърния отбор на ЦСКА в цялата му история...2009 с юношите бяхме в пъти по-добри !! Срам за ЦСКА

с халфове като Тошко(ЧЕКОРА) и това ни много
Последна промяна от kiko75 на 19 авг 2012 22:30, променено общо 1 път.
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 19 авг 2012 22:24

cska_kts_888 написа:Защо Стойчо продължава да търпи тия боклуци Присо и Шеридън ? Да пусне юношите и да не ни е яд,поне ще играят със сърце !! Жалко за Стойчо мислех го за по-голям мъж ама явно и той продалжава да лиже г**овете на титаните !! Най-некадърния отбор на ЦСКА в цялата му история...2009 с юношите бяхме в пъти по-добри !! Срам за ЦСКА

Абе професоре вземи се скрий някъде.Нали се сещаш че юношите не могат да бият връстниците си какво остава да играят при мъжете! :evil: :evil: :evil:
само специалисти тука аман :oops:

Върни се в “ЦСКА”